Vanhemman miehen rakasteltavana

  • Viestiketjun aloittaja Tanssijatyttö
  • Ensimmäinen viesti
Tanssijatyttö
Olen lueskellut tämän, kuten monien muidenkin palstojen eroottisia tarinoita. En ole tähän asti omia kokemuksiani kirjoihin ja kansiin laittanut, mutta nyt rohkaistuin ja ajattelin muistojani tänne muiden luettavaksi laittaa.

Tapahtumat juontavat juurensa 90-luvun puolivälin paikkeille. Olin tuolloin vielä sinkku, ja menojalkaa vipatti varsin reilusti. Ei se välttämättä tarkoittanut kevytkenkäisyyttä, vaan esimerkiksi sitä, että kävimme paljon ystävieni kanssa ulkona ravintoloissa, festareilla, tanssipaikoilla. Tuolloin olimme viettämässä mökkiviikonloppua Etelä-Suomessa Lammilla. Siedettävän automatkan päässä mökiltä oli, on vieläkin, Kapakanmäen tanssilava. Lähdimme sinne kaveriporukalla viettämään iltaa, nauttimaan tanssimisesta ja muuten vain pitämään hauskaa.

Ilta kuluikin kivoissa merkeissä, solisti oli suosittu esiintyjä ja lava aivan tupaten täynnä väkeä. Tanssin aluksi satunnaisten miesten kanssa, mutta varsin pian vanhempi mies iski silmänsä minuun ja pyöritti minua useamman kappaleen verran. Ja mikäs siinä - hän oli erittäin hyvässä kunnossa, erinomainen tanssija ja aivan verraton keskustelija. Meillä oli todella hauskaa yhdessä, nauroimme, pidimme hauskaa, muttei sen enempää kuitenkaan. Illan pidetessä totesimme, että kumpikin olimme mökkiläisiä ja mökkimme sijaitsivat saman järven rannalla, hänen vain toisella puolella järveä.

Hän pyysi minua mukaansa mökilleen, nauttimaan kesäyön lämmöstä, jatkamaan iltaa kanssaan. Epäröin, sillä tiesin, ettei retki jäisi pelkkään keskusteluun, enkä ollut varma haluaisinko rakastella itseäni huomattavasti vanhemman miehen kanssa. Lopulta kuitenkin suostuin, ilmoitin ystävilleni, että palaisin aamulla mökillä ja viimein lähdimme kavaljeerini kanssa hänen autollaan kohti hänen mökkiään.

Perille päästyämme huokaisin ihastuksesta - kyse ei ollut mistään mökistä vaan upeasta huvilasta rantasaunoineen. Mies totesi päivällä lämmittämänsä savusaunan olevan vielä kylpykunnossa ja pyysi minua mukaansa saunomaan. Otin rohkaisuksi kulauksen hänen tarjoamastaan juomasta, mietin hetken ja suostuin sitten hänen ehdotukseensa. Riisuuduimme saunan pukuhuoneessa, ja samalla vaivihkaa katsoin hänen vartaloaan. Se oli jäntevä, ruskettunut ja kaikin puolin erittäin hyvässä kunnossa. Rintaa verhosi harmaantunut karvoitus, joka jatkui alas asti. Ja tuolla alhaalla roikkui painavana paksu ja varsin pitkäkin suonien peittämä kalu. Riisuiduin itse ja tunsin samalla arvioivat, kiihkeät katseet kehollani. Olen ollut aina aika rehevä, peppuni oli jo tuolloin pyöreä, rinnat kohtuullisen kookkaat. Ne selvästi kiinnostivat kumppaniani, mutta hän ei kuitenkaan tehnyt aloitetta suudellakseen, hyväilläkseen.

