Väestöliiton Ivf

  • Viestiketjun aloittaja Tytti pikkarainen
  • Ensimmäinen viesti
Tytti pikkarainen
Hei kanssasisaret! Oisin tiedustellut tässä Ivf:n 1 hoitokertaa esim,Hki väestöliitolla,että paljonkohan olette maksaneet? Mut ja mies on tutkittu perusteellisesti,mitään ns."vikaa" lapsettomuuteen ei ole löytynyt,ei ole vain raskautta kuulunut. 7 kk jonotettuamme julkisella puolella olemme aikeissa vaihtaa yksityiselle. Kelalta saimme uutisia,että mitään ei ole mahdollista korvata koska todistettavasti vikaa ei ole kummassakaan..Hoitohan on aika kallista yksityisellä..Miten olette maksaneet sen,kerralla vaiko erissä vai miten??? :ashamed:
 
Kyllähän niistä kelan korvaus tulee kaikille. Ainoa kai, jos on joku sterilisaationpurku-juttu??

Meillä meni n.3000 euroa ja maksettiin erissä. Aina silloin tällöin maksettiin, kun siellä käytiin. Ja ne maksut tulee väkisinkin "osissa". Suuri osahan menee apteekkiin ja lääkkeitä ostetaan vaihe vaiheelta. Olivat hyvin joustavia väestöliitossa noiden maksamisten suhteen. Jokaiselle löytyy varmasti se paras vaihtoehto. Kalleimman osuuden maksoin visalla ja nyt makselen sitä 30 euroa kuussa. Ei ole paha...
 
Mihin tuo 3000e.perustuu yhtä hoitokertaa kohden? Katsoin just väestöliiton sivuilta niin sielä ivf-hoidon hinta 1700e! Eipä ole visaa millä maksaa ja mullakin kohta hoito edessä..Tulona työttömyyspvraha :whistle:
 
No juu, oli vähän vajaasti vastattu tuo mainitsemani hinta. Siis se oli se aivan kaikki mitä meni rahaa. Käynnit, ultrat, lääkkeet, punktio, siirto, jälkitarkastus... koko homma. Ja ylimääräisenä minulla anestesia 150euroa.

Itse koin selviäväni maksuista hyvin, koska oli monia vaihtoehtoja maksella. Todellakaan ei tuollaista summaa pystyisi kerralla maksamaan. Ymmärrän tilanteen erilaisen näkökannan, jos on esim. työtön tai muuta... On varmasti hankalampaa. Toivoisin kuitenkin, että väestöliitto ymmärtäisi ja antaisi reilusti maksuaikaa.

Ei ollut siis tarkoitus leuhkia tuolla visa-maksulla vaan mainita yksi tapa..
 
Villeviivi
Hei Tytti, jos Kela ei korvaa teille mitään kuten kirjoitit, kallista tulee olemaan. Pelkkä IVf on muistaakseni noin 1700e, sitten riippuu paljolti siitä, kuinka paljon tarvitset hormooniampulleita, jotka ovat n. 300-500e ampulli ja niitä saattaa mennä 3-4 riippuen sinulle määrätystä annoksesta. Lisäksi jarrulääkkeet ja keltarauhashormonit ja muut päälle, että veikkaan, ettei tuo 3000 e valitettavasti edes riitä. Itsekään en tule enää saamaan lääkkeistä korvausta, koska lääkekatto meni umpeen viime vuonna, mutta tätä vuotta se ei enää auta, vaan joudun maksamaan itse tuhottomasti. Tsemppiä!
 

Yhteistyössä