Valtiovarainministeri Saarikko haluaa Suomeen reilusti lisää ulkomaisia työntekijöitä ja

vierailija
Huvittavaa, että vastustetaan työperäistä maahanmuuttoa, mutta turvisten tuleminen on ihan ok siitäkin huolimatta, että perustavat Suomeen jo rikollisjengejä.
Syy löytyy sukupuolesta. Lähes kaikki turvikset on miehiä, joten he ovat tervetulleita nauttimaan sosiaaliturvasta. Töihin tulevista sensijaan noin puoet on naisia ja se ei todellakaan ole sopivaa.
 
vierailija
nPalstapesu, post: 33845109, member: 146640"]
No juu. Itse opiskelin 90-luvulla ja tätä sai kuulla loputtomiin, miten palkat nousevat, kun ei ole tekijöitä.
[/QUOTE]
Nousihan ne sen verran et luuli sen nousun jatkuvan mut lopulta taulukko vei sen verran et käteen jäi vähemmän kuin aikaisemmin😂
 
vierailija
Puoli miljoonaa työtöntä...
 
vierailija
SU:

"maaliskuu 26, 202216:34
Purra: Vanhoille puolueille ei käy perussuomalaisten tärkeysjärjestys – ”Voi suomalaista poloa omassa maassaan”

Vanhojen valtapuolueiden lääke talousahdinkoon näyttää olevan se, että suomalaisten elintasoa lasketaan, Riikka Purra kirjoittaa.


Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra sivaltaa Twitterissa vanhoja puolueita niiden talouspolitiikasta.
– Vanhojen puolueiden lääkkeet nousevaan talouskurimukseen: Keskusta haluaa laskea kaikkien suomalaisten elintasoa. Kokoomus haluaa laskea pienituloisten suomalaisten elintasoa. Vasemmisto haluaa laskea työssäkäyvien suomalaisten elintasoa. Pääministeri on tapansa mukaan hiljaa, kun on taloudesta kyse. Yhdellekään ei perussuomalaisten tärkeysjärjestys käy.
– Työn kannustimien lisääminen sosiaaliturvaa leikkaamalla samaan aikaan kun rajan yli lappaa matalapalkka-aloille EU:n ulkopuolista väkeä ennätysmäärin? Ja sitten taas lisää. Ja lisää. Kuten persuja lukuun ottamatta kaikki haluavat. Voi suomalaista poloa omassa maassaan."
 

Yhteistyössä