Uusi trendi: peräaukon/vaginan valkaisu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Luonnostaan peräaukon ympärys on tummempaa kuin muu iho. Nyt sitä aluetta halutaan valkaista. Menetelmää kutsutaan nimellä: "Anal Bleaching". Iholääkärit sanovat, että vaalentaminen todella on mahdollista. On olemassa lääkkeitä, joita käytetään pigmenttihäiriöihin. On esim. hydrochinon-voide, jota käytetään maksaläiskien hoitoon. On muitakin aineita. Lääkkeitä käytetään esim. kasvoilla oleviin läikkiin ja mm. naisten raskaudenaikaisiin ihomuutoksiin kasvoissa.

Hoito kestää usein vuoden, jopa enemmänkin. Vasta parin kuukauden käsittelyn jälkeen voi havaita muutoksia. Ja entinen pigmentti voi palata, kun lääkitys lopetetaan. Ja lääkkeillä on iholle haittavaikutuksia kuten ihoärsytystä. Peräpäähän näitä ei kannata käyttää, ennen kuin keskustelee omalääkärin kanssa. Allergiset reaktiot olisivat erittäin ikäviä.
 
vierailija
Se varmaan tarkoitti, että vulvan valkaisu eikä vaginan. Vagina eli emätin löytyy naisen sisältä ja sinne tuskin kukaan mitään valkaisutoimenpiteitä ulottaa. Vulva taas on se ulkoinen osa, jota joku epätoivoinen ehkä yrittää valkaistakin.
 
Toisen ketjun perusteella voi päätellä, että tuon valkaisun voi hoitaa laskemalla riittävän usein vesiliukumäkeä paikassa, jossa vedessä on riittävästi klooria (kloori valkaisee).

Sieraimia ei haluta valkaista?
 

Yhteistyössä