Vaalit tulee siirtää syksyyn

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Ai et korona potilas kävelee kipeenä äänestämään ulos ja saa pahan keuhko kuumeen esim?. Esim sota aikana ne istui kuusivuotta jota kutsuttiin pitkäksi parlamentiksi. Nyt ollaan sodassa virusta vastaan. Ja äänestys myöhemminkin on demokraattista.
Koronapotilas voi kävellä äänestämään tai olla kävelemättä. Niin on sairaat tehneet kautta historian. Näin voi toimia myös jalkapuoli keuhko-astmaatikko joka kärsii paniikkihäiriöstä. Ei tämä äänestäminen ole mikään jumalallinen taivaaseen ylösnousemus, joka tulee suoda kaikille jotka uskovat. Ei. Ne pääsee ketkä pääsee. Suurin osahan ei jaksa tai niitä ei huvita, se on koronapelkoa paljon suurempi ongelma. Sairaille on näitä kotiäänestyksiä ja vastaavia, mutta se nyt vaan on fakta ettei jokaisen neliraajahalvaantuneen vaalinumeroa nyt saada äänestyskorttiin sieltä terhokodista. Sen kanssa pitää vaan elää. Ei ole täydellinen tämä maailma tältäkään osin.
 
vierailija
Kuntavaaleja ei missään nimessä saa siirtää. Meidän kunnassa on tällö hetkellä niin kammottava tilanne kuntapolitiikassa et valtuusto ja hallitus on pakko saada vaihtoon. Ja sil ei o mitään tekemistä koronan kanssa.

voit kotiäänestää
Voit ennakkoäänestää
Voit äänestää vaalipäivänä

ihmiset käy kaupas. Kulkevat julkisilla. Ovat töissä. Miten ne vaalit nyt nostavat tauti riskiä enemmän kuun esim kaupan kassajono?
 

Yhteistyössä