Tyttöni ei leiki nukeilla

  • Viestiketjun aloittaja pilvikirsikka
  • Ensimmäinen viesti
pilvikirsikka
... ja olen siitä oikeastaan ihan iloinen. Hän ei myöskään kokkaile ruokaa eikä muutenkaan leiki kotia. Minusta se on ihan ok. Ajattelen, että ehtiihän tuota huushollia hoitaa vielä aikuisenakin.

Sen sijaan tuo prinsessa/keiju/hiiri-ikä, jolloin lapsi voi herätä metsänkeijuna, syödä lounasta hiirityttönä ja mennä nukkumaan orpotyttönä kestää todella lyhyen aikaa. On hauskaa seurata kun hänen mielikuvituksensa lentää sadun maailmoissa. Pyykkiä hän ripustaa kanssani ja samalla olemme pyykkärihiiriä, jotka pesevät talonväen pyykit yllätykseksi sillä aikaa kun he ovat kutsuilla jne. jne.
 
Minkä ikäinen tyttösi on? Minunkaan kohta 3v. tyttöni ei ole juuri osoittanut kiinnostustaan BabyBorniaan kohtaan. Prinsessabarbiella leikkii joskus, mutta silloinkin vain laulattaa ja tanssittaa nukkea, ei "hoida".

Minun tyttöni leikkii myös mitä erilaisempia mielikuvitusleikkejä. Usein on lähdössä reppu selässä kouluun, pakkaa tavaroita mukaan ym.

En muista itsekkään olleeni kova hoitamaan nukkeja lapsena.
 
Ei meilläkään tämä 4v ole ikinä nukeilla leikkinyt! Kaksi nukkea makas liikkumattomana sängyssään kunnes pikkusisko syntyi.Hän leikkii kyllä, mutta tämä vanhempi neiti ei moisesta välitä. Ei prinsessoista, barbeista tms. Nallet sensijaan saavat hoivaa ja hellyyttä senkin edestä. Ja näpertää ja askartelee mielellään.. =)
 

Yhteistyössä