Vaimoni lentopalloleirillä

Vaimoni paras ystävä Anne on valmentanut tyttöjen ja poikien lentopallojoukkueita vuosien ajan. Hän sai puhuttua vaimoni Nooran menemään joukkueenjohtajaksi hänen silloiseen valmennettavaan joukkueeseen. Muutama talvi sitten he pitivät tyttöjen ja poikien yhteisleirin Vuokatin urheiluopistolla. Vasta vastikään Noora ja Anne kertoivat minulle mitä leirillä oli tapahtunut. Yritän kertoa sen teille nyt niin hyvin kuin osaan, toivottavasti pidätte.

Leiri oli viikonloppuna ja vaimoni lähti sinne perjantaiaamuna. En silloin osannutkaan kuvitella mitä Vuokatin seinät tulisivat näkemään. Lauantai-iltana heillä oli joukkueiden yhteistreenit salilla, suorittaen lihaskuntoharjoituksia. Noora ja Anne olivat tyttöjen joukkueessa, mutta tällä leirillä heillä oli hoidettavana myös poikien joukkue, koska heidän valmennuksensa oli estynyt tulemasta.

Lentopalloilijat ovat sopusuhtaisia, pitkiä ja lihaksikkaita
urheilijoita iältään 18–20-vuotiaita, komeita nuoria miehiä ja kauniita
nuoria naisia. Pakko sanoa, että itse olin kyllä otteluissa katsellut useita pelaajia. Tyttöjen peput ovat täydellisiä herkkuja. Ei vaimossanikaan kyllä mitään vikaa ole. Vaikka ikää onkin kertynyt jo 37 vuotta, oli hän silti todella hyvässä kunnossa. Piukka peppu ja kiinteät rinnat ovat vieläkin ahkeran harjoittelun ansiosta säilyneet ja vartalo on muutenkin hyvin sopusuhtainen.

Harjoitukset olivat jo alkaneet ennen kuin vaimoni oli ehtinyt omilta hommiltaan mukaan liittymään. Noora oli luvannut ystävälleen mennä mukaan harjoituksiin ja kertonut myös, että haluaa suorittaa saman ohjelman nuorten kanssa. Kun vaimoni ehti salille olivat tytöt olivat juuri suorittamassa jalkakyykkyjä painoilla. Noora tuli hiljaa salin ikkunan taakse. Hän katseli ikkunan läpi tyttöjen peppuja, jotka pyllistelivät suoraan kohti häntä.

Anne huomasi Nooran ikkunan takana, huomasi hänen katseensa ja ajatteli: "Ahaa, Noora tykkää myös tytöistä, tämä selittää monta asiaa". Nooralla oli jalassaan tiukat mustat ihonmyötäiset housut ja avonainen paitapusero, mikä paljasti melko selkeästi näkymät hänen rintojensa laaksoon. Noora ei nähnyt, että Anne katseli häntä salista. "Annetaanpa Nooralle hieman lisää silmäniloa", hän ajatteli.

"Pojat tänne! Paita pois päältä ja tähän lattialle! Kolme teistä
tekee 50 etunojapunnerrusta. Matti, Jan ja Seppo punnertamaan selkä ikkunaan päin. Tytöt jatkavat jalkaprässiä ja pepun ojennus pitää olla selkeä ja oikein suoritettu", Anne komensi ja vilkaisi uudelleen kohti vaimoani, joka ei vieläkään huomannut Annen vilkuiluja.

Nooran katse seurasi nuoria. Hän nautti nuorten miesten lihaksikkaista vartaloista ja unelmoi. Hän oli syvissä ajatuksissa ja huomasi olevansa jopa hieman kiihoittunut. Yhtäkkiä hän huomasi Annen katselevan ja puna nousi hänen kasvoillensa. Anne lähti kävelemään kohti ja avasi salin oven ja komensi Nooran sisään. "Vaihda äkkiä vaatteesi, olet myöhässä", hän tiuskaisi. Noora livahti pukuhuoneeseen ja Anne jäi vielä hetkeksi seuraamaan harjoituksia, mutta ei voinut kauaa välttää kiusausta. Hän halusi jostain syystä nähdä vaimoni riisuuntuvan.

