Eli tein lihapullia to-pe välisenä yönä. Niitä ei varmaan enää uskalla syödä?
Hömpsähdys 02.01.2011 #1 Eli tein lihapullia to-pe välisenä yönä. Niitä ei varmaan enää uskalla syödä?
"vieras" 02.01.2011 #3 jos olleet jääkapissa koko ajan, niin kyllä voi, mut maista jos maistuu oudolle ni roskiin sit tai bio jätteeseen..
jos olleet jääkapissa koko ajan, niin kyllä voi, mut maista jos maistuu oudolle ni roskiin sit tai bio jätteeseen..
Hömpsähdys 02.01.2011 #4 Alkuperäinen kirjoittaja v: Näytä alkuperäinen viesti Itse uskaltaisin, jos jäähdytys tapahtunut oikeaoppisesti ja säilytys myös. Click to expand... Mikä sitten on oikeaoppista? Mie en tiiä
Alkuperäinen kirjoittaja v: Näytä alkuperäinen viesti Itse uskaltaisin, jos jäähdytys tapahtunut oikeaoppisesti ja säilytys myös. Click to expand... Mikä sitten on oikeaoppista? Mie en tiiä
"Ellamaaria" 02.01.2011 #5 Kyllä söisin, jos tosiaan ovat säilytetty oikein, eikä lojuneet uudenvuodenyötä pöydällä Ja haju normaali...
Kyllä söisin, jos tosiaan ovat säilytetty oikein, eikä lojuneet uudenvuodenyötä pöydällä Ja haju normaali...
Hömpsähdys 02.01.2011 #6 Juu, jääkaapissa ollut. Hetken oli sillon yöllä pöydällä ja sit pistin jääkaappiin. Täytyypä käydä haistelemassa ja maistelemassa
Juu, jääkaapissa ollut. Hetken oli sillon yöllä pöydällä ja sit pistin jääkaappiin. Täytyypä käydä haistelemassa ja maistelemassa
"vieras" 02.01.2011 #7 Kyllä mä ainakin söisin. Meillä syödään useinkin 2-3 päivää vanhaa ruokaa, koska teen yleensä ison satsin kerralla. Ikinä ei olla mitään ruokamyrkytystä saatu.
Kyllä mä ainakin söisin. Meillä syödään useinkin 2-3 päivää vanhaa ruokaa, koska teen yleensä ison satsin kerralla. Ikinä ei olla mitään ruokamyrkytystä saatu.
piina 02.01.2011 #8 Mä pidän yleensä 3pv rajana ruoan säilyttämiselle eli hyvillä mielin söisin lihapullia vielä tänään.