Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha ongelma valtaeliitille, ja näkyvyys halutaan minimoida.
 
vierailija
Moni Yleltä itsenäisyyspäivän Linnan juhlia seurannut joutui raivostumaan ja pettymään.

Yhden illan odotetuimman vieraan, entisen pääministerin Sanna Marinin saapuminen presidenttiparin kättelyyn meni monelta sivu suun.

Yle siirsi lähetyksen Linnan juhlista puoli yhdeksän uutisiin juuri niillä haminoilla, kun Marin oli saapumassa presidentinlinnaan muiden entisten pääministerien joukossa. Samalla Ylen verkkopalvelualusta Areena vaikutti kaatuvan toviksi juuri kriittisellä hetkellä.

Kuinka ollakaan.
 
vierailija
"Näin Marinin asuvalinta, saapuminen Linnaan ja hänen kättelynsä tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion kanssa jäivät monelta näkemättä suorana lähetyksenä Ylen puolella sekä televisiosta että verkosta.

SE SAI kansan kihisemään raivosta. Sosiaalinen media täyttyi ärtymyksestä ja ihmettelystä.

– Illan odotetuin henkilö Sanna Marin tulee kättelemään niin siihen kohtaan sitten uutiset. Ja Areena kaatunut, eräs kansalainen noitui sosiaalisessa mediassa.

– Siis mitä? Sanna meni tällä välin, ku uutiset tuli??? kirjoitti toinen.

– Mistä te näette Sannan? Ykkösellä vaan uutiset? ihmetteli kolmas.

– Miksi nää uutiset ei vois itsenäisyyspäivänä tulla poikkeuksellisesti kättelyiden jälkeen? Joka vuosi sekoilua, neljäs kirjoittaja painotti.

Osa viesteistä oli ryyditetty vielä vahvoilla kirosanoilla.

Kansan ärtymystä ei lieventänyt edes se, että puoli yhdeksän uutisten aluksi lähetys siirrettiin hetkeksi takaisin Presidentinlinnaan. Marin oli ehtinyt kättelynsä jo hoitaa ja poistunut Linnan uumeniin muiden juhlavieraiden joukkoon."

Deep Staten valinta.
 
vierailija
Uutisten alle jäi Eduskunnan puhemies Jussi Halla aho ja puoliso ja perässä tullut Sanna Marin. Tilannetaju petti taas kerran, orjallisen lähetysaikataulun myötä.
 
vierailija
Kyllähän tämä typerä tapa on aina, kun kesken juhlien tulee uutiset. Ja yllätys, yllätys siellä kerrotaan linnan juhlista. Kertoisitte miksi näin menetellään?
 
vierailija
Onneksi Halla-ahon valehtelu Tähtitorninmäeltä tuli esitettyä useampaan kertaan
"Suomessa kaikilla on katto pään päällä ja mahdollisuus laadukkaaseen terveydenhoitoon" - siis mitä, kun näkisi vaan ja huonommaksi yritetään laittaa!
 
vierailija
Aina voi tehdä asioita paremmin, kun käytetään veronmaksajien rahoja vaatimus on erityisen aiheellinen. Tässä ohitettiin eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho ja puoliso, pääministeri Petteri Orpo puolisoineen ja entinen pääministeri Sanna Marin. Tilannetaju petti pahemman kerran, korjattavaa riittää eikä tässä ollut kaikki. Ylen johdossa mokat eivät näy, sama elinkeinoelämäjohtotaustainen johtaja jatkaa kuin ei mitään.
 
vierailija
"Eikö Mariinia ole nähty ihan tarpeeksi?"

Kritiikistä päätellen näin ei ole. Ja onhan häntä miellyttävä katsella ja kuunnella. Hänellä sentään on ihan oikeaa asiaa, vaikka tullakseen kuulluksi se tulee tähän kapitalistiseen aikaan markkinoida ulkokultaisin elementein.
 

Yhteistyössä