Vammainen läskipossu äiti täällä päivää

Meillä sovitettiin kakkosnelosen lautaa takapenkille istumaan. Jätkä on tikkusuorana ja nauraa ja välttää katsetta. Mahtoi olla "mielenkiintoinen näky" katsojien näkökulmasta :snotty: Ei suostunut katsomaan silmiin ja keskustelemaan huonosta käytöksestä, niin piti mennä kotiin jatkamaan (siitä autoon sovitus). 5-vuotiaan mielestä se oli hauska leikki, minusta ei. Ei tarvinnut kotiin asti mennä, suostuihan se lopulta katsomaan minuun. Kamala puhe tottelemisesta, molemminpuolisesta kunnioituksesta ja käyttäytymisestä. Ei hymyilyttänyt äitiä, eikä poikaa. :| Ja niin napsahti pelikieltoa taas. :kieh:

:hug: Niin, että jaksamista sinne päin piti vielä sanomani :hug:
 
Meillä ei vielä tuu noita kommentteja, sitä odotellessa... Ja toi et lapsi ei kunnioita äitiää tms kökkö kyl oli ihan älytön - musta on hyvä et lapsi osaa ja uskaltaa ilmasta pettymyksen/turhautumisen/kiukun sillai et se tulee ulos eikä jää hautumaan. Ne on vaan sanoja, mut voi auttaa lasta käsittelemään se tunne mikä siel pikku päässä jyllää
 
vieras
no ei kyllä pidä paikkaansa että on hyvä jos uskaltaa. Kyllä meillä lapset uskaltaa ilamista pettymystä mutta ei tosiaankaan hauku paskaksi tai läskiksi tms. Käytösyapoja vaan kakarat opettelemaan, en itekään ole ikinä mitään tuollaista vanhemmilleni huudellut.
 
"JONI"
:wave:

Vähän tuli sanomista kolmasluokkalaisen pojan kanssa :whistle: Nyt se ei kuulemma ikinä halua enään nähä mua ja kävelee kädet silmillä ohi... :xmas:

Ihanaa tää elämä!
ei vittu seppo sä oot tyhmä x-ddddd
ite ainaki vedän mun kakaroit turpaa aina jos avaa suunsa ilman lupaa, sama koskee vaimoa!

Muutenki ne akat pysyy keittiössä! Joten parasta olla se tietokone siellä niin! X-ddd ei vittu mitä perspurilaisia!!!
 

Yhteistyössä