Nautimme saunan pehmeästä lämmöstä keskustellen ja maistellen vilvoittavia juomia. Hänen seurassaan oli todella mukavaa, välitöntä ja nautin yhdessäolosta. Hän ensin hipaisi kuin vahingossa pohjettani, mutta liikutti sitten kättään ylemmäs reidellä ja kumartui suutelemaan minua. Vastasin ahnaasti hänen kiihottavaan suudelmaansa ja tunsin samalla lempeiden käsien hyväilevän kehoani kaikkialta. Pehmoiset reiteni suorastaan kipinöivät osaavien käsien alla, rintani huusivat nautinnosta, kun hänen huulensa koskivat niitä. Hän asetti minut selälleni mustille lauteille ja asettui polvilleen alemmalle lauteelle, jotta pääsisi nuolemaan valuvaa vakoani. Ja se oli todellista taituruutta! Kielikylpyä vailla vertaa... Laukesin riipaisevan huudon kera vasten hänen kasvojaan! Raotin silmiäni, kun hän nousi polvilleen jalkojeni väliin ja havaitsin pimeässä kovana, kookkaana seisovan kalun. Se tuntui todella ihanalle painuessa sisääni! Olin orgasmin jälkeen vielä hieman supistunut, mutta vaivatta aisa raivasi tiensä syvälle sisälleni aloittaen rytmikkäät työnnöt. Taitava rakastajani vaihteli tahtiaan, käytti käsiään ja suutaan kiihottamiseeni. Ulvoin nautinnosta uuden huipentuman lähestyessä ja kun orgasmi toistamiseen ravisutti hikistä kehoani, tunsin kumppani purkautuvan valtavalla voimalla sisälleni...

Pesimme toisemme hellästi saunan pesuhuoneessa, kuivasimme ja kirmasimme pyyhkeet lanteillamme huvilalle. Sisällä kysyin leikkisästi mieheltä, olisiko hänellä rasvaa, jotta voisin rasvata kuivan ihoni. Oletin, ettei häneltä sitä löytyisi, mutta hän kaivoikin esiin pullon nestemäistä öljyä, jonka totesi sopivan puuhaan erinomaisesti. Ja toden totta, hajuton liukast, neste toimi erinomaisesti; jalkani, vatsani, käteni saivat ansaitsemansa hoidon. Pyysin rakastajaani rasvaamaan selkäni, minkä hän tekikin kernaasti. Huomasin kuitenkin, että pakarat saivat todella paljon huomiota ja otin sen vähän kiusallisena. En tuolloin pitänyt pulleaa peppuani mitenkään seksikkäänä, en halunnut rakastella takaapäin enkä varsinkaan nauttinut sen hyväilystä. Nyt en kuitenkaan rohjennut vastustella ja toisaalta hieronta ja hyväily tuntuivat todella hyvältä, kiihottavalta.

Eikä siinä ollut vielä kaikki; mies pyysi tai oikeammin komensi minut kontilleni. Hän vielä asetti peppuni enemmän koholleen ja pusersi pullosta reilusti rasvaa pakaroilleni. Se tuntui kylmältä valuessaan pitkin peppuvakoani, mutta pian lämpimät kädet aloittivat hellät pyörivät liikkeet ja vajosin nautinnosta nirvanaan. Mies tunnusteli käsillään peppuvakoani ja taas kiimasta kostuvaa vakoani, mutta se ei ollut tällä kertaa hänen kohteensa. Ensin en ymmärtänyt mistä on kyse, mutta kun hän suuteli ja nuoli peppureikääni, ajattelin hänen haluavan yhdyntää sille puolelle. Pelästyin ja yritin kääntyä selälleni, mutta hän piti minut polvillani ja rauhoitti lempeästi puhuen.

Hän lisäsi edelleen rasvaa ja alkoi työntää sormeaan peppuuni. Se ei tuntunut pahalta, se ei tuntunut hyvältä, vähän siltä kuin olisi ollut kakkahätä. Hän neuvoi aina pinnistämään vastaan, kun hän työntää sormeaan sisään ja vastaavasti rentouttamaan, kun hän vetää sormeaan ulospäin. Tuo neuvo tepsi: liukas sormi alkoi liikkua vaivatta sisälläni, se hieroi seinämiäni, tuntui hyvältä. Jatkettuaan tätä tovin, mies liukasti toisenkin sormensa ja työnsi nyt kaksi sormea yhtä aikaa sisääni. Silmissäni sumeni, pakarani värisivät, tunsin valuvani pitkin reisiäni. Minä, joka olin hävennyt peppuani, karsastanut peppureiän koskemistakin, ynisin nautinnosta kahden sormen hyväillessä laajentunutta reikääni.

