uuteen sänkyyn totuttelu

me ostettiin pojalle eilen ns. isojen lasten sänky ja alettiin sitte heti ekana iltana se totuttelu siihen. poika ei asettunu nukkumaan millään.kaikkein raivostuttavinta oli että jossain vaiheessa se oti koko homman leikkinä. kun sanoin sille että takasin sänkyyn ja pää tyynyyn ni se lähti nauraen karkuun.useimmiten se kyllä meni sinne sänkyyn ja laitto sen pään tyynyyn mutta kun se ei pysyny siellä....en haluaisi että se menis siihen että jäädään viereen makailemaan ja silittelemään koska sillaihan se kyllä sinne nukahtaisi mutta ajan kanssa.miten muilla on sujunu?
p.s se kyllä nukku sitte koko yön siinä uudessa sängyssään...
 
Joskus istun sängynreunalla ja luen lehteä/kirjaa samalla silitellen taaperon selkää. Useimmiten istun tässä tietsikalla ja käsken mennä takaisin sänkyyn aa-aa. Yliväsyneenä tai liian pirteänä menee samanlaiseksi hölmöilyksi kuin mainitsit.
 
amaliakamalia
Me annoimme "isojen" sängyn olla pari päivää ihan tutustumisen vuoksi ilman nukkumispakkoa siinä. Sitten nukutin parina päivänä päikkäreille ja siitä yöunille. Tyttö, 1.5 v, käy välillä leikkimässä omia juttujaan sängyllä tai muuten vaan huilailemassa nallensa kanssa. Meillä meni tosi kitkattomasti.

Nukutus tapahtuu niin, että tyttö omaan sänkyyn ja itse menen "vahtimaan" omalle sängylle siksi aikaa että nukahtaa. Ei ole pinnasänkyyn edes haaveillu takas eikä pyrkiny sinne. Isojen sänky on paljon tilavampi kääntyillä ja pyöriä.


 
terwa
Kuopus pääsi isojrjen poikien sänkyyn 1v9kk iässä ja sen jälkeen äidin kättä on tarvittu nukahtamiseen. Tuttikin hukkui kuukautta aiemmin. Yleensä menen aika lauhkeasti pojan viereen, välillä keljuttaa ihan vietävästi kun ei näe edes päivän uutisia =(. Mutta mutta... vuoden kuluttua kaipailen näitä mpäiviä kuitenkin...
 

Yhteistyössä