Uusi vuosi- kiihkeät kujeet

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
“Mihin mä riisuin mun korkkarit?” Lissu kysyy ja menee kontilleen hytin lattialle kurkkimaan sänkyjen alle. “Onks ne tuolla ton vaatekasan alla?” Riina kysyy ja koska Marianna on toisia lähempänä hän penkaisee Lissun korkkarit vaatteiden alta ja heittää mytyn lattialta tuolille. Marianna hörppäisee Taxfreesta ostettua siideriä tölkistä. He olivat yrittäneet viilentää juomia vessan lavuaarissa kylmän veden alla mutta juoma on edelleen ihan yhtä huoneenlämpöistä, silti hyvänmakuista. Laiva on ollut merillä jo tovin ja he ovat ostosten jälkeen laittautuneen hytissä illan rientoja varten. Marianna on pukenut päällensä mustat kultareunaisella pitsillä somistellut alusvaatteet, vartalonmyötäisen kimaltelevan pikkumustan ja stay up sukat.

Marianna katsoo peiliin, pöyhii hiuksiaan ja tarkastelee kasvojensa ehkä hieman liian meikattua ilmettä. “Kokeile tätä” Riina sanoo ja ojentaa hänelle huulikiiltoaan. Marianna avaa huuliaan ja levittää kiiltoaan punattujen huultensa päälle, moiskauttaa sitten ja vielä mutristaa suutaan peilikuvalle. Riina kohentelee rintojaan liiveissään ja tarkastelee sitten sivuprofiiliaan hartiat takana kunnes lysähtää kysyen “oisko teillä mitään täytettä näihin mun tisseihin?”. Lissu nyökkää, etsii kassistaan jotkut rintaliivinsä ja vetää sieltä irtotäytteet ulos ja ojentaa toisen Riinalle käteen ja toisen tissiliiveihin. “No niin tytöt, näillä tisseillä meillä onkin sitten tänään ilmaiset drinksut baarissa!” Riina hihkaisi ja he kaikki heiluttevat käsiään ja hiuksiaan ja sitten hymyillen kohottavat tölkkejään toisilleen “Kippistä vaan!” Oli ollut Riinan ajatus viettää uusivuosi risteilyllä muttei Mariannaa ja Lissua ollut ollut vaikea ylipuhua mukaan. Marianna mietti että juuri tätä hän nyt tarvitsi, riehakasta tyttöjen iltaa ja kunnon irtiottoa arjesta.

Muutamaa naurunremakkaa myöhemmin naiset jättävät hytin ja lähtevät pitkin laivan käytävää kohti baareja kokolattiamaton vaimentaessa heidän korkojensa äänen. Vastaan tulee parikin miesporukkaa jotka luovat pitkiä katseita heihin ja yksi jo selkeästi jokusen ottanut herrasmies jopa yrittää viheltää heidän peräänsä saaden aikaan ohuen äänen. Marianna ei ole huomaavinaankaan vaan kävelee toisten mukana eteenpäin keimailevin askelin. Heidän lantionsa heiluvat puolelta toiselle tavallista reippaammin yhteisessä askelten tahdissa.

He suuntaavan ensimmäisenä baariin, jossa trubaduuri laulaa cowboy-hattu päässä ja bootsit jalassa Have You Ever Seen The Rainia. Riina pälyilee ympärilleen juomantarjoajien toivossa mutta luovuttaa sitten ja tekee tilauksen toisten seuratessa perässä. Marianna tilaa siiredin jäillä. He valitsevat pyöreän pöydän läheltä trubaduurin esiintymispaikkaa ja Marianna istahtaa pöytää puolittain ympäröivälle nahkasohvalle. Lissu on selkeästi jo hieman hiprakassa kun lähtee heilumaan tanssilattialle yksin, vaikkei kyllä kauaan saa yksin tanssiakkaan.

Kylmä juoma kuplii ihanasti Mariannan suussa. Hän katselee trubaduuria ja alkaa huomaamattaan liikehtiä musiikin tahdissa. Trubaduurin silmät vilkkuvat hänen laulaessaan Pretty Womania ja Marianna on varma että mies iskee hänelle silmää. Trubaduurilla on harkitun oloinen parransänki ja hänen paidankauluksesta kurkkii rintakarvoitusta. Mariannan silmät eksyvät trubaduurin rintaa ja vatsaa pitkin farkkujen etumukseen. Marianna hätkähtää kun tuntee äkkiä käden olkapäällään. “Lähetkö tanssimaan?” miesääni kysyy. Marianna katsoo miestä ja hymyilee “Kyllä mä ainakin pari salmaria tartten vielä sitä ennen”.

Salmareiden juomisen jälkeen Kalleksi esittäytynyt mies on onnistunut painautumaan sohvalla jo hyvin lähelle Mariannaa ja tuntuu unohtaneen tanssimisen keksien tekosyitä hipaista Mariannaa milloin mistäkin, polvesta, käsivarresta, poskesta, selästä kuitenkaan käymättä lääppimään häntä. Kallen kosketukset tuntuvat Mariannasta mukavilta ja hän huomaa kiehnäävänsä sohvalla tämän rupattelulle hihitellen. Mekon alla hänen nänninsä nousevat nöpöttämään uusia rintsikoita vasten ja hänestä tuntuu kuin mieskin huomaisi sen vaikkei varmasti kankaan alta voikaan sitä erottaa.

Lue täältä miten tarina jatkuu: https://www.pitsinalta.fi/uusi-vuosi-kiihkeat-kujeet/
 

Yhteistyössä