Tunsin miehen ottavan sormens pois, nousevan seisomaan ja tulevan eteeni. Ryhmyinen kalu seisoi tanakkana, turvonneena, isona silmieni edessä. Mies ojensi öljypullon minulle ja pyysi rasvaamaan aisansa. Kaadoin rasvaa käsiini ja levitin sitä hellästi pitkin vartta, erityisesti keskittyen terskaan. Salko kiilteli upeana kesäyön kajossa, kun rakastajani kävi hitaasti taakseni. Levitin pakaroitani, jotta hän voisi keskittyä sisälle tuloon. Pian tunsin terksan painuvan vasten avattua reikääni, painuvan sisään. Hän työnsi ensin vähän kerrallaan ja vetäytyi taas. Sitten hän tuli syvemmälle, aloitti rajummat työnnöt. Minä nautin! Voi luoja, mutta minä nautin! Hellät sormet hieroivat klitoristani samalla kun iso aisa syöksyi pakaroideni väliin. Kuului vain rasvan lätinä ja meidän hiljainen huokailu, kun mies otti minut takaapäin peppuuni. Lopulta hän aloitti rajut työnnöt, minkä seurauksena raskaat kivekset hakkasivat vasten pyllyäni. Mies veti aseensa ulos ja laukesi syösten kuumaa spermaa selälleni, pakaroilleni. Itse tärisin orgasmissa kuin horkassa ja lyhistyin vatsalleni...

Olin aivan puhki, onnellinen nainen, joka ensi kertaa elämässään nautti jotain aivan uskomatonta. Koko ilta oli itse asiassa ikimuistoinen. Aamulla, kun partneri oli vienyt minut ystävieni luokse, nämä yrittivät keljuilla meidän ikäerolla, mutta hiljaa mielessäni ajattelin, etteivät he tiedä, mistä ovat paitsi jääneet...
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Todella nautinnollinen tarina, parhaimmasta päästä täällä olevista. Varsinkin kuvaukset omista ajatuksista tilanteissa olivat sytyttäviä :flower:

Yritin olla kommentissani objektiivinen vaikka tarinan tapahtumat, ovat henkilökohtaisella tasolla todella mieleeni :p
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Tanssijatyttö
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.04.2007 klo 14:41 tuhmempi kirjoitti:
Todella nautinnollinen tarina, parhaimmasta päästä täällä olevista. Varsinkin kuvaukset omista ajatuksista tilanteissa olivat sytyttäviä :flower:

Yritin olla kommentissani objektiivinen vaikka tarinan tapahtumat, ovat henkilökohtaisella tasolla todella mieleeni :p
Kiitokset palautteesta. Ensimmäistä kertaa kirjoitin, ja vähän epäröin, sillä joku ystävistäni saattaa tunnistaa, koska hekin tällä palstalla pienten lasten äiteinä käyvät. Toisaalta tapahtumasta on kivat muistot, ja käymme edelleen tuolla Lammin mökillä, ja joskus olen ajanut järven toiselle puolelle katsomaan haikeana tuota huvilaa, jossa kaikki tapahtui.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Tanssijatyttö
\
Alkuperäinen kirjoittaja 19.04.2007 klo 08:56 novelle kirjoitti:
Kiitos minunkin puolesta,tarina oli ihana sopivan pehmeä jos näin voi kuvailla.Ollut varmaan mahtava kokemus.
Kiitos Novelle kehuista! Oli kyllä kiva kokemus... Ja tavattuani nykyisen mieheni meille on kuulunut saunan jälkeinen ihon hoito vakiorepertuaariin kaikkine tuossa kuvattuine mausteineen...
 
Tanssijatyttö
\
Alkuperäinen kirjoittaja 20.04.2007 klo 08:01 tuhmempi kirjoitti:
Jep, uskon että miehesi on oikein halukas rasvaamaan selkäsi :p Olisi varmaan moni muukin :D
Noh, noh... Sanotaan näin, että olen ymmärtänyt pyöreän peppuni olevan nautinnon lähde... Ja on sen iloista kyllä muutkin kuin mieheni nauttineet...
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Jännä juttu, mua ei oo koskaan innostaneet tuollaiset "vanhempi mies" -jutut, eikä myöskään peppuhommelit sen erityisemmin.

Kirjoitat siis ilmeisesti todella taitavasti, koska kyllä tämä tarina alkoi lämmittää erittäinkin paljon. ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Tanssijatyttö
\
Alkuperäinen kirjoittaja 20.04.2007 klo 22:05 Seltsu kirjoitti:
Jännä juttu, mua ei oo koskaan innostaneet tuollaiset "vanhempi mies" -jutut, eikä myöskään peppuhommelit sen erityisemmin.

