Kukaanhan ei ikinä maistele taikinaa?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:no eihän niitä leipomuksia varmaan raakana syödä?!
minä, normaalistiAlkuperäinen kirjoittaja Minttu:Kukaanhan ei ikinä maistele taikinaa?
tuli niin mojova kuva silmieni eteen ettäAlkuperäinen kirjoittaja Ammattilainen:Joka tuutistahan on toitotettu että se salmonellabakteeri mitä nyt on löytynyt, ei voi mennä kanamunan sisään. Jos kuoressa on kakkaa niin siitä voit sen saada, jos siis nuoleskelet sitä kuorta. :xmas:
ala leipoen vaan ap, ja tuo meillekin vähänAlkuperäinen kirjoittaja Ammattilainen:Joka tuutistahan on toitotettu että se salmonellabakteeri mitä nyt on löytynyt, ei voi mennä kanamunan sisään.
uskaltaisinko mäki tehdä sen pannarin?Alkuperäinen kirjoittaja Kotikokki:Minä ainakin leivon ja käytän munia ruokiin kuten ennenkin. Ainoa varotoimenpide on, etten enää maistele taikinaa.
Totta mooses teet! Hommiin heti!Alkuperäinen kirjoittaja lisa:uskaltaisinko mäki tehdä sen pannarin?Alkuperäinen kirjoittaja Kotikokki:Minä ainakin leivon ja käytän munia ruokiin kuten ennenkin. Ainoa varotoimenpide on, etten enää maistele taikinaa.
tämä on totuus. eli syö vaikka se kananmuna raakana, mut jos kuoret syöt niin ehkä sit vois olla mahdollisuus saada....Alkuperäinen kirjoittaja Ammattilainen:Joka tuutistahan on toitotettu että se salmonellabakteeri mitä nyt on löytynyt, ei voi mennä kanamunan sisään. Jos kuoressa on kakkaa niin siitä voit sen saada, jos siis nuoleskelet sitä kuorta. :xmas: