Valmistujaislahja

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nyt olisi edessä kahdet valmistujaisjuhlat samaan aikaan(sama perhe)-ylioppilas ja ammattiin valmistuminen.Mitä voisi antaa lahjaksi kun kumpikin on aika vieraita nuoria?Kyseessä tyttären poikaystävän sisko jota tuskin tunnetaan koska seurustelu vasta alkutekijöissään ja sitten se poikaystävä.
 
vierailija
Rahalahja oli itsestäni aikoinaan paras, koska sain ostaa sillä rahalla niitä asioita joita halusin ja tarvin. Myös omat lapseni haluavat nyt rahalahjoja, koska eivät kerää mitään astiasarjaa tms.
 
vierailija
Ennen vanhaan ruusu ja parikymppiä (siis markoissa) riitti ja sitten tärkeimmille 500 markkaa.. no nämä on näitä mun omien aikojen muisteloita.

Kun ette kerran ole niin tuttuja, niin se ylioppilasruusu on aina hieno ja sitten vaikka 20 euron lahjakortti.

Toki sekin pitää harkita, jos rahasta on tiukkaa. Älä ota stressiä. Lopulta kukaan ei muista, mitä kukin toi ja toiko.

Kivoja juhlia :)
 
vierailija
Me skipataan yhdet juhlat. Laitetaan 20e rahaa muistamisesta kun ei jaksa miettiä muutakaan. Tällä tytöllä ei puute rahasta kun asuu rikkaassa perheessä mutta kait se ajatus tärkein.
 
vierailija
Iso viinapullo on aina toimiva ja mieluinen lahja. Eikä mitään alahyllyn paskaa vaan kunnon tavaraa. Nuorelle miehelle myös perhepakkaus kortsuja samaan pakettiin, säästää monelta harmilta ja rahanmenolta jatkossa.
 

Yhteistyössä