Anne pujahti hiljaa naisten pukuhuoneeseen. Noora seisoi selin Anneen ja oli kumartuneena avaamaan kengännauhojaan. Kengät avattuaan ja jaloista potkaistuaan hän äkkiä suoristi selkänsä ja kiskaisi paitansa yltään. Samassa Anne tuli vaimoni taakse ja hipaisi sormillaan hänen niskaansa. Vaimoni säpsähti ja kirkaisi. Anne sanoi nauraen: " Nyt otat housusi pois jalastasi ja nopeasti, pikkarit saat jättää jalkaasi. Saat maksaa myöhästymisesi”. Noora laski hieman housujaan ja avasi rintaliivinsä. Samassa Anne kieräytti vaimoni nopeasti ympäri ja huomasi, että vaimoni nännit olivat paisuneet. Noora yritti piilottaa rintansa Annen katseilta, mutta hän riuhtaisi hieman vahvempana Nooran kädet nopeasti auki. "Upeaa, nyt saat näyttää herkkusi kaikille. Tulet saliin pelkissä pikkuhousuissasi. Minä menen edeltä ja sinä tulet heti perässä, nyt ei ole vaihtoehtoja", Anne sanoi tiukalla äänensävyllä.

Anne poistui pukuhuoneesta ja meni takaisin saliin missä harjoitukset olivat yhä täydessä käynnissä. Tytöt ja pojat olivat kauttaaltaan hiestä märkiä ja kiiltäviä. Poikien voimakkaat lihakset pullistuivat liikkeiden tahdissa. Kaikkien järkisyiden vastaisesti Noora totteli ystäväänsä ja käveli saliin selkä suorana, uhmakkaana ja näyttävänä. Kuultuaan oven avauksen Anne vilkaisi Noora, hymyili ja sanoi: "Hyvä
katsokaa kaikki! Tyttöjen joukkueenjohtaja Noora on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi malliksi oikeiden lihasliikesarjojen opetustuntia varten. Noora tules tänne”, Anne kehoitti ja viittoili vaimoni suuntaan.

”Ensimmäisenä treenataan vatsalihaksia”, Anne jatkoi. ”Menet selällesi tuohon matolle kädet niskan taakse. Jykä, sinä tulet tähän ja tuet Nooraa jalallasi hänen alavatsansa kohdalta, että keskivartalo pysyy tiukasti maassa." Noora katsoi hetken yhtäkkiä tiukaksi käynyttä ystäväänsä. Sitten hän meni lattialle selälleen, nosti kätensä niskan taakse ja antoi katseiden hyväillä alastonta vartaloaan.

Jykä, 20-vuotias atleetti ja joukkueensa tähtipelaaja tuli hänen vierelleen, riisui kenkänsä ja painoi jalkansa vaimoni alavatsalle. Jykä oli selkeästi hämillään, mutta piti silti jalkaansa osittain jopa Nooran pikkuhousujen päällä. Noora aloitti vatsalihasliike sarjan. "Kolme kympin sarjaa, nopeasti Noora", Anne komensi. Vaimoni vartalo keinui nuorten katseiden alla. Jykän jalka ei pysynyt paikallaan ja kävi välillä hieman alempana, melkeinpä Nooran hävyn päällä. Nuorten katseet olivat samaan aikaan odottavia, ihmetteleviä ja levottomia.

Jykän jalka kävi välillä jopa aivan Nooran klitan päällä. Se tuntui Noorasta ihan mielettömän hyvältä ja sai hänen hengityksensä muuttumaan raskaammaksi. Noora tunsi miten hänen pikkarinsa alkoivat olla kosteat jostain muustakin kuin vain hiestä. Nopeasti vaimoni sai liikkeet tehtyä. Anne komensi Jykän pois vaimoni luota. Jykä nosti hitaasti jalkansa ylös ja Noora kuuli miten osa tytöistä huokasi. Vaimoni nosti katsettaan ja huomasi pikkareissaan ison märän läiskän. Salamana hän nolostui ja punastui. Anne vain naurahti ja sanoi; "No niin, sitten seuraava liikesarja. Rintaprässiin siitä!"

Noora nousi ylös ja käveli kohti rintaprässiä. Hän tunsi vartalossaan kiimaisten poikien katseet. Hän oli huomaavinaan, että osa yritti jopa koskettaa. Noora meni istumaan rintaprässilaitteeseen. "Hyvä! 15 toiston sarja, alkaa nyt!", Anne huudahti ja Noora aloitti käskettynä liikkeet.

