Uunimakkara, miten se tehdään?

  • Viestiketjun aloittaja oikeesti
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tästä voi jokainen tehdä johtopäätökset:
"Sisältää:
Natriumglutamaatti (E621), Naudanliha, Sianliha, Inkivääri, Korianteri, Mustapippuri, Paprika, Valkopippuri

Tuotteen ainesosat:
suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, perunajauho, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, kamara, stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys, E450), lisätty suola (1,7 %), dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, inkivääri, korianteri), aromit (mm. paprika), arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %."
Ei palaakaan mulle. Tuliaisenakin törkeää!
http://ethesis.helsinki.fi/julkaisut/bio/bioja/vk/backstrom/glutamat.pdf
 
vierailija
HK:n sininen, viillot ja niiden väliin juustoa oman maun mukaan. Sitten vadille, sinne vettä, yksi olut ja kuorittua punasipulia sekaan. Koko paska uuniin niin että juusto on sulanut. Sitten pois uunista, punaista Turun sinappia päälle ja lautaselle. Lautasen reunaan iso pala aurajuustoa ja Karhun kolmonen siihen kylkeen. Se on siinä.
 
vierailija
Mistä mahtaa tulla se perunakuitu, kun kaupoissa näyttää olevan vihertyneitä perunoita niin paljon: solaniinia eikä sitä saa syödä ollenkaan!
http://www.hus.fi/sairaanhoito/sairaanhoitopalvelut/myrkytystietokeskus/Lisatietoa/Documents/Myrkylliset kasvit.pdf
Perunan kasvinsuojelusta taas puhutaan lisäaksi, kun tarkoitetaan myrkkyjä sen kasvatuksessa. Niiden varoajat on ihmisen kirjaamia - milläperusteella, kun esimerkiksi Novartis ja Syngenta ovat samaa firmaa? Rutontorjunta-aineista fluatsinamilla ne on alunperinkin ollut liian lyhyet, tiesitkö? Täällä oli siitä asiaa.
 
vierailija
Ajatella, että verottaja aikoi katsoa sormien läpi talkoomakkarat, mutta kaikki muu on sopimatonta talkooväen kestitsemistä:alien:
Kunnon filepihvit niittylihasta täytyy myös hyväksyä, tai ei saa talkooväkeä koskaan kasaan - kuka niitä sitten tarvitseekaan:geek:
https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4533267/Lasten+kanssa+tyoskentelevilta+kirkon+tyontekijoilta+edellytetaan+rikosrekisteriotetta++luottamushenkilot+ja+talkoolaiset+ovat+eri+asia
 
vierailija
Selvittikö kukaan tarkemmin?
..."että sen Vakaa-koiranruoassa on mahdollisesti käytetty samaa ulkomaista perunahiutaleraaka-ainetta kuin myynnistä poistetussa Mustin ja Mirrin Smaak-koiranruoassa.

Yrityksen mukaan ulkomaista perunahiutaletta jouduttiin käyttämään kyseisessä erässä kotimaisen perunan saatavuusongelmien takia."- fluatsinami tai joku muu?
 

Yhteistyössä