Uskallanko antaailen tehtyä sosetta

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ??
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
?

??

Vieras
Päärynäsosetta, jääkaapissa säilytetty? Sehän tummuu aika paljon, mutta meneekö se pilalle? Vieläkö voi antaa? Entäs kauanko säilyy pakastettuna ja kuinka kauan on syömäkelpoista sulatuksen jälkeen? Entäs ylipäätään hedelmäsoseet? Kasvissoseet? Lihasoseet?
 
Hedelmäsoseet mä annoin tuoreena ja käytin aika paljon myös kaupan hedelmäsoseita. Kasvis- ja liha-, kala-, kanasoseet tein itse ja pakstin jääpalamuotissa. Muotista sitten siirsin pakastepusseihin sopivia annospaloja. Kasviksista pakastettaviksi käy oikeestaan kaikki muu paitsi peruna, mut perunaa keitetään itselle melkein päivittäin, joten sitä oli helppo saada muuten lapsen soseeseen. Noi pakastepalat oli sillä tavoinkin kivoja, että sai soseiden makuja vaihdeltua esim: bataatti-maissi-kesäkurpitsa-liha, peruna-bataatti-kala jne. Kyläillessä oli myös helppo ottaa pakasteesta lähtiessä jäiset ruokapalat mukaan, niin ei ollut säilyvyysongelmia eses kesällä :)
 

Uusimmat

Yhteistyössä