väkivaltaisuus


kertokaa jos tiedätte, että saako mieheni tavata lastamme kun eroamme ? lapsemme on 8 kk ja olemme avoliitossa isyys ja yhteishuoltajuus hoidettu. En uskaltaisi antaa lastani miehelle. Ja kuinka usein yleensä lasta tavataan, onko 8 kk edes oikeus viedä paikasta toiseen ? :/
 
Jos teillä on yhteishuoltajuus niin miehesi saa tavata lasta.Jos hän on ollut väkivaltainen sinua tai lasta kohtaan ja sinä tai lapsi olette käyneet lääkärissä =asiasta on " mustaa valkoisella" ts. muitakin todisteita kuin sinun sanasi hänen(miehesi)sanaa vastaan, voidaan sosiaalitoimistossa asian esille otettuasi järjestää valvottuja tapaamisia ja tietysti voit käräjillä hakea edm.perusteilla yksinhuoltajuutta.Lapsiahan on paljon kuollut väkivaltaisten vanhempien tapaamisissa viimeaikoina ja asia on ollut esillä medioissa.Mutta muista kuitenkin että lapsellasi on vain yksi isä ja et saa purkaa omaa kaunaasi heidän suhteeseensa.
 
Ipsu
Toi on ihan ihan totta, mitä iltatähtien äippä sanoi, sulla pitää olla dokumenttia asiasta. Viranomaiset tekevät huoltajuus- ja tapaamisoikeuspäätöksiä näyttöjen perusteella.
 

Yhteistyössä