Uhman jaksamisesta

  • Viestiketjun aloittaja Akkonen
  • Ensimmäinen viesti
Akkonen
Onko kohtalotovereita? meillä alkoi sitten uhma, juuri nyt Joulun kynnyksellä.
Tänään poika sai kaupassa raivarin, kun en ottanut syliin(kauppakassit käsissä) ja heittäytyi sitten siihen kassojen eteen koko kansan katseltavaksi huutamaan.. Ohimenevä eläkeläispariskunta yritti höpöttää joulupukin tulosta ja että pitäisi nyt olla kiltisti, niin poika vaan nosti volyymia.. Kotona ei tietty haluta syödä, ei itse eikä äidin syöttämänä ja juomamukikin oli väärä.
Taas halutaan äidin syliin ja kun siihen päästään aletaan riehua. Onneksi sentään nukahti suht helposti, nyt on äiteellä hetken rauha kerätä kärsivällisyyden rippeitä..

Nyt kun joku kysyisi, että haluaisitko toisen lapsen, olisi vastaus kyllä kirkuva ei, vaikka ollaan jo puoli vuotta yritelty... ;)
 
harmaa maripauliina
liityn kerhoon mukaan!!! tosin meillä vaikuttaa myös vastasyntynyt pikkuveli.. mutta silti. Neiti 2v loppiaisena ja tuntuu että joka päivä täytyy riidellä jostain asiasta. on alkanut heitellä tavaroita, hakkaa päätään lattiaan/leikkiautoon/rattaisiin... ei tule syliin vaikka sitä juuri tarvistsisi (?)... hakee selvästi omaa paikkaansa vauvan kanssa... pinna palaa...joulupukilta toivonkon kärsivällisyyttä ja sitä pitkää pinnaa lahjaksi!!! Tsemppiä ja jaksamisia uhmiksen kanssa! JA HYVÄÄ JOULUA!! :D
 

Yhteistyössä