Nooran rinnat puristuivat yhteen jokaisen liikkeen aikana. Hänen nänninsä alkoivat kovettumaan entisestään ja tuntuivat kuin ne räjähtäisivät hetkenä minä hyvänsä rikki. "Katsokaa kunnolla, näette miten rintalihas pullistuu ja palautuu sitten takaisin", Anne huusi muille ja osoitti kädellänsä kohti vaimoni rintoja.

Noora sai liikkeet tehdyksi ja tunsi itsensä todella janoiseksi ja uupuneeksi. Hän pyysi Annelta juotavaa. Anne otti vesipullon käteensä, meni Nooran eteen ja nauraen ruiskutti siitä vaimolleni vettä. Samalla hän myös ruiskutti vettä Nooran rinnoille sekä vatsalle. Vesi valui alemmaksi pitkin Nooran vartaloa. Sitä valui pikkareille, jotka kastuivat täysin läpimäräksi. Vaaleanvihreät hipsterit tulivat osittain läpinäkyviksi.

"Älä luulekaan että tämä on vielä ohi", Anne kuiskasi. "Seuraavaksi selkälihakset!", hän huusi ja osoitti selkälihaspenkkiä. Vaimoni oli jo täysin turtunut tilanteeseen ja totteli ystävätärtään mukisematta. Hän meni penkille vatsallensa makaamaan. Noora huomasi, että hänen rintansa riippuivat tuossa asennossa melko rivonnäköisesti alaspäin. Hitaasti Noora aloitti selkälihasliikkeet. Hän tunsi katseet pakaroillansa.

Anne tuli vaimoni taakse ja sanoi; "Tätä liikettä voi myös hieman vaikeuttaa, kas näin" ja levitti samassa vaimoni jalat täysin auki. Noora tunsi viileän ilmavirran pimpillänsä. Märät pikkarit eivät kauhean paljoa enää peitelleet. Yhtäkkiä hän tunsi jotain kylmää ja metallista vasten lantiotaan. Anne oli tullut aivan vaimoni vierelle, sakset kädessään. "No niin, tämä osuus oli tässä. Sitten jotain ihan muuta", hän naurahti ja leikkasi nopeasti vaimoni hipsteri poikki molemmilta puolilta.

Noora makasi selkälihaspenkillä hämmästyneenä ja hieman peloissaan. Anne painoi häntä jalallaan tiukemmin kiinni penkkiin: "Tiina hae ojentajaköysi ja tuo se tänne. Sido sillä Nooran ranteet yhteen ja pidä kädet tiukalla eteen ojennettuina. Tämä on loppu venytys jäykille lihaksille”, Anne sanoi rauhallisesti ja viittilöi samalla kädellään köyttä kohti.

Tiina toi köyden ja sitoi sillä vaimoni ranteet ja veti samalla hänen kätensä tiukasti suoraksi pään yläpuolelle. Peloissaan Noora yritti rimpuilla, mutta huomasi nopeasti että hän ei pysty liikkumaan kunnolla tuossa hankalassa asennossa. Muut tytöt olivat tiukassa ryhmässä vaimoni takana ja katselivat hieman ihmeissään alastonta ja hikistä vaimoani, jonka pikkareiden riekaleet roikkuvat vielä vartalon alapuolella.

"Pojat, tulkaa te tänne etupuolelle ja kumartukaa alas katsomaan juuri treenattuja rintoja. Matti ja Jaakko voisivat mennä Nooran kummallekin puolelle. Te muut pojat saatte katsoa Nooraa silmiin. Sinä Noora pidät silmäsi auki ja katsot kaikkia poikia vuorotellen”, Anne sanoo vakavalla ja omituisen opettavalla äänellä. ”Katse on pelissä tärkeä, siitä oppii lukemaan vastustajan ajatuksia. Tiina, pidä sinä se köysi kireällä koko ajan”, Anne jatkoi omaa luentoaan.

”Nina ja Taru, te voisitte ottaa Nooraa nilkoista kiinni ettekä päästä jalkoja heilumaan. Noora, sinä voisit sitä ennen hieman levittää jalkojasi”, Anne sanoi vaimolleni joka totteli jokaista sanaa.

