Vanhemman valtiomiehen mielestä Sanna Marin on kuin "lapsi hiekkalaatikolla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Sanon nyt suoraan, että hallitusta ei ole koskaan johdettu näin huonosti. Päätöksenteko omien päätösten vastustamista, perustuu huutokauppametodiin ja tapahtuu kilpaillen Twitterissä. Lapset hiekkalaatikolla. Ikävä Paavo Lipposta."

Eipä juuri tuon kovempaa verbaalista piiskaa voi antaa. Ja kun vielä miettii, että tulee Kimmo Sasin kynästä. Miehen, joka on aika hillitty ja kohtelias herrasmies noin yleisesti. Toivottavasti viesti menee perille. Pääministerin tehtävä ei ole enää mikään piirisarjan suosituimmuuskilpailu, vaan valtakunnan ylimmän kusitolpan pesti, jossa on ennen kaikkea tehtävä päätöksiä ja ajettava maan etua ilman eturyhmäpolitiikkaa. Nahkurin orsilla tavataan!
 
vierailija
Vanhemman valtiomiehen mielestä Sanna Marin on kuin "lapsi hiekkalaatikolla
Porvarissetämiehiä iisuttaa, ovat kuin esikoinen katsomassa mustasukkaisena kuopusta, jota äiti imettää ;)
 
No onhan tämä erikoista, että hallitusta johdetaan Twitterin kautta. Marinilla on jokin outo imagokampanja menossa juuri ennen aluevaaleja.
Ehkä Sanna salaa ihailee erään USAn entisen presidentin Twitter-johtamistapaa? Muutenkin otteissa on samaa, yhdessä sovittu menee romukoppaan jos jokin lobbausryhmä sattuu miellyttämään päämiestä/-naista. Päätöksiä tehdään salaa ja kun ne paljastuvat, ovat kaikki muut syyllisiä...

Aleksi Valavuori tiivisti aika osuvasti:
Sanon nyt suoraan. Te päätitte itse leikkauksista. Kutsuitte silti häpeilemättä tästä tietämättömän juniorikatraan IG-brändijuhliinne. Jäitte kiinni, yrititte pelastaa itsenne pyytämällä @kurvisentwiit olemaan hiljaa. Teinit saattavat toimia näin, sivistysvaltion pääministeri ei.
 
Täytyy sanoa, että eilinen eduskunnan istunto oli aika kylmäävää kyytiä Marinille. Raukka jaaritteli niitä näitä, eikä oikeasti vastannut mihinkään eikä luonnollisesti ottanut vastuuta mistään. Nyt Marin on viemässä Suomea EU:n seuraavaan tukipakettiin ja kun häneltä tästä kysyttiin, ei vastausta saatu. Ranne kuittasikin nykyistä Hallitusta heittopussiksi, jota viedään EU:n taholta pitkin lattioita, eikä yksikään näistä raukoista osaa tehdä asialle mitään.

Se, että pääministerinä on vielä näin keskenkasvuinen ja selkärangaton tyyppi, ei todellakaan ole Suomelle eduksi.
 
vierailija
En ole alkuunkaan ymmärtänyt, kun jonkun mielestä on hyvä. Ihan toivoton olemattoman rahan jakaja ja alkaa paljastua myös tyhmäksi! Soisin, että meillä olis fiksumpi pm.
 

Yhteistyössä