Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Perhe-elämä
Uunipuuro
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="halikam, post: 1987593, member: 4071"]</p><p>Kun täällä nyt nuo yksi ketjukin on mielestäni "pilattu" niin aattelin, että teen tähän oman ketjun, mistä löytyy muutama erilainen uunipuuro.</p><p></p><p></p><p><strong>UUNIPUURO Ohra- tai kaurahiutaleista</strong></p><p></p><p>1 l maitoa</p><p>3 dl ohra- tai kaurahiutaleita</p><p>0,5 tl suolaa</p><p>2 rkl sokeria</p><p>4-5 dl porkkana-tai omenaraastetta</p><p></p><p>Sekoita kaikki aineet keskenään. Kaada voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 150-175 asteessa 1-2 tuntia.</p><p></p><p></p><p><strong>Vähälaktoosinen uunipuuro </strong></p><p></p><p>1 l vähälaktoosista maitoa ja 1 dl laktoositonta sulatejuustoa</p><p>rasvaa uunuvuoan voiteluun</p><p>2 dl puuroriisiä</p><p>ripaus suolaa</p><p>1 manteli </p><p></p><p>Voitele uunivuoka. Sulata sulatejuusto pariin desiin kuumaa maitoa ja lisää aineet vuokaan. Kypsennä puuroa 175 asteissa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Sekoita puuroa puolen tunnin välein. </p><p></p><p></p><p><strong>Uunipuuro </strong></p><p>1 l maitoa (kevyt- tai ykkösmaitoa) </p><p>Noin 3,5 dl täysjyväriisiä </p><p>Margariinia </p><p>suolaa</p><p></p><p></p><p></p><p>Maito, rasva ja riisit pannaan uunivuokaan. Haudutetaan matalassa uuninlämmässä pitkään, kunnes puuro on kypsää ja pinnaltaan kauniin väristä. Syödään margariinisilmän kanssa ja juodaan ohessa kylmää maitoa lasista. </p><p></p><p></p><p>Neljän viljan uunipuuro</p><p>6 annosta</p><p></p><p>5 dl neljänviljanhiutaleita </p><p>1 l maitoa </p><p>4 dl vettä </p><p>3 rkl sokeria </p><p>0,5 tl suolaa </p><p>Sekoita kaikki aineet keskenään voidellussa isossa uunivuoassa. Kypsennä puuroa 150 asteessa noin 2 tuntia. Nosta puuro hetkeksi vetäytymään folion alle. Tarjoile lisänä mehukeittoa, esim. valmista raparperi-herukkakeittoa.</p><p></p><p></p><p><strong>Uunipuuro ja vadelmakastike</strong></p><p></p><p>(6 annosta) </p><p>2 dl Pirkka-riisiä </p><p>(3/4 tl suolaa) </p><p>2 dl vettä </p><p>1 l täys- tai kevytmaitoa </p><p>Vadelmakastike: </p><p>5 dl vettä </p><p>1 ps (200 g) Pirkka-vadelmia </p><p>1/2 dl sokeria </p><p>1/2 dl vettä </p><p>2 rkl Pirkka-perunajauhoja </p><p></p><p>Voitele uunivuoka. Mittaa vuokaan riisit, halutessasi suolaa, vesi ja maito. Kypsennä 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 1h 15 min. Puuroa ei tarvitse sekoittaa kypsymisen aikana. Tarkista, että kaikki neste on imeytynyt riiseihin. Vadelmakastiketta varten kiehauta vesi kattilassa ja lisää jäiset vadelmat. Kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kattila pois kuumalta levyltä. Sekoita vesi ja perunajauhot. Kaada seos ohuena nauhana kuuman liemen joukkoon kierrevatkaimella sekoittaen. Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja kiehauta. Jäähdytä vadelmakastike ja ripottele kuortumisen estämiseksi pinnalle sokeria. Tarjoa kastike esimerkiksi lasikannusta.