Kirjoitat siis ilmeisesti todella taitavasti, koska kyllä tämä tarina alkoi lämmittää erittäinkin paljon. ;)
Kiva, että lämmitti! En itsekään tuota ennen ajatellut vanhempia miehiä yhtään seksuaalisessa mielessä, mutta ko. kokemus oli todella ihana. Hän tosiaan tiesi mitä teki ja "valloitti" kyllä peppuni upealla tavalla. Toisinaan harrastan mieheni kanssa peppuleikkejä, joskus tekee todella ihanaa, joskus ei vain onnistu.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
vierailija
Olen lueskellut tämän, kuten monien muidenkin palstojen eroottisia tarinoita. En ole tähän asti omia kokemuksiani kirjoihin ja kansiin laittanut, mutta nyt rohkaistuin ja ajattelin muistojani tänne muiden luettavaksi laittaa.

Tapahtumat juontavat juurensa 90-luvun puolivälin paikkeille. Olin tuolloin vielä sinkku, ja menojalkaa vipatti varsin reilusti. Ei se välttämättä tarkoittanut kevytkenkäisyyttä, vaan esimerkiksi sitä, että kävimme paljon ystävieni kanssa ulkona ravintoloissa, festareilla, tanssipaikoilla. Tuolloin olimme viettämässä mökkiviikonloppua Etelä-Suomessa Lammilla. Siedettävän automatkan päässä mökiltä oli, on vieläkin, Kapakanmäen tanssilava. Lähdimme sinne kaveriporukalla viettämään iltaa, nauttimaan tanssimisesta ja muuten vain pitämään hauskaa.

Ilta kuluikin kivoissa merkeissä, solisti oli suosittu esiintyjä ja lava aivan tupaten täynnä väkeä. Tanssin aluksi satunnaisten miesten kanssa, mutta varsin pian vanhempi mies iski silmänsä minuun ja pyöritti minua useamman kappaleen verran. Ja mikäs siinä - hän oli erittäin hyvässä kunnossa, erinomainen tanssija ja aivan verraton keskustelija. Meillä oli todella hauskaa yhdessä, nauroimme, pidimme hauskaa, muttei sen enempää kuitenkaan. Illan pidetessä totesimme, että kumpikin olimme mökkiläisiä ja mökkimme sijaitsivat saman järven rannalla, hänen vain toisella puolella järveä.

Hän pyysi minua mukaansa mökilleen, nauttimaan kesäyön lämmöstä, jatkamaan iltaa kanssaan. Epäröin, sillä tiesin, ettei retki jäisi pelkkään keskusteluun, enkä ollut varma haluaisinko rakastella itseäni huomattavasti vanhemman miehen kanssa. Lopulta kuitenkin suostuin, ilmoitin ystävilleni, että palaisin aamulla mökillä ja viimein lähdimme kavaljeerini kanssa hänen autollaan kohti hänen mökkiään.

Perille päästyämme huokaisin ihastuksesta - kyse ei ollut mistään mökistä vaan upeasta huvilasta rantasaunoineen. Mies totesi päivällä lämmittämänsä savusaunan olevan vielä kylpykunnossa ja pyysi minua mukaansa saunomaan. Otin rohkaisuksi kulauksen hänen tarjoamastaan juomasta, mietin hetken ja suostuin sitten hänen ehdotukseensa. Riisuuduimme saunan pukuhuoneessa, ja samalla vaivihkaa katsoin hänen vartaloaan. Se oli jäntevä, ruskettunut ja kaikin puolin erittäin hyvässä kunnossa. Rintaa verhosi harmaantunut karvoitus, joka jatkui alas asti. Ja tuolla alhaalla roikkui painavana paksu ja varsin pitkäkin suonien peittämä kalu. Riisuiduin itse ja tunsin samalla arvioivat, kiihkeät katseet kehollani. Olen ollut aina aika rehevä, peppuni oli jo tuolloin pyöreä, rinnat kohtuullisen kookkaat. Ne selvästi kiinnostivat kumppaniani, mutta hän ei kuitenkaan tehnyt aloitetta suudellakseen, hyväilläkseen.

