vanhat pyyhkeet

  • Viestiketjun aloittaja karhuemo
  • Ensimmäinen viesti
karhuemo
minne niitä voisi käyttää tai laittaa?
Sain juuri etukäteen lahjaksi uusia pyyhkeitä ja nyt ongelmaksi muodostuu jopa 10 vuotta vanhat pyyhkeet jotka haisevat ja käsipyyhkeet joihin on pinttynyt lika. Tuntuu turhalta heittää suoraan roskikseen, varsinkin jos niitä voisi käyttää johonkin vielä ennen pois heittämistä. Polttaminen on varmasti kaikista fiksuin keino hävittää roskiksen sijasta mutta siihen ei ole mahdollisuutta...
 
Onko sulla mahdollisuutta käyttää pyyhkeitä esim. auton korjauksessa? Meillä on yhteiskäytössä autovaja jossa niitä tarvitaan. Lisäksi ehjiä (en tiedä kannattaako jos haisevat) liinavaatteita/pyyhkeitä tarvitan muistaakseni koirakenneleissä ja kissataloissa!
 
Pese 90 asteessa vaikka kahteen kertaan niin saat hajun pois. Laita palasiksi ja mahdollisuuksien mukaan huolittele siksakilla tai saumurilla.Käytä siivousrätteinä ja esim. autotallissa auton siivomiseen/vahamiseen ym.
 
Jos ovat muuten hyväkuntoisia, niin värjää ne. Saat ihan "uusia" pyyhkeitä.
Muuten jo tulleet vinkit on olleet hyviä, moottoripyöräkerhoillakin saatetaan tarvita rätei ja lumpui.
Onko sulla koiria? Mä olen tehnyt omalleni vanhoista pyyhkeistä "aktivointileluja" eli pyyhkeen sisään herkkuja ja pyyhe solmuun. Koira tykkää repiä pyyhettä auki, ja siinäpä menee sekin pyyhe, malttaa heittää roskiin.. :)
Jos olet käsityöihmisiä, niin pyyhkeitä voi käyttää peittojen välitäytteenä, patalappuihin tms. Siis jos saat hajun pois.
 
tulee myöhään vastaus, mutta ilmoitapa esim babyidean kirpparilla vanhoja pyyhkeitä kestovaippojen ompeluun. ovat kuule mitä parhainta materiaalia ja hajut ja pinttymät lähtee parissa 90c pesussa. eikä kulahtaneisuus haittaa
 

Yhteistyössä