"Matti, ota Nooran oikea rinta käteesi ja tunnustele sen muotoja. Jaakko hoitaa vasemman rinnan". Noora piti katseensa suunnattuna eteenpäin vaikka tunsi samalla miten pojat ottivat hänen rintansa käsiinsä. Anne oli tottelevaisen ystävänsä vieressä ja hyväili viileillä saksilla vaimoni alaselkää sekä pakaroita. Hän antoi välillä metallin painua tiukkojen pakaroiden väliin. Nooran selkä nousi väkisin
kaarelle.

Anne huomasi sen ja tajusi Nooran jollain perverssillä tavalla nauttivan kohtelustaan. Hän painoi saksia alemmaksi pitkin peppurakoa, välilihalle ja siitä jopa hieman avonaiseen pimppiin. Kun hän huomasi ystävänsä tyytyvän kohtaloonsa, hän avasi saksilla vaimoni pimppiä, joka jo kimalteli keinovalojen loisteessa. Anne huomasi ystävänsä häpyhuulten tottuvan nopeasti metalliin. Hän hyväili niillä varovaisesti avonaista ja kosteaa aukkoa

Nooran takana seisovat tytöt katselivat tapahtumia hämmentyneinä ja osin himokkaina. Kukaan ei kuitenkaan uskaltanut tehdä mitään, vaikka kaikkien aistit olivat selvästi valmiita toimimaan. Nuoret odottivat valmentajansa lupaa päästä vaimoni kimppuun. Anne nautti vallasta ja sen tuomasta voimasta.

"Isabella, tule tähän Nooran jalkojen väliin", Anne sanoi hiljaa. Isabella on alkujaan ruotsalainen, hyvin kaunis ja gasellimaisen notkea, aivan upea kaunotar. Isabella polvistui hämmästyneenä vaimoni taakse. Hän oli yhtä aikaa pelokas ja himokas. "Avaa Veeran pakarat ja venytä niitä kunnolla erilleen", Anne komensi valmennettavaansa.

Isabella totteli valmentajansa käskyjä ja levitti Nooran jalat täysin levälleen. Nooran pakarat avautuivat kevyesti voimakkaiden käsien tahdosta. Noora tunsi olevansa täysin auki. Loput tytöt painautuivat tiukemmin vaimoni ympärille. Isabella venytti vaimoni jalkoja vielä enemmän avoimeksi.

Anne tuli aivan kiinni ystäväänsä. Hän oli hakenut huoltolaukusta hierontaöljyä, millä hän öljysi vaimoni pepun. Samalla hän paineli sormeansa vaimoni peppureiälle hieroen myös sitä. "Pojat! Mitä Nooran katse kertoo teille, sanokaa se ääneen!!", hän huusi hieroen vaimoni reikää ja upottaen samalla sormeaan syvälle vaimoni peppuun.

"Jykä,mitä näet Nooran katseesta?", Anne huusi. "Tai odotas vielä vähän Jykä”, vaimoni ystävätär sanoi yhtäkkiä ja jatkoi; ”Isabella, tiedän että teet tätä muutenkin, joten uskallan sanoa tämän. Suutele samalla Nooran pillua. Maista sen mehuja, tunne sen tuoksu ja anna kielesi tanssia joukkueenjohtajasi klitalla"

Tämän sanottuaan Anne painoi sormensa tiukemmin vaimoni peppuun. Se upposi kokonaan sisälle Nooran reikään. Noora ulahti ja vaikeroi. Anne veti sormeaan hitaasti ulos ja painoi sen takaisin sisään. Ensin yhden, sitten kaksi, lopulta kolme sormea oli sisällä vaimoni peppureiässä. "Isabella, nai kielelläsi Nooraa. Te muut tytöt, katsokaa te tarkkaan miten me tämän teemme ja kuinka nautinnollista kaikki tämä on lopulta Nooralle.", Anne huudahti ja aloitti naimaan sormillaan vaimoni peppua, samalla läimäisten Nooraa kireille pakaroille. "Puhu Jykä, kerro mitä näet!", hän huusi.


Kiitos, että jaksoit lukea. Kirjoitan lopun mikäli niin halutaan. Palautettakin saa laittaa, luen niitä mielelläni.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä