Vaimon sisarella yökylässä

Työpaikalla oli kesäjuhlat pääkaupunkiseudulla. Jotta ei tarvisi juhlien jälkeen könytä kaupungista maakuntaan, sovittiin että jäisin yöksi kaupungissa asuvalle vaimoni sisarelle Marille. Mari asuu sinkkuna, on 12 vuotta vaimoani nuorempi, perheensä iltatähti. No aikuinen hänkin, 40v juhlat olivat tiedossa seuraavana vuonna. Kävin heittämässä kassin hänen luokseen jo ennen juhlia. Sovittiin, että hän laittaa sohvasta varavuoteen valmiiksi nukkumaan mennessään.

Juhlat sujuivat mukavasti ja sopivan kosteissa merkeissä. Meno on vauhdikasta, tanssilattialla yksi konttorin naisista pyöritti peppua ja siveli reittä siihen malliin, että saanti olisi ollut aika varmaa. En kuitenkaan tällä kertaa lähtenyt säätämään mitään, kun tuo kortteeri oli jo sovittu. Tilaisuuden olisi voinut hyödyntää, yli 25 yhdessäolon jälkeen vaimon kanssa oli sovittu, että saa antaa mennä, jos siltä tuntuu. Puolin ja toisin.

Kello kääntyi jo pitkälle aamuyöhön kun lähdin viimeisillä busseilla kohti yöpaikkaa. Menin hiljaa ovesta sisään, jotta en herättäisi Maria. Kesäyö oli valoisa ja kurkkasin eteisestä yksiön olo/makuuhuoneeseen ja ihmettelin kun sohvaa ei oltukaan levitetty. Päätin käydä ensi suihkussa. Kylppärin peiliin oli kirjoitettu huulipunalla ”Tuu mun kanssa sänkyyn”. Mietin vähän, miten tuo pitäisi ymmärtää. Vaikka Marin kanssa välillä kipinöikin, olin pitänyt näppini erossa hänestä. Se vaati välillä itsehillintää, Mari oli kropaltaan samankaltainen kuin vaimoni hänen ikäisenään. Pienemmät rinnat, mutta parasta oli treenatut pakarat ja reidet, Mari oli innokas salilla kävijä.

Hipsin suihkusta pyyhe päällä. Sohva oli kiinni, Marin sängyssä oli kaksi tyynyä mutta vain yksi iso peitto. No, toimitaan ohjeiden mukaan. Peitto oli vain osittain Marin päällä, hänellä oli ohut ja lyhyt satiiniyöpaita ja stringit. Ollessaan kyljellään seinää kohti, en voinut olla ihailematta Marin paljasta pakaraa. Mietin hetken, että laittaisinko kalsarit jalkaan. Ei, Mari tietää, että nukumme vaimon kanssa alasti, joten heitin pyyhkeen tuolille kuivumaan ja istahdin sängyn laidalle. Ujuttauduin varovasti peiton alle selälleen Marin viereen. Hän liikahti hiukan. Hetken mietittyäni käännyin häntä vasten ja laitoin käteni hänen ympärilleen. Lusikkaan oli mukava nukahtaa. Viimeinen ajatukseni ennen nukahtamista oli kuinka hyvältä Marin pakarat tuntuivat minua vasten.

Olin todennäköisesti nukkunut vain hetken, kun havahduin siihen, että Mari liikutti kättäni. Hän laittoi sen yöpaitansa alle paljaalle rinnallensa. Tajusin että kullini oli täydessä seisokissa Mari pakaroiden välissä ja hän pyöritti peppuaan sitä vasten. Viestistä ei ollut epäselvyyttä, joten aloin tutustua hänen rintoihinsa. Ne olivat vaimoni nykyistä kokoa huomattavasti pienemmät. Rinnat olivat kiinteät ja nännit reagoivat ja näpöttivät heti kovia ja isoina. Pyörittelin niitä vuoronperään peukalollani. Marin peppu liikkui minua vasten ja kullini puristui sopivasti pakaroiden väliin. Voihkinnasta päätellen rinnat ja nännit olivat Marilla herkkää aluetta. Mutta jalkovälikin kiinnosti, joten liu-utin käden hitaasti alaspäin pitkin vatsaa ja työnsin sen pikkareiden sisään. Siellä odotti ajeltu pillu, sivelin häpykummun päältä ja laitoin sormeni vakoon. Häpyhuulet tuntuivat turpeilta, ja sormi tavoitti niiden välistä märän naiseuden. Sivelin muutaman kerran ja työnsin sormen sisään pilluun. Mari voihkaisi nautinnosta. Nain sormella märkää ja tiukkaa pillua. Seurasin häpyvakoa ylöspäin ja löysin kovan klitoriksen, yhtä kovan ja herkän kuin Marin nännit olivat. Pyöritin sitä, ensi kevyesti ja sitten vähän voimallisemmin. Välillä käytin sormea pillussa ja jatkoin klitoriksen pyörittämistä. Lantion liike kulliani vasten kiihtyi, eikä aikaakaan kun Marin vartalo jännittyi hänen saadessaan orgasmin.

”Tuutko sisään vai otanko suihin?”, Mari kysyi vähän epäröiden. Vedin hänen stringejä alaspäin ja sanoin että ”Tämän pillun haluan kokea!”. Mari sipaisi stringit kokonaan pois ja nosti toista jalkaansa. Laitoin kullin hänen häpyhuulilleen ja työnnyin hitaasti tuohon kuumaan pilluun. Olimme yhä lusikassa ja painauduin hänen pakaroitaan vasten, jotta pääsin mahdollisimman syvälle pilluun. Otin kiinni hänen lantiostaan ja aloin naida. Pillu tuntui hyvältä, samoin nuo kiinteät pakarat joita vartaloni kosketti joka työnnöllä. Mari voihki nautinnosta, samoin minä. Jatkoin naimista rajummin, enää en säästellyt. Tunsin kuinka pillu alkoi sykkiä Marin saadessa jälleen orgasmin. En pystynyt enää pidättelemään, laukesin Marin pilluun. Sykkivä pillu lypsi kullistani viimeisetkin pisarat.

Olimme edelleen sisäkkäin lusikassa, hengityksemme tasaantui pikkuhiljaa. ”Systeri on sanonut, että sä olet hyvän kokoinen ja pitää kyllä paikkansa. Se lupasi, että saan periä sulta majoitusmaksun näin luonnossa.”, Mari sanoi. ”Jahas, olette tehneet tällaisia sopimuksia”, sanoin ja ajattelin samalla, että nyt ei tarvitset kärsiä tunnontuskia sisareen kajoamisesta. ”Joo, valitin kerran että on ollut jo monta kuukautta hiljaista miesrintamalla. Ei oikein innosta yhden illan örveltäjät ja yksi vakiopano lopetti käynnit, kun sen vaimo alkoi epäillä jotain”. Jaa että tuollaista elämää vaimon systeri onkin viettänyt. Kävimme kumpikin siistiytymässä ja jatkoimme unia.

Aamulla heräsin siihen, että kullini oli Marin kädessä ja hän veteli hitaasti edestakaisin. ”Vihdoinkin heräsit. Tämä olisi taas käyttökunnossa”, Mari kuiskasi. Hän kiipesi päälleni, ohjasi kullin häpyhuuliensa väliin ja istui päälleni. Kulli upposi pilluun, joka oli taas todella märkä. Liekö vielä yön jäljiltä tai sitten hänellä oli aamukiima. Mari laskeutui päälleni ja hänen lantionsa aloitti kiihkeän liikkeen. Hän käytti sitä taitavasti, kulli liukui pillussa, hän selvästi tiesi mihin haluaa sen osuvan. Tällaista en ollut aiemmin kokenut, Mari oli taitava. Hän nousi istumaan ja liikutti lantiota nyt edestakaisin rauhallisesti. Hetken rauhoituttuaan hän aloitti kiivaan ratsastuksen. Hän voihki ja huohotti, ja tahti vain kiihtyi. Hän jännittyi kaarelle orgasmin vallatessa hänen vartalonsa, pillu alkoi samalla jo tutun sykkeen. Hän makasi päälläni kiivaasti hengittäen.

”Mulla jäi vielä vajaaksi, käyppäs kontallesi”, sanoin kun hänen hengitys alkoi tasaantua. Mari nousi päältäni ja siirtyi sängylle peppu pystyssä. Nousin hänen taakseen, asetin kullin hänen pillulleen ja työnnyin sisään. Hänen muhkeat pakaransa olivat minua vasten, otin Maria lantiosta kiinni ja aloin naida. Osasin jo odottaa kuinka hyvältä hän tuntuu tässä asennossa, aivan kuten sisarensa. Nyt en säästellyt, annoin palaa. Vedin lantiosta joka työnnöllä, työnnyin niin syvään kuin pääsin, Mari voihki edessäni. Voihkinta muuttui huudoksi ja Mari painoi päänsä tyynyyn. Pillu alkoi jälleen sykkiä Marin saadessa taas orgasmin. Jatkoin edelleen, en päästänyt Maria otteestani. Pian tunsin tutun kutinan kiveksissä, lasti lähti liikkeelle ja täytin Marin pillun spermalla.

Kellahdimme sängylle tyydytettyinä. Jonkin aikaa maattuamme Mari kysyi, kaipaisinko aamupalaa. ”Juu, kyllähän se kelpaisi”. Mari lähti kylppäriin. Otin puhelimeni, siellä olikin jo viesti vaimoltani. ”Miltä pikkusiskon pillu tuntui?”
 

Yhteistyössä