uudet...vaunut minkä merkkiset?

  • Viestiketjun aloittaja nana81
  • Ensimmäinen viesti
nana81
olen ostamassa lapselleni uusia vaunuja kun haluisin toisen väriset...nyt on emmaljuga merkkiset ja o0len käyttänyt niitä puolen vuoden aikana 4.kertaa korjaukseesa...
 
a-k79
meillä oli esikoisel Emmat ja oltiin tyytyväisiä joten ostettiin tälle toisellekkin samanmerkkiset ja hinta-laatusuhde hyvä! maksoi 180? uudet vaunut johon kuului "kaikki herkut"! Me ollaan oltu tyytyväisiä ja kertaakaan ei olla korjattu! Myydessä ne ekat vaunut sain heti kaupaks ja melkein samalla hintaa ku ostaessa!
 
Meillä Emmaljungat, käytössä nyt 3,5 kk. Olivat arvokkaat, mutta hetkeäkään en oo katunut. :) Kaipa vaunuihinkin voi tulla niitä "maanantaikappaleita" kuten autoihinkin... :) Kun sanoit että teidän Emmat ovat olleet monta kertaa korjattavana.
 
pallokorva
Meillä Teutonian yhdistelmävaunut vm`02, joissa kaikki mausteet vilkkuvaloista lähtien,myös irroitettava kuomun kankaan alaosa osoittautunut helteillä tosi käteväksi (siihen jää verkko kuitenkin ettei vauveli putoa!) Tuossa oli vain pari hyvää puolta,niitä riittäisi vaikka kuinka mutta vikoja en ole havainnut. Hinta n.650-750e
 
Meillä taas on ollut Brio Kombit (yhdistelmät) pari vuotta ja tyytyväisiä ollaan oltu. Hintaa taisi olla 650-700 euroa.

Luultavasti kaikki markkinoilla olevat ns. tunnetummat merkit on kaikki omalla laillaan hyviä, eikä yksiä parhaita ole mahdollista valita. Onhan se niinkin, että paljon käyttäjän tarpeista riippuu se, mitkä kokee hyviksi vaunuiksi. Eikä sen takia kannata jättää ostamatta vaunuja, että jollain yksittäisellä ihmisellä on ollut huonoja kokemuksia niistä.
 
tyytyväinen äiti
mellä on kolme lasta ja kaikille olemme ostaneet emmaljungat.mahtavat pelit.huollot ja korjaukset toimivat nopeasti.ja onhan se tällähetkellä ainut vaunu joka valmistetaan made in eu :)
 

Yhteistyössä