Nautimme saunan pehmeästä lämmöstä keskustellen ja maistellen vilvoittavia juomia. Hänen seurassaan oli todella mukavaa, välitöntä ja nautin yhdessäolosta. Hän ensin hipaisi kuin vahingossa pohjettani, mutta liikutti sitten kättään ylemmäs reidellä ja kumartui suutelemaan minua. Vastasin ahnaasti hänen kiihottavaan suudelmaansa ja tunsin samalla lempeiden käsien hyväilevän kehoani kaikkialta. Pehmoiset reiteni suorastaan kipinöivät osaavien käsien alla, rintani huusivat nautinnosta, kun hänen huulensa koskivat niitä. Hän asetti minut selälleni mustille lauteille ja asettui polvilleen alemmalle lauteelle, jotta pääsisi nuolemaan valuvaa vakoani. Ja se oli todellista taituruutta! Kielikylpyä vailla vertaa... Laukesin riipaisevan huudon kera vasten hänen kasvojaan! Raotin silmiäni, kun hän nousi polvilleen jalkojeni väliin ja havaitsin pimeässä kovana, kookkaana seisovan kalun. Se tuntui todella ihanalle painuessa sisääni! Olin orgasmin jälkeen vielä hieman supistunut, mutta vaivatta aisa raivasi tiensä syvälle sisälleni aloittaen rytmikkäät työnnöt. Taitava rakastajani vaihteli tahtiaan, käytti käsiään ja suutaan kiihottamiseeni. Ulvoin nautinnosta uuden huipentuman lähestyessä ja kun orgasmi toistamiseen ravisutti hikistä kehoani, tunsin kumppani purkautuvan valtavalla voimalla sisälleni...

Pesimme toisemme hellästi saunan pesuhuoneessa, kuivasimme ja kirmasimme pyyhkeet lanteillamme huvilalle. Sisällä kysyin leikkisästi mieheltä, olisiko hänellä rasvaa, jotta voisin rasvata kuivan ihoni. Oletin, ettei häneltä sitä löytyisi, mutta hän kaivoikin esiin pullon nestemäistä öljyä, jonka totesi sopivan puuhaan erinomaisesti. Ja toden totta, hajuton liukast, neste toimi erinomaisesti; jalkani, vatsani, käteni saivat ansaitsemansa hoidon. Pyysin rakastajaani rasvaamaan selkäni, minkä hän tekikin kernaasti. Huomasin kuitenkin, että pakarat saivat todella paljon huomiota ja otin sen vähän kiusallisena. En tuolloin pitänyt pulleaa peppuani mitenkään seksikkäänä, en halunnut rakastella takaapäin enkä varsinkaan nauttinut sen hyväilystä. Nyt en kuitenkaan rohjennut vastustella ja toisaalta hieronta ja hyväily tuntuivat todella hyvältä, kiihottavalta.

Eikä siinä ollut vielä kaikki; mies pyysi tai oikeammin komensi minut kontilleni. Hän vielä asetti peppuni enemmän koholleen ja pusersi pullosta reilusti rasvaa pakaroilleni. Se tuntui kylmältä valuessaan pitkin peppuvakoani, mutta pian lämpimät kädet aloittivat hellät pyörivät liikkeet ja vajosin nautinnosta nirvanaan. Mies tunnusteli käsillään peppuvakoani ja taas kiimasta kostuvaa vakoani, mutta se ei ollut tällä kertaa hänen kohteensa. Ensin en ymmärtänyt mistä on kyse, mutta kun hän suuteli ja nuoli peppureikääni, ajattelin hänen haluavan yhdyntää sille puolelle. Pelästyin ja yritin kääntyä selälleni, mutta hän piti minut polvillani ja rauhoitti lempeästi puhuen.

Hän lisäsi edelleen rasvaa ja alkoi työntää sormeaan peppuuni. Se ei tuntunut pahalta, se ei tuntunut hyvältä, vähän siltä kuin olisi ollut kakkahätä. Hän neuvoi aina pinnistämään vastaan, kun hän työntää sormeaan sisään ja vastaavasti rentouttamaan, kun hän vetää sormeaan ulospäin. Tuo neuvo tepsi: liukas sormi alkoi liikkua vaivatta sisälläni, se hieroi seinämiäni, tuntui hyvältä. Jatkettuaan tätä tovin, mies liukasti toisenkin sormensa ja työnsi nyt kaksi sormea yhtä aikaa sisääni. Silmissäni sumeni, pakarani värisivät, tunsin valuvani pitkin reisiäni. Minä, joka olin hävennyt peppuani, karsastanut peppureiän koskemistakin, ynisin nautinnosta kahden sormen hyväillessä laajentunutta reikääni.

