SmileX harmaana
teen itse tänään tätä:
Nakkicannelonit
(4 annosta)
Valmistusaika: 30 min - 60 min
250 g lasagnelevyjä
500 g nakkeja
2,5 dl Flora Ruoka kasvirasvasekoitetta
4 dl juustoraastetta
500 g Bertolli Tomato & Basil pastakastiketta
1 dl vettä
Keitä lasagnelevyjä (16 kpl) muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Kaada pastakastike kulhoon ja lisää vesi. Kaada voideltuun uunivuokaan noin 1 dl pastakastiketta. Rullaa jokaisen nakin ympärille lasagnelevy ja aseta vuokaan. Kaada päälle loput pastakastikkeesta niin, että se peittää kaikki cannelonit. Kuumenna Flora Ruoka kattilassa ja lisää 3 dl juustoraastetta. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Kaada juustokastike cannelonien päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 200 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia. Tarjoa nakkicannelonit raikkaan salaatin kanssa.
Nakkicannelonit
(4 annosta)
Valmistusaika: 30 min - 60 min
250 g lasagnelevyjä
500 g nakkeja
2,5 dl Flora Ruoka kasvirasvasekoitetta
4 dl juustoraastetta
500 g Bertolli Tomato & Basil pastakastiketta
1 dl vettä
Keitä lasagnelevyjä (16 kpl) muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Kaada pastakastike kulhoon ja lisää vesi. Kaada voideltuun uunivuokaan noin 1 dl pastakastiketta. Rullaa jokaisen nakin ympärille lasagnelevy ja aseta vuokaan. Kaada päälle loput pastakastikkeesta niin, että se peittää kaikki cannelonit. Kuumenna Flora Ruoka kattilassa ja lisää 3 dl juustoraastetta. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Kaada juustokastike cannelonien päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 200 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia. Tarjoa nakkicannelonit raikkaan salaatin kanssa.