Vähiten "lihottava" alkoholi?

  • Viestiketjun aloittaja "milla"
  • Ensimmäinen viesti
"milla"
Ei tullut edes mieleenkään että vissyllä voisi jatkaa. Täytyy varmaan kipaista hakemaan kaupasta kivennäisvettä.

Mutta peittääkö se vissy paljon sitä alkoholin makua? Vai onko maku sama kuin laitaisi hanavettä sekaan?
 
[QUOTE="milla";23281159]Ei tullut edes mieleenkään että vissyllä voisi jatkaa. Täytyy varmaan kipaista hakemaan kaupasta kivennäisvettä.

Mutta peittääkö se vissy paljon sitä alkoholin makua? Vai onko maku sama kuin laitaisi hanavettä sekaan?[/QUOTE]

Peittää lähes täysin, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin.
 
vierailija
Valitse erittäin kuiva kuohuviini. Niissä on sokeria vain 4-6 g.
Esimerkiksi espanjalaisessa Jaume Sierra kuoharissa on hyvä hinta/laatu-suhde ja sokeria ei juuri ollenkaan.
 

Yhteistyössä