Tunsin miehen ottavan sormens pois, nousevan seisomaan ja tulevan eteeni. Ryhmyinen kalu seisoi tanakkana, turvonneena, isona silmieni edessä. Mies ojensi öljypullon minulle ja pyysi rasvaamaan aisansa. Kaadoin rasvaa käsiini ja levitin sitä hellästi pitkin vartta, erityisesti keskittyen terskaan. Salko kiilteli upeana kesäyön kajossa, kun rakastajani kävi hitaasti taakseni. Levitin pakaroitani, jotta hän voisi keskittyä sisälle tuloon. Pian tunsin terksan painuvan vasten avattua reikääni, painuvan sisään. Hän työnsi ensin vähän kerrallaan ja vetäytyi taas. Sitten hän tuli syvemmälle, aloitti rajummat työnnöt. Minä nautin! Voi luoja, mutta minä nautin! Hellät sormet hieroivat klitoristani samalla kun iso aisa syöksyi pakaroideni väliin. Kuului vain rasvan lätinä ja meidän hiljainen huokailu, kun mies otti minut takaapäin peppuuni. Lopulta hän aloitti rajut työnnöt, minkä seurauksena raskaat kivekset hakkasivat vasten pyllyäni. Mies veti aseensa ulos ja laukesi syösten kuumaa spermaa selälleni, pakaroilleni. Itse tärisin orgasmissa kuin horkassa ja lyhistyin vatsalleni...

Olin aivan puhki, onnellinen nainen, joka ensi kertaa elämässään nautti jotain aivan uskomatonta. Koko ilta oli itse asiassa ikimuistoinen. Aamulla, kun partneri oli vienyt minut ystävieni luokse, nämä yrittivät keljuilla meidän ikäerolla, mutta hiljaa mielessäni ajattelin, etteivät he tiedä, mistä ovat paitsi jääneet...
Soitin nuorena poikana bassoa muutaman vuoden eräässä tanssiorkesterissa, jonka solisti oli olevinaan jonkinlainen paikallinen tähti, ja se taisi vähän nousta hattuunkin. Kerran keikkareissulla solistimme iski siitä lavan edestä jatkoille matkustajakotiin kaksi toinen toistaan komeampaa naista, nuoren ja vähän vanhemman. Kateellisena seurasimme tilannetta, arvasimme mitä solistin huoneessa tapahtuu. Seuraavana päivänä saimme lyhyen selostuksen. Solisti kertoi naineensa vain vanhempaa naisista. Nuorempi oi kuulemma alle 18-vuotias, mukana vain opissa.
 
vierailija
Olen lueskellut tämän, kuten monien muidenkin palstojen eroottisia tarinoita. En ole tähän asti omia kokemuksiani kirjoihin ja kansiin laittanut, mutta nyt rohkaistuin ja ajattelin muistojani tänne muiden luettavaksi laittaa.

Tapahtumat juontavat juurensa 90-luvun puolivälin paikkeille. Olin tuolloin vielä sinkku, ja menojalkaa vipatti varsin reilusti. Ei se välttämättä tarkoittanut kevytkenkäisyyttä, vaan esimerkiksi sitä, että kävimme paljon ystävieni kanssa ulkona ravintoloissa, festareilla, tanssipaikoilla. Tuolloin olimme viettämässä mökkiviikonloppua Etelä-Suomessa Lammilla. Siedettävän automatkan päässä mökiltä oli, on vieläkin, Kapakanmäen tanssilava. Lähdimme sinne kaveriporukalla viettämään iltaa, nauttimaan tanssimisesta ja muuten vain pitämään hauskaa.

Ilta kuluikin kivoissa merkeissä, solisti oli suosittu esiintyjä ja lava aivan tupaten täynnä väkeä. Tanssin aluksi satunnaisten miesten kanssa, mutta varsin pian vanhempi mies iski silmänsä minuun ja pyöritti minua useamman kappaleen verran. Ja mikäs siinä - hän oli erittäin hyvässä kunnossa, erinomainen tanssija ja aivan verraton keskustelija. Meillä oli todella hauskaa yhdessä, nauroimme, pidimme hauskaa, muttei sen enempää kuitenkaan. Illan pidetessä totesimme, että kumpikin olimme mökkiläisiä ja mökkimme sijaitsivat saman järven rannalla, hänen vain toisella puolella järveä.