</p><p></p><p></p><p><strong>Marjainen uunipuuro</strong> </p><p></p><p>Jännästi kanelilta maistuvaa marjaista uunipuuroa kannattaa kaikkien makeista puuroista pitävien kokeilla. Puuro on herkullista ja maistuu varmasti myös perheen pienimmille. </p><p>Ainekset: </p><p></p><p></p><p>3,5 dl Kaurasuurimoita kokonaisina </p><p>ripaus Suolaa </p><p>pieni pala Kanelia kokonaisina </p><p>1,5 dl Sokeria </p><p>0,5 l Höyrymehua (puolukka tai punaherukka) </p><p>0,5 l Vettä </p><p>2-3 kpl Omenaa </p><p></p><p>Ohje:</p><p>Kaada uunivuokaan mehu ja vesi. Lisää kokonaiset kaurasuurimot ja ripaus suolaa. Raasta joukkoon omenat. Laita sekaan kanelipala. Hauduta puuroa uunissa n. 100 asteessa 5-6 tuntia. Puuro sopii hyvin valmistettavaksi uunin jälkilämmössä yön yli. (Illalla lämpö 100-150 astetta, aamulla 50-70 astetta). </p><p></p><p></p><p></p><p><strong>Uunipuuro, laiskanpuuro </strong></p><p></p><p></p><p>Ainekset: </p><p></p><p></p><p>2,5 dl Ohrasuurimoita </p><p>0,5 l Vettä </p><p>1,5 l Maitoa </p><p>0,75 tl Suolaa </p><p></p><p>Ohje:</p><p>Voitele uunivuoka ja sekoita siinä kaikki ainekset. Hauduta 125 asteessa 4 - 5 tuntia. Hyvää puuroa saa myös kokonaisesta kaurasta ja vehnästä, riisistä, tattarista ja hirssistä. Kokeilla kannattaa myös ohran ja kauran seosta suhteessa 2/3 ohraa ja 1/3 kauraa. Kaura pehmentää puuron rakennetta ja lieventää ohran joidenkin mielestä voimakasta makua. </p><p></p><p></p><p><strong>Kaamosillan uunipuuro</strong></p><p></p><p>1½ dl ohraryynejä</p><p>litra maitoa</p><p>1 tl suolaa</p><p></p><p>On makuasia haluaako puuron valmistaa kevyt- vai kulutusmaidosta, mutta rasvattomaan maitoon sitä ei kannata ryhtyä tekemään. Ohraryynit laitetaan uunivuoan pohjalle, päälle kaadetaan maito ja maustetaan suolalla. Sitten puuro pannaan uuniin. 175 astetta on sopiva lämpötila, kun puuron antaa kypsyä puolitoista tuntia. Ohrapuuro maustuu voisilmällä ja sopiipa sen kanssa myös kesältä tuttu, kanelinen raparperikiisseli.</p><p></p><p></p><p><strong>Aija Lyytikäisen uunipuuro </strong></p><p></p><p>Tarvitset:</p><p></p><p>1 l vettä </p><p>2 dl kaurahelmiä (Luomutuote, usein tilat myyvät suoraa, googlella löytyy)</p><p>2 dl kahvikermaa </p><p>1 tl suolaa </p><p></p><p></p><p>Valmistus:</p><p></p><p>Liota helmiä 2-3 tuntia kuumennetussa vedessä. Paista puuroa 175 asteessa mielellään 2,5-3 tuntia tai 120 asteessa yön yli.</p><p></p><p></p><p><strong>Uunipuuro </strong></p><p></p><p></p><p>--------------------------------------------------------------------------------</p><p></p><p></p><p>2 dl ohraryynejä </p><p>1 litra maitoa </p><p>suolaa </p><p></p><p></p><p>--------------------------------------------------------------------------------</p><p>Liuota kokonaisia ohraryynejä yön yli vedessä. </p><p></p><p>Lisää maito ja vähän suolaa. </p><p></p><p>Kaada ainekset pataan, kivikuppiin tai vuokaan ja aseta se uuniin paistumaan n. 1-2 tunniksi. </p><p></p><p>Nauti maidon ja sokerin kera.</p><p></p><p></p><p><strong>UUNIPUURO JA MARJAKEITTO </strong></p><p></p><p>(4-6 annosta) </p><p></p><p>2 dl puuroriisiä tai rikottuja ohrasuurimoita</p><p>1 tl suolaa </p><p>1,3 l täysmaitoa</p><p></p><p>marjakeitto: </p><p>1 l vettä </p><p>1 ps (200 g) marjoja</p><p>1-1,5 dl sokeria </p><p>2-3 rkl perunajauhoja</p><p></p><p>Kuumenna uuni 175 ºC. Mittaa huuhdotut riisit tai ohrasuurimot, suola ja maito uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa 1 tunti 30 minuuttia. </p><p></p><p>Marjakeitto: Mittaa vesi ja marjat kattilaan. Anna kiehua 10-15 minuuttia. Siivilöi marjojen kuoret pois ja kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja vesitilkkaan sekoitettu perunajauho. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä, kun keitos on pulpahtanut muutamia kertoja. Ripottele pinnalle sokeria, peitä kannella tai kelmulla ja jäähdytä kylmäksi. Tarjoa kuuman uunipuuron kanssa. Valmistusaika 90 minuuttia </p><p></p><p></p><p><strong>Kaura-omenainen uunipuuro</strong></p><p>(4 annosta) </p><p></p><p>4 dl kaurahiutaleita </p><p>2 omenaa raasteena </p><p>2 rkl juoksevaa hunajaa </p><p>1 l vettä </p><p>(½ tl suolaa) </p><p></p><p>1. Laita puolet kaurahiutaleista voideltuun uuninkestävään vuokaan. </p><p>2. Lisää päälle omenaraaste, hunaja ja loput kaurahiutaleet. </p><p>3. Kaada päälle vesi ja mausta halutessasi suolalla. </p><p>4. Kypsennä puuroa 175 asteisessa uunissa n. 1 h. </p><p>5. Tarjoa valmis puuro välipalana maidon, kanelin ja sokerin kanssa. </p><p></p><p></p><p><strong>Samettinen uunipuuro </strong></p><p></p><p>5-6 annosta</p><p>1,5-2 dl rouhittuja ohrasuurimoita</p><p>1 tl suolaa</p><p>1,5 l maitoa tai 1 l maitoa ja 0,5 l vettä</p><p>voita</p><p></p><p>Pane suurimot voideltuun vuokaan, ripottele pinnalle suola ja lisää maito. Pane pinnalle muutama voinokare. Laita vuoan päälle aluksi kansi, mutta poista se loppukypsennyksen ajaksi, jotta puuron pinta kuorettuu rapean ruskeaksi. Kypsennä puuroa 120 asteessa ainakin 3-4 h tai yön yli 100-asteisessa uunissa. Sekoittele muutaman kerran kypsennyksen alkuvaiheessa.</p><p></p><p></p><p><strong>Uunipuuro hirssistä</strong></p><p></p><p></p><p>1,5 dl hirssisuurimoita</p><p>voita</p><p>1 rkl hunajaa</p><p>1 tl suolaa</p><p>1 l maitoa</p><p></p><p>Huuhdo suurimot hyvin ja kaada ne voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja hunajalla. Kaada maito vuokaan ja hauduta 150-asteisessa uunissa 1,5 tuntia tai 100-asteisessa uunissa jopa yön yli.</p><p></p><p></p><p><strong>R u i s p u o l u k k a p u u r o</strong> </p><p></p><p>1 litra vettä</p><p>¾ dl sokeria</p><p>ripaus suolaa</p><p>3-4 dl puolukoita</p><p>3 dl ruisjauhoja </p><p></p><p></p><p>Kiehauta vesi, sokeri ja puolukat. Vatkaa joukkoon ruisjauhot. Kiehauta koko ajan sekoittaen noin 5minuuttia. voit hauduttaa joko liedellä n. tunnin, parhaimman tuloksen saat, kun kaadat "puuropohjan" voideltuun vuokaan ja laitat 75 asteiseen uuniin yöksi, aamulla puuro on syötävän hyvää. Tarjoa maidon kanssa.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="halikam, post: 1987593, member: 4071"] Kun täällä nyt nuo yksi ketjukin on mielestäni "pilattu" niin aattelin, että teen tähän oman ketjun, mistä löytyy muutama erilainen uunipuuro. [b]UUNIPUURO Ohra- tai kaurahiutaleista[/b] 1 l maitoa 3 dl ohra- tai kaurahiutaleita 0,5 tl suolaa 2 rkl sokeria 4-5 dl porkkana-tai omenaraastetta Sekoita kaikki aineet keskenään. Kaada voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 150-175 asteessa 1-2 tuntia. [b]Vähälaktoosinen uunipuuro [/b] 1 l vähälaktoosista maitoa ja 1 dl laktoositonta sulatejuustoa rasvaa uunuvuoan voiteluun 2 dl puuroriisiä ripaus suolaa 1 manteli Voitele uunivuoka. Sulata sulatejuusto pariin desiin kuumaa maitoa ja lisää aineet vuokaan. Kypsennä puuroa 175 asteissa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Sekoita puuroa