Uskotteko että luin kerran kalevan kuolinilmoituksista nimen. AINA HELLÄ ALAPÄÄ

mäen anna alapäästä ja kylmäsen usko
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Viipale:
No just. Aina nämä kaupunkitarinat kiertää, ja niiden kertojat tekevät itsestään aina vähän tyhmiä, kun luulevat että tarinaa ei ole kukaan koskaan kuullut. pappani kertoi jo kännipäissään kuulemma 50-luvulla tuota legendaa.

Ja uusimpia vastaavia on se, että jokaisen kohdalle on taas henkilökohtaisesti käynyt se juttu, että joku on löytänyt spermaa jonkun ulkomaalaisen pizzapaikan pizzan päältä, ja sitten joku vetää paremmaksi, ja kauhistelee saaneensa siitä tippurin suuhunsa, ihan totta!! Uskokaa uskokaa! Ihan totta!

*huokaus*

Jaa niin, ja se Mäen Anna ja Kylmäsen Usko kuuluu kans tähän, tasaisin väliajoin joku väittää oikeasti tunteneensa tämännimiset henkilöt...
Anna Mäki on ainakin olemassa :D Ja Mäen Usko.
 
Usko Mäki
Alkuperäinen kirjoittaja Kylmäsen Usko;17323005:
Jaa niin, ja se Mäen Anna ja Kylmäsen Usko kuuluu kans tähän, tasaisin väliajoin joku väittää oikeasti tunteneensa tämännimiset henkilöt...
Kylmäsen Usko on rakentanut talon, jossa asuin 14 vuotta. Tietääkseni elää edelleen.[/QUOTE]

Mäen Usko.
 
Mimmi-74
Venjältä löytyy uimari Iryna Pissareva. Virosta rallikuski Jarmo Kulli. Beatrice Pillu on taas joku jenkki-tutkija. Nimet tietenkin tarkoittavat aivan muuta heidän kielillään vaikka täällä ovatkin alapääsanastoa, että näin. Kuulemma Jarmo Kulli olisi vaihtanut sukunimensä kuullessaan mitä se naapurimaassa tarkoittaa. Ehkäpä suomalainen Virta-sukunimi on sitten jossain maassa joku rivo alapääjuttu. Juu se on keittiöön mentävä tiskaamaan JÄLLEEN..
 
Väestörekisterin nimipalvelusta löytyy kaikkien suomalaisten nimet, eikä se tunne sukunimeä Alapää.

Patja-nimisiä on sensijaan tälläkin hetkellä elossa 150, joista suomessa asuvia 141.

Myös Anna Tipuli Pusu on mahdollinen, Suomessa on rekisteröity yksi Tipuli- niminen nainen (s1930) ja myös Pusu on sukunimenä lähes kolmellakymmenellä elossa olevalla ihmisellä.
Jos on kuollut ennen v. 1964, ei sukunimi ole palveluun rekisteröity.
 
Hattua
Hassua että Alapää ei oikeasti ole sukunimi, paikannimi se on ainakin... Olishan sekin hauskaa jos vaikka kävis töissä tai asuis alapäässä :D Onhan näitä hauskoja nimiä :) Naima on loistava nimi yhdistettynä oikeastaan mihin sukunimeen vaan. Aina kun vastaa puhelimeen niin on esim. Virtasen Naima, Hirven Naima jne. Ja oikeita sukunimiä on esim. Kulli, niin että olisko kiva olla Naima Kulli, Mainio Kulli tai Hellä Kulli :D

Äitini on tuntenut joskus tytön jonka nimi oli Naima Teline. Eipä taida olla enää tuon kyseisen naisen nimi, sillä väestörekisterin mukaan Teline ei ole enää sukunimenä kenelläkään, entisenä nimenä vain :)
 

Yhteistyössä