Hän pyysi minua mukaansa mökilleen, nauttimaan kesäyön lämmöstä, jatkamaan iltaa kanssaan. Epäröin, sillä tiesin, ettei retki jäisi pelkkään keskusteluun, enkä ollut varma haluaisinko rakastella itseäni huomattavasti vanhemman miehen kanssa. Lopulta kuitenkin suostuin, ilmoitin ystävilleni, että palaisin aamulla mökillä ja viimein lähdimme kavaljeerini kanssa hänen autollaan kohti hänen mökkiään.

Perille päästyämme huokaisin ihastuksesta - kyse ei ollut mistään mökistä vaan upeasta huvilasta rantasaunoineen. Mies totesi päivällä lämmittämänsä savusaunan olevan vielä kylpykunnossa ja pyysi minua mukaansa saunomaan. Otin rohkaisuksi kulauksen hänen tarjoamastaan juomasta, mietin hetken ja suostuin sitten hänen ehdotukseensa. Riisuuduimme saunan pukuhuoneessa, ja samalla vaivihkaa katsoin hänen vartaloaan. Se oli jäntevä, ruskettunut ja kaikin puolin erittäin hyvässä kunnossa. Rintaa verhosi harmaantunut karvoitus, joka jatkui alas asti. Ja tuolla alhaalla roikkui painavana paksu ja varsin pitkäkin suonien peittämä kalu. Riisuiduin itse ja tunsin samalla arvioivat, kiihkeät katseet kehollani. Olen ollut aina aika rehevä, peppuni oli jo tuolloin pyöreä, rinnat kohtuullisen kookkaat. Ne selvästi kiinnostivat kumppaniani, mutta hän ei kuitenkaan tehnyt aloitetta suudellakseen, hyväilläkseen.

Nautimme saunan pehmeästä lämmöstä keskustellen ja maistellen vilvoittavia juomia. Hänen seurassaan oli todella mukavaa, välitöntä ja nautin yhdessäolosta. Hän ensin hipaisi kuin vahingossa pohjettani, mutta liikutti sitten kättään ylemmäs reidellä ja kumartui suutelemaan minua. Vastasin ahnaasti hänen kiihottavaan suudelmaansa ja tunsin samalla lempeiden käsien hyväilevän kehoani kaikkialta. Pehmoiset reiteni suorastaan kipinöivät osaavien käsien alla, rintani huusivat nautinnosta, kun hänen huulensa koskivat niitä. Hän asetti minut selälleni mustille lauteille ja asettui polvilleen alemmalle lauteelle, jotta pääsisi nuolemaan valuvaa vakoani. Ja se oli todellista taituruutta! Kielikylpyä vailla vertaa... Laukesin riipaisevan huudon kera vasten hänen kasvojaan! Raotin silmiäni, kun hän nousi polvilleen jalkojeni väliin ja havaitsin pimeässä kovana, kookkaana seisovan kalun. Se tuntui todella ihanalle painuessa sisääni! Olin orgasmin jälkeen vielä hieman supistunut, mutta vaivatta aisa raivasi tiensä syvälle sisälleni aloittaen rytmikkäät työnnöt. Taitava rakastajani vaihteli tahtiaan, käytti käsiään ja suutaan kiihottamiseeni. Ulvoin nautinnosta uuden huipentuman lähestyessä ja kun orgasmi toistamiseen ravisutti hikistä kehoani, tunsin kumppani purkautuvan valtavalla voimalla sisälleni...

Pesimme toisemme hellästi saunan pesuhuoneessa, kuivasimme ja kirmasimme pyyhkeet lanteillamme huvilalle. Sisällä kysyin leikkisästi mieheltä, olisiko hänellä rasvaa, jotta voisin rasvata kuivan ihoni. Oletin, ettei häneltä sitä löytyisi, mutta hän kaivoikin esiin pullon nestemäistä öljyä, jonka totesi sopivan puuhaan erinomaisesti. Ja toden totta, hajuton liukast, neste toimi erinomaisesti; jalkani, vatsani, käteni saivat ansaitsemansa hoidon. Pyysin rakastajaani rasvaamaan selkäni, minkä hän tekikin kernaasti. Huomasin kuitenkin, että pakarat saivat todella paljon huomiota ja otin sen vähän kiusallisena. En tuolloin pitänyt pulleaa peppuani mitenkään seksikkäänä, en halunnut rakastella takaapäin enkä varsinkaan nauttinut sen hyväilystä. Nyt en kuitenkaan rohjennut vastustella ja toisaalta hieronta ja hyväily tuntuivat todella hyvältä, kiihottavalta.