puolen tunnin välein. [b]Uunipuuro [/b] 1 l maitoa (kevyt- tai ykkösmaitoa) Noin 3,5 dl täysjyväriisiä Margariinia suolaa Maito, rasva ja riisit pannaan uunivuokaan. Haudutetaan matalassa uuninlämmässä pitkään, kunnes puuro on kypsää ja pinnaltaan kauniin väristä. Syödään margariinisilmän kanssa ja juodaan ohessa kylmää maitoa lasista. Neljän viljan uunipuuro 6 annosta 5 dl neljänviljanhiutaleita 1 l maitoa 4 dl vettä 3 rkl sokeria 0,5 tl suolaa Sekoita kaikki aineet keskenään voidellussa isossa uunivuoassa. Kypsennä puuroa 150 asteessa noin 2 tuntia. Nosta puuro hetkeksi vetäytymään folion alle. Tarjoile lisänä mehukeittoa, esim. valmista raparperi-herukkakeittoa. [b]Uunipuuro ja vadelmakastike[/b] (6 annosta) 2 dl Pirkka-riisiä (3/4 tl suolaa) 2 dl vettä 1 l täys- tai kevytmaitoa Vadelmakastike: 5 dl vettä 1 ps (200 g) Pirkka-vadelmia 1/2 dl sokeria 1/2 dl vettä 2 rkl Pirkka-perunajauhoja Voitele uunivuoka. Mittaa vuokaan riisit, halutessasi suolaa, vesi ja maito. Kypsennä 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 1h 15 min. Puuroa ei tarvitse sekoittaa kypsymisen aikana. Tarkista, että kaikki neste on imeytynyt riiseihin. Vadelmakastiketta varten kiehauta vesi kattilassa ja lisää jäiset vadelmat. Kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kattila pois kuumalta levyltä. Sekoita vesi ja perunajauhot. Kaada seos ohuena nauhana kuuman liemen joukkoon kierrevatkaimella sekoittaen. Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja kiehauta. Jäähdytä vadelmakastike ja ripottele kuortumisen estämiseksi pinnalle sokeria. Tarjoa kastike esimerkiksi lasikannusta. [b]Marjainen uunipuuro[/b] Jännästi kanelilta maistuvaa marjaista uunipuuroa kannattaa kaikkien makeista puuroista pitävien kokeilla. Puuro on herkullista ja maistuu varmasti myös perheen pienimmille. Ainekset: 3,5 dl Kaurasuurimoita kokonaisina ripaus Suolaa pieni pala Kanelia kokonaisina 1,5 dl Sokeria 0,5 l Höyrymehua (puolukka tai punaherukka) 0,5 l Vettä 2-3 kpl Omenaa Ohje: Kaada uunivuokaan mehu ja vesi. Lisää kokonaiset kaurasuurimot ja ripaus suolaa. Raasta joukkoon omenat. Laita sekaan kanelipala. Hauduta puuroa uunissa n. 100 asteessa 5-6 tuntia. Puuro sopii hyvin valmistettavaksi uunin jälkilämmössä yön yli. (Illalla lämpö 100-150 astetta, aamulla 50-70 astetta). [b]Uunipuuro, laiskanpuuro [/b] Ainekset: 2,5 dl Ohrasuurimoita 0,5 l Vettä 1,5 l Maitoa 0,75 tl Suolaa Ohje: Voitele uunivuoka ja sekoita siinä kaikki ainekset. Hauduta 125 asteessa 4 - 5 tuntia. Hyvää puuroa saa myös kokonaisesta kaurasta ja vehnästä, riisistä, tattarista ja hirssistä. Kokeilla kannattaa myös ohran ja kauran seosta suhteessa 2/3 ohraa ja 1/3 kauraa. Kaura pehmentää puuron rakennetta ja lieventää ohran joidenkin mielestä voimakasta makua. [b]Kaamosillan uunipuuro[/b] 1½ dl ohraryynejä litra maitoa 1 tl suolaa On makuasia haluaako puuron valmistaa kevyt- vai kulutusmaidosta, mutta rasvattomaan maitoon sitä ei kannata ryhtyä tekemään. Ohraryynit laitetaan uunivuoan pohjalle, päälle kaadetaan maito ja maustetaan suolalla. Sitten puuro pannaan uuniin. 