unettomuus vaivaa, onko muita?

Seroquelista. Mitä merkitystä sillä on mihin sairauteen tai vaivaan lääke on kehitelty? Ei seroquel sinulle psykoosia tuo.
Mulla on masennus ym ja syön seroquelia 250-300mg päivässä. Ja mulla se auttaa. Syön myös maniaan kehiteltyä lääkettä, vaikkei mulla ole 2suuntaista... Tärkeintähän on, että lääke auttaa.

Ei unilääkkeisiin heti riippuvaiseksi jää ja jos annosta ei nosta koko ajan, niin sitä pienempi on riippuvuusriski.
Myös remeronia/mirtatasapiiniä jotku käyttävät unilääkkeenä, koska se väsyttää.
 
ei pelkkä lääke
Olethan myös terapiassa? Ei pelkät pillerit paranna, ne vaan antavat voimia toimia ja jos unettomuuden syitä ei tongita esille, ei paranemista juuri tapahdu. Itse kärsin ensin unettomuudesta,joka paheni vaikeaan masikseen. Aluksi kuukausi unilääkettä imovane,jotta sain unirytmin takaisin, samalla aloitin ciprelexin ja psykoterapian. Terapia on täyttä työtä,mutta jokaisen kipeän solmun auettua elämä on keventynyt. Nyt takana vuosi terapiaa, cipralexia syön edelleen, olo on TÄYSIN erilainen kuin vuosi sitten, toiveikas ja luottavainen.
 
uneton myös
:hug:

Voimia! Tiedän omasta kokemuksesta ettei helppoa ole ainakaa 3 lapsen kanssa jaksaa ilman kunnollisia yöunia. En itsekkään ole löytänyt apua mistään ja olen suunnilleen samat asiat kokeillut kuin sinäkin. Yritän vain jaksaa päivästä toiseen ja tapella tämän ongelman kanssa.

En ole myöskään lääkityksen kannattaja. Unilääkkeet voivat mm. ylläpitää unettomuus kierrettä, eli ei nekään ongelmaa ratkaise. Ainakaan pidemmässä unettomuudessa. Ja masennuslääkkeiden yleisimmät sivuvaikutukset ovat juuri unihäiriöt/unettomuus. Itsellä ne vain pahensivat tilannetta.


Eli itsekkin mieliisti ottaisin neuvoja vastaan! Emme varmaankaan ole ainoita ketkä ongelmasta kärsivät??????? Onko joku saanut apua luontaistuote valmisteista tms???
 

Yhteistyössä