Tyttöystävän kaveri

Tarina täällä koska en saanut kopioitua, enkä jaksa koko tarinaa kirjoittaa uusiksi.

Saako tänne jotenkin liitettyä kirjoitettu tarina vai pitääkö koko tarina kirjoittaa täällä? Tiedostona saisi, mutta se taas ei niin hyvin toimi.

Työneuvottelut venyivät ja sovimme jatkavamme asiaa viikonlopun jälkeen maanantaina. En jaksanut lentää takaisin kotiini, joten päätin kysyä voisinko majoittua tyttöystäväni kaverin luona viikonlopun. Annalle sopi että viettäisin viikonlopun siellä. Hain Alkosta viinitonkan ja suuntasin Annalle. Anna avasi oven päällään mekko joka vain juuri ja juuri peitti tarpeeksi. Katseeni kiintyi Annan rintoihin, joita mekko ei juurikaan peittänyt. Avonainen kaula-aukko peitti juuri ja juuri nännit, jotka paistoivat kuitenkin mekon ohuen kankaan läpi. Avonainen kaula-aukko sai veren virtaamaan alapäähäni. Anna toivotti minut tervetulleeksi. Halatessamme tunsin Annan nännit kehoani vasten.

Vaihdoin pukuni kotoisampaan asusteeseen. Valitettavasti mukanani oli vain löysät joustavasta kankaasta olevat housut, jotka ei paljon peittänyt alkavaa seisokkiani. Otimme viiniä ja siirryimme olohuoneeseen juttelemaan. Anna istui nojatuolissa minua vastapäätä. Hän piti jalkojaan hieman harallaan ja katseeni väistämättä välillä laskeutui ihailemaan Annan vaaleita stringejä. Anna vaihtoi istuma-asentoaan niin että hän nosti toisen jalkansa nojatuolille. Tämän seurauksena Annan stingit olivat entistä paremmin esillä. En tiedä haaveilinko vain vai oliko Annan stringit hieman kostuneet.

Välillä Anna nousi ottaakseen lisää viiniä. Viiniä ottaessaan Anna kumartui edessäni ja hänen avonainen kaula-aukko paljasti hänen rintansa katseelleni. Anna ei tuntunut sitä kuitenkaan huomaavaan tai siitä välittävän. Oloni kävi tukalaksi kun näin Annan täyteläiset rinnat paljaana edessäni. Minun alkoi tehdä mieli kunnon kiihkeää seksiä. Saatuaan lasinsa viimein täytettyä, Anna kääntyi mennäkseen takaisin istumaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kopioi teksti ja liitä se tänne.
Sitä koitin, mutta tuli vain ilmoitus jossa sanottiin "Viestiäsi ei hyväksytty, koska se vaikuttaa roskapostilta tai asiattomalta. Voit kirjoittaa uuden viestin tai ottaa yhteyttä ylläpitoon, jos tarvitset apua.". Aikani yritin kopioida tekstiä ja välillä sainkin muutaman kappaleen läpi, mutta kun en saanut muuta kuin vähän alkua niin tuhosin senkin. Seksinovelli joka ei pääse kunnolla edes vauhtiin on aika turha. Mahtaako vika olla siinä että olen vasta rekisteröitynyt?
 

Yhteistyössä