Vaalikoneet manipuloituja: Lobbaavat mm. veronalennusten puolesta ja tuulivoimaa vastaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Lisäätkö veroja vai leikkaatko menoja? Aivan selvä verojen leikkaajien puolesta lobbaava vaalikonekysymys. Suurin osa leikkaa menoja, mutta oikeisto käyttää tätä keppihevosena että kansa leikkaa palveluja mieluummin kuin lisää veroja, vaikka suuri osa leikkaisi nimenomaan turhista menoista ennen veronkorotuksia esim. "kaarnavenetukia", maahanmuuttajien ym. yleishyödyllisten yhteisöjen turhia tukia, toriparkkeja, funikulaareja, raitsikkoja ym. ei-pakollista, ei perusturvasta, kouluista, kirjastoista, terveydenhuollosta ym. tärkeästä.
Tällä lobataan oikeistopuolueiden leikkauspolitiikkaa ja veronalennuksia.

Haluatko rakentaa tuulivoimaa asutusten lähelle? Tällä lobataan tuulivoiman vastustajia ja ydinvoimaa. Kukapa haluaisi nyt tuulivoimaa toisten pihoille, vaikka sitä muuten kannattaakin?

Näiden ja muiden vastaavien täysin harkittujen ja manipulaatioon perustuvien vaalikonekysymysten takia saadaan sotkettua täysin se, ketkä ehdokkaat ovat kanssasi lähinnä samaa mieltä ja sinne sekaan saadaan poliittisten ääripäiden ehdokkaista, eli hämätään mitkä puolueet ovat todellisuudessa lähimpänä kantojasi.

Tärkeiden ja oikeasti poliittista mielipidettä mittaavien kysymysten sijaan suurin osa kysymyksistä.on aivan turhaa liibalaabaa pääosin seksuaalivähemmistöjä ym. koskevaa turhaa kuonaa, mm. sukupuolineutraaleista vessoista, joilla ei ole suurimman osan äänestäjistä mielestä mitään merkitystä. Tällä sotketaan tarkoituksellisesti vaalikoneen asetelmia, koska tärkeissä kysymyksissä saatasiin liian selvä jako puolueiden kesken. Osan puolueista sanomiset kun ovat pelkkää puhetta ja teot aivan toista. Ei siis voida asettaa liian tarkkoja kysymyksiä ja tärkeiden kysymysten vähyyden takia pitää keksiä kaikkea turhaa ja epäoleellista, jotta totuus ei paljastu ja osa äänestäjistä saadaan hämättyä todellisuudessa täysin omien mielipiteiden vastaisten ehdokkaiden taakse ja ehkä jotkut jopa äänestämään näitä.
 

Yhteistyössä