Työpäivä

  • Viestiketjun aloittaja Eero Banijay
  • Ensimmäinen viesti
Eero Banijay
Birgitta on 50. Birgitalla on blondit hiukset, ihan mukavan näköinen ja terveen hoikka ja sopusuhtainen. Peppu ja rinnat pukevat kantajaansa, peppu ei ole ihan kaikista pinkein mutta silti kuuma. Birgitalla on sheivattu alakerta.

Birgitta vie tärkeitä papereita pomon luokse ja koputtaa oven.

Birgitta hymyilee aurinkoisesti samanikäiselle pomolleen. Pomolla on tiukka teepaita ja urheilutaustaa.

Pomo ottaa paperit ja laskee ne hitaasti pöydälle. Pomo kävelee lukitsemaan oven, ja katsoo Birgittaa suoraan silmiin.

- Birgitta sä olet aika ahkera ja tottelevainen alainen. Mutta nyt susta kyllä tuoksuu sellainen kiima, että taidat olla kiihottunut?

Sen sanottuaan Pomo ottaa nopeasti Birgitan lantiosta kiinni, ja ei päästä irti, vaikka Birgitta hätäilee työkaverien huomaavan.

- Ei tänne kukaan tuu, pomo naurahtaa.

Pomo ohjaa Birgitan istumaan syliin. Pomo katsoo silkkimekkoa, joka nousee ylöspäin. Puuvillaiset pikkuhousut näkyvät selvästi pomolle. Birgitta naurahtelee hieman tilanteen outoutta ja yllättävyyttä. Pomo tiukentaa otettaan Birgitan pakaroista. Toinen käsi eksyy suurille rinnoille. Pian Pomon käsi tunkeutuu mekon alle, ja silittelee lämpimiä reisiä. Birgitta alkaa rentoutua, ja voihkii pomon kosketellessa pikkarien läpi klitorista. Pomo tuntee Birgitan kosteuden, ja riisuu kovakouraisesti pikkuhousut. Pomo kiusaa Birgitan pyhintä hivellen ensin häpyhuulia jättäen klitoriksen huomioitta. Pomo istuttaa Birgitan polvilleen pehmeälle matolle, ja riisuu housunsa.

Pomo suutelee Birgittaa vaativasti, ja Birgitta hamuaa käteensä Pomon kasvavan kalun.

- Se on tosi iso. Ja noin paksu, Birgitta huokailee.

Pomo alkaa repiä eläimellisesti Birgitan mekkoa, ja pujottelee sen pois, löytääkseen paljaat ja ihananmuotoiset rinnat. Pomo silittää hellästi rintoja ja vaaleita kutreja. Pomo astelee Birgitan taakse, ja levittää tämän reisiä. Yllätykseksi Pomo nappaa Birgitan pikkuhousut ja työntää ne Birgitan suuhun. Pomo ottaa mekon silkkivyön ja sitoo sillä Birgitan silmät.

Birgitta tuntee kiihottavan avuttomuuden sekaisen himon, ja haluaa paljon ja suurta. Birgitta tuntee Pomon kielen pillullaan, ja haluaa pomon nuolevan pillua. Birgitta saa niin miellyttävän suuhoidon, että nostaa pyllyään enemmän ja enemmän tarjolle, mutta Pomo lopettaa nuolemisen kesken. Orgasmi lähenteli Birgittaa, mutta ei. Pomo on niin epäreilu, että ei anna Birgitan tulla. Pomo poistaa pikkarit Katin suusta, ja työntää suuren kalun tilalle. Kati nuolee ja imuttaa Pomon suonikkaasta kalusta spermasyöksyn, jonka Kati imee. Pomo huoahtaa ja sanoo nyt suostuvansa Birgitan pyytämään 100 euron palkankorotukseen.
 

Yhteistyössä