Valion uudet jäätelöt

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tämän muistin:
"Sitruunahappo valmistetaan bioteknisesti, siten että esim. melassin ja glukoosin annetaan käydä homesienen avulla. Käytetään moniin elintarvikkeisiin: lastenruokiin, margariiniin, ruokaöljyyn, majoneesiin, salaattikastikkeisiin, jäätelöön, kala- ja lihavalmisteisiin, leipomotuotteisiin, täysmehuun, mehuun, juomiin ja hilloon." - meijeristä -
Sieniallergisen ei pidä käyttää sitä yhtään!
 
vierailija
Käykää huviksenne nyt just nyhtämässä juolavehnää kasvimaalta, ei tarvi muuta kuin kerätä ylös, kun nyt on se alakuun aika, ust silloin ne lähtee kätevästi juurineen. Eikä ole vielä itikoitakaan kiusana.
 
vierailija
Minun kotona on ollut jo monta vuotta luomuperunoita. :LOL: Pellot ovat aika rikkaruohoisia... :ROFLMAO: Toinen veljeni siivoaa siellä ainakin kerran kesässä silloin kun rikkaruohot rehottavat niin pahasti, ettei perunan varsia näy.
Ensin levitetään ruohosilppua pottumaalle - kastemadoille hoitaa maan.
perunat mullataan heinäkuulla, kun ekat vihreät on pinnalla. Ei ole mitään rikkaruohojakaan tarvi nut putsailla.
 

Yhteistyössä