Eikä siinä ollut vielä kaikki; mies pyysi tai oikeammin komensi minut kontilleni. Hän vielä asetti peppuni enemmän koholleen ja pusersi pullosta reilusti rasvaa pakaroilleni. Se tuntui kylmältä valuessaan pitkin peppuvakoani, mutta pian lämpimät kädet aloittivat hellät pyörivät liikkeet ja vajosin nautinnosta nirvanaan. Mies tunnusteli käsillään peppuvakoani ja taas kiimasta kostuvaa vakoani, mutta se ei ollut tällä kertaa hänen kohteensa. Ensin en ymmärtänyt mistä on kyse, mutta kun hän suuteli ja nuoli peppureikääni, ajattelin hänen haluavan yhdyntää sille puolelle. Pelästyin ja yritin kääntyä selälleni, mutta hän piti minut polvillani ja rauhoitti lempeästi puhuen.

Hän lisäsi edelleen rasvaa ja alkoi työntää sormeaan peppuuni. Se ei tuntunut pahalta, se ei tuntunut hyvältä, vähän siltä kuin olisi ollut kakkahätä. Hän neuvoi aina pinnistämään vastaan, kun hän työntää sormeaan sisään ja vastaavasti rentouttamaan, kun hän vetää sormeaan ulospäin. Tuo neuvo tepsi: liukas sormi alkoi liikkua vaivatta sisälläni, se hieroi seinämiäni, tuntui hyvältä. Jatkettuaan tätä tovin, mies liukasti toisenkin sormensa ja työnsi nyt kaksi sormea yhtä aikaa sisääni. Silmissäni sumeni, pakarani värisivät, tunsin valuvani pitkin reisiäni. Minä, joka olin hävennyt peppuani, karsastanut peppureiän koskemistakin, ynisin nautinnosta kahden sormen hyväillessä laajentunutta reikääni.

Tunsin miehen ottavan sormens pois, nousevan seisomaan ja tulevan eteeni. Ryhmyinen kalu seisoi tanakkana, turvonneena, isona silmieni edessä. Mies ojensi öljypullon minulle ja pyysi rasvaamaan aisansa. Kaadoin rasvaa käsiini ja levitin sitä hellästi pitkin vartta, erityisesti keskittyen terskaan. Salko kiilteli upeana kesäyön kajossa, kun rakastajani kävi hitaasti taakseni. Levitin pakaroitani, jotta hän voisi keskittyä sisälle tuloon. Pian tunsin terksan painuvan vasten avattua reikääni, painuvan sisään. Hän työnsi ensin vähän kerrallaan ja vetäytyi taas. Sitten hän tuli syvemmälle, aloitti rajummat työnnöt. Minä nautin! Voi luoja, mutta minä nautin! Hellät sormet hieroivat klitoristani samalla kun iso aisa syöksyi pakaroideni väliin. Kuului vain rasvan lätinä ja meidän hiljainen huokailu, kun mies otti minut takaapäin peppuuni. Lopulta hän aloitti rajut työnnöt, minkä seurauksena raskaat kivekset hakkasivat vasten pyllyäni. Mies veti aseensa ulos ja laukesi syösten kuumaa spermaa selälleni, pakaroilleni. Itse tärisin orgasmissa kuin horkassa ja lyhistyin vatsalleni...

Olin aivan puhki, onnellinen nainen, joka ensi kertaa elämässään nautti jotain aivan uskomatonta. Koko ilta oli itse asiassa ikimuistoinen. Aamulla, kun partneri oli vienyt minut ystävieni luokse, nämä yrittivät keljuilla meidän ikäerolla, mutta hiljaa mielessäni ajattelin, etteivät he tiedä, mistä ovat paitsi jääneet...
Soitin nuorena poikana bassoa muutaman vuoden eräässä tanssiorkesterissa, jonka solisti oli olevinaan jonkinlainen paikallinen tähti, ja se taisi vähän nousta hattuunkin. Kerran keikkareissulla solistimme iski siitä lavan edestä jatkoille matkustajakotiin kaksi toinen toistaan komeampaa naista, nuoren ja vähän vanhemman. Kateellisena seurasimme tilannetta, arvasimme mitä solistin huoneessa tapahtuu. Seuraavana päivänä saimme lyhyen selostuksen. Solisti kertoi naineensa vain vanhempaa naisista. Nuorempi oli kuulemma alle 18-vuotias, mukana vain opissa.
 

Yhteistyössä