tuttipullot pois???

  • Viestiketjun aloittaja tantsu
  • Ensimmäinen viesti
tantsu
Minkä ikäisenä teidät muksut on jättäneet tuttipullon lutkuttamisen pois?

Meillä nyt poika 1v3kk ja tuttipullo tullu entistä tärkeämmäksi. Oli jo hetken melkein täysin nokkamukin "varassa", mutta nyt jotenki uudestaan takertunu pulloihin.
Entäs, millon nokkamukista tavalliseen mukiin?

Meille tulossa toinen vauva nyt keväällä, joten ei taida olla saumoja "vierottaa" niiiiiiin rakkaasta asiasta kuin tuttipullo :p
Ei kai tässä niin kiire ookkaan, mutta tulipahan vaan mieleen =)
 
Meillä jätettiin tuttipullon tutti osa pois siinä 8kk ikäsenä, ostin siihen sellasen juomanokan, siinä samalla alettiin harjottelemaan nokkamukia. Nyt on harjoteltu ruualla tavallisesta mukista juomista, neitillä ikää 1.5v. Potturuualla juo nokkamukista ku ite syö, puurolla juodaan tavallisesta.
Taikamuki on myös taivaallinen pelastus noissa vierotus jutuissa, ainakin se meillä toimi. Edelleen on kovassa käytössä.

 
Meidän lapsi on 1v2kk ja iltatuttipullo on ainut minkä hän saa.Ei ole muita edes enää muistanutkaan, jätetty n.8kk ikäsenä pois.Vielä ei meillä ole kiirettä ottaa viimestäkään pulloa pois..Poika ei ole koskaan syönyt tuttiakaan ,täytynee siis yksi pahe olla. ;)
 
Meillä tuttipullo jäi tytön ollessa 1 v. Samantien siirryttiin tavalliseen mukiin, koska nokkamukissa laittoi kielen reiän päälle, ettei juoma päässyt suuhun asti. :whistle: Vaikeaa oli vierottaminen, mutta onnistuihan se lopulta. Kun olin pullot pois pistänyt, en niitä enää esiin kaivanut, vaikka lähellä se monta kertaa olikin... =)
 
Kahden äiti
Meillä esikoisella loppuajasta ns. iltapullo jäi pois 2,5 vuotiaana. Nyt hän on kohta 4 v. Nuoremmalla vielä "unipullo" käytössä, ruualla juo lasista äidin avituksella. Ikää nyt reilut 1,5 vuotta. Jää pois kun aika tuntuu sopivalta.
 
Esikko ei huolinut ollenkaan. Toisella on vielä käytössä (1 v 1,5 kk) tullut meilläkin nyt tosi tärkeäksi. Minäkin vähän hermoilen, että pitäis jättää pois, mutta toisaalta siitä menee maitoa aamulla 2,5 dl. Ruuilla on nokkamuki ja maitoa menee korkeintaan 0,5 dl kerrallaan, joten paremmin saadaan maitokiintiöt täyteen tuttipullolla. :heart: :x :eek:
 
sartsa03
meillä tuttipullo vaihdettiin taikanokkamukiin n. 8kk iässä,se on kätevä antaa yölläkin kun kun ei sotke sänkyä, vaikka sitäkin täytyy imeä niin se on kuitenkin eri asia kuin tutti.
poika on nyt 1v4kk :hug: :)
 
nk11
meillä esikoiselta jäi pullo pois 2 vuotiaana. Nyt nuoremmalta jätin 1,5 vuotiaana,koska kesällä syntyy kolmas enkä halua että kaksi lasta käyttää yhtäaikaa pulloja. Aika helposti kävi. siirryimme nyt aluksi "taikanokkamukiin" ,josta voi huoletta juoda sängyssäkin jos tarvetta.
 
Meillä poika 1v6kk ja pullo unille mentäessä. Päiväunille maitopullo ja yöunille vellipullo. En ole pitänyt kiirettä pois ottamisella koska ikinä ei ole halunnut tuttia ja on saanut siinä imemisen tarpeen tyydytystä.. Nyt uutena asiana hoitoon meno, ja siellä muilla pullo, siis annan olla vielä meidän lapsellakin. Tuttua ja turvallisuutta tuo, ja koska ei ole ollut ongelmia niin mikäs siinä. Jos yöllä heräilisi ja vaatisi pulloa niin silloin voisi olla toinen ääni kellossa....
 

Yhteistyössä