ulokomailla vauvan kanssa

onko kokemuksia miten on onnistanut reissu vauvan kans. itsellä on matka edessä syksyllä jolloin vauva on n.7 - 8 kk ja tarkoitus olis imettää vielä silloin. Kaikki ruoat mukaan vai miten?? riippuu tietysti matkakohteesta aika paljon, meillä varmaankin portugali tai bulgaria.. miten onnistuu liikkuminen lentoasemilla pitääkö kantaa koko ajan?? entäs saako rattaita mukaan vai kannattaako vuokrata? ja muitakin vinkkejä saa kertoa kiitos

 
nasunmude

Olimme 7 kk:n ikäisen kanssa Italiassa kaksi viikkoa ja hyvin sujui. Nasumme on rauhallinen ja kärsivällinen lapsi, mille kuuluu suuri kiitos. Ruokia ja vaippoja otin vain parille ekalle päivälle ja muuten luotin paikalliseen valikoimaan, mikä olikin hyvä. Poikkeuksena oli puurohiutaleet. Olin ottanut etukäteen selvää Italian lastenruuista, joten sokkona en matkalle lähtenyt.

Meillä oli mukana ergo-reppu, jossa kannoimme lentoasemalla. Saimme isäntäperheeltämme lainaksi kevyet sateenvarjorattaat, mitkä olivat hyvät. Lisäksi meillä oli vuokra-auto ja siinä vuokra-lastenistuin (turvakaukalo). En tiedä, miten rattaita vuokrataan, monet kuljettavat omat mukanaan. Muistaakseni rattaat voidaan luovuttaa vasta lähtöportilla. Isoilla lentoasemilla on myös lainarattaita, mutta tällöin lapsen pitäisi kai jo osata istua (ainakin Hki-Vantaalla sellaisia näkyi).

 

Yhteistyössä