175 astetta on sopiva lämpötila, kun puuron antaa kypsyä puolitoista tuntia. Ohrapuuro maustuu voisilmällä ja sopiipa sen kanssa myös kesältä tuttu, kanelinen raparperikiisseli. [b]Aija Lyytikäisen uunipuuro [/b] Tarvitset: 1 l vettä 2 dl kaurahelmiä (Luomutuote, usein tilat myyvät suoraa, googlella löytyy) 2 dl kahvikermaa 1 tl suolaa Valmistus: Liota helmiä 2-3 tuntia kuumennetussa vedessä. Paista puuroa 175 asteessa mielellään 2,5-3 tuntia tai 120 asteessa yön yli. [b]Uunipuuro [/b] -------------------------------------------------------------------------------- 2 dl ohraryynejä 1 litra maitoa suolaa -------------------------------------------------------------------------------- Liuota kokonaisia ohraryynejä yön yli vedessä. Lisää maito ja vähän suolaa. Kaada ainekset pataan, kivikuppiin tai vuokaan ja aseta se uuniin paistumaan n. 1-2 tunniksi. Nauti maidon ja sokerin kera. [b]UUNIPUURO JA MARJAKEITTO [/b] (4-6 annosta) 2 dl puuroriisiä tai rikottuja ohrasuurimoita 1 tl suolaa 1,3 l täysmaitoa marjakeitto: 1 l vettä 1 ps (200 g) marjoja 1-1,5 dl sokeria 2-3 rkl perunajauhoja Kuumenna uuni 175 ºC. Mittaa huuhdotut riisit tai ohrasuurimot, suola ja maito uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa 1 tunti 30 minuuttia. Marjakeitto: Mittaa vesi ja marjat kattilaan. Anna kiehua 10-15 minuuttia. Siivilöi marjojen kuoret pois ja kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja vesitilkkaan sekoitettu perunajauho. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä, kun keitos on pulpahtanut muutamia kertoja. Ripottele pinnalle sokeria, peitä kannella tai kelmulla ja jäähdytä kylmäksi. Tarjoa kuuman uunipuuron kanssa. Valmistusaika 90 minuuttia [b]Kaura-omenainen uunipuuro[/b] (4 annosta) 4 dl kaurahiutaleita 2 omenaa raasteena 2 rkl juoksevaa hunajaa 1 l vettä (½ tl suolaa) 1. Laita puolet kaurahiutaleista voideltuun uuninkestävään vuokaan. 2. Lisää päälle omenaraaste, hunaja ja loput kaurahiutaleet. 3. Kaada päälle vesi ja mausta halutessasi suolalla. 4. Kypsennä puuroa 175 asteisessa uunissa n. 1 h. 5. Tarjoa valmis puuro välipalana maidon, kanelin ja sokerin kanssa. [b]Samettinen uunipuuro [/b] 5-6 annosta 1,5-2 dl rouhittuja ohrasuurimoita 1 tl suolaa 1,5 l maitoa tai 1 l maitoa ja 0,5 l vettä voita Pane suurimot voideltuun vuokaan, ripottele pinnalle suola ja lisää maito. Pane pinnalle muutama voinokare. Laita vuoan päälle aluksi kansi, mutta poista se loppukypsennyksen ajaksi, jotta puuron pinta kuorettuu rapean ruskeaksi. Kypsennä puuroa 120 asteessa ainakin 3-4 h tai yön yli 100-asteisessa uunissa. Sekoittele muutaman kerran kypsennyksen alkuvaiheessa. [b]Uunipuuro hirssistä[/b] 1,5 dl hirssisuurimoita voita 1 rkl hunajaa 1 tl suolaa 1 l maitoa Huuhdo suurimot hyvin ja kaada ne voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja hunajalla. Kaada maito vuokaan ja hauduta 150-asteisessa uunissa 1,5 tuntia tai 100-asteisessa uunissa jopa yön yli. [b]R u i s p u o l u k k a p u u r o[/b] 1 litra vettä ¾ dl sokeria ripaus suolaa 3-4 dl puolukoita 3 dl ruisjauhoja Kiehauta vesi, sokeri ja puolukat. Vatkaa joukkoon ruisjauhot. Kiehauta koko ajan sekoittaen noin 5minuuttia. voit hauduttaa joko liedellä n. tunnin, parhaimman tuloksen saat, kun kaadat "puuropohjan" voideltuun vuokaan ja laitat 75 asteiseen uuniin yöksi, aamulla puuro on syötävän hyvää. Tarjoa maidon kanssa. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Kuinka monta kirjainta on sanassa ÄITI?
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Sää kylmenee - tiedossa jopa 200 astetta pakkasta
Tänään 17:08
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Alkionsiirto ja raskaustesti
Tänään 16:43
vierailija
1 Viestiä
Lapsen saaminen
3.
Päivän video: Saksalaispoliisi kaatoi terrori-iskua estäneen - Sai puukosta niskaansa ja kuoli
Tänään 16:07
vierailija
14 Viestiä
Aihe vapaa
4.
DCA sopimus antaa luvan USA:lle pidättää, kenties tappaakin?
Tänään 14:51
vierailija
2 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Sinä äiti kun pyöräilet ilman kypärä lapsi mukana
Tänään 14:19
vierailija
2 Viestiä
Aihe vapaa
6.
"Isojen pakolaismaiden (Somalia, Irak, Syyria ja Afganistan) kansalaisista 55,2 prosenttia sai Helsingissä toimeentulotukea vuonna 2020."
Tänään 14:17
vierailija
3 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Petteri Orpon hallitus tekee isänmaallista työtä
Tänään 14:03
vierailija
3 Viestiä
Aihe vapaa
8.
Ei tänäänkään tuulivoimaa...
Tänään 13:19
vierailija
3 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
Yksi kuva näyttää Reissu-Sanna Marinin hurjan matkatahdin. Kerosiiniä palaa ja aukkoja tulee otsonikerrokseen 😢
Started by vierailija
Eilen 08:34
Luettu: 355
Aihe vapaa
2.
50v Ivan Puopolo ottaa turpaan piliittisessa argumentoinnissa parikymppiseltä
Started by vierailija
Eilen 16:58
Luettu: 324
Aihe vapaa
3.
"Trump kätteli ja tervehti ihmisiä kävellessään kohti istumapaikkaansa ja sai yleisöltä valtavat suosionosoitukset."
Started by vierailija
Eilen 13:38
Luettu: 179
Aihe vapaa
4.
"Massasiirtolaisuus on noussut eurooppalaisten nuorten suurimmaksi peloksi ilmaston ja ympäristön sijasta"
Started by vierailija
Eilen 11:27
Luettu: 176
Aihe vapaa
5.
Kadonneen makkaran metsästys!
Started by Rätti Väsynyt
Eilen 08:58
Luettu: 153
Aihe vapaa
6.
Onko rakennekynnet riski raskaana?
Started by vierailija
Eilen 13:24
Luettu: 145
Lapsen saaminen
7.
Äärioikealla oleva Nalle Walhroos kehui Perussuomalaisten ajamaa hyvätuloisten suosimis politiikkaa
Started by vierailija
Eilen 12:57
Luettu: 141
Aihe vapaa
8.
USKOMATONTA! Vasemmiston trollitehdas jauhaa ja jauhaa persuista
Started by vierailija
Eilen 13:37
Luettu: 130
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
Päivän video: Saksalaispoliisi kaatoi terrori-iskua estäneen - Sai puukosta niskaansa ja kuoli
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
K/B-komposti
Latest: vierailija
5 min sitten
Aihe vapaa
3.
Päivi Räsänen: ”Olen pohtinut kirkosta eroamista”
Latest: vierailija
7 min sitten
Aihe vapaa
4.
Haaveena vauva 2025
Latest: heltsuli
14 min sitten
Lapsen saaminen
5.
Alkionsiirto ja raskaustesti
Latest: vierailija
19 min sitten
Lapsen saaminen
6.
Upeaa, nostan hattuni korkealle: ”Helsinkiläismies jäi ilman aamiaista koronapassi puuttui – haastoi sekä kahvilan että Suomen valtion oikeuteen”
Latest: vierailija
28 min sitten
Aihe vapaa
7.
"Isojen pakolaismaiden (Somalia, Irak, Syyria ja Afganistan) kansalaisista 55,2 prosenttia sai Helsingissä toimeentulotukea vuonna 2020."
Latest: ruuttis
29 min sitten
Aihe vapaa
8.
Aikamoinen puutarha
Latest: vierailija
35 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Perhe-elämä
Uunipuuro
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu