Tutkimus: 3 ensimmäistä korona-aaltoa maailman parhaiten hoitaneeseen Kiuruun ei luoteta - Näin kertoo gallup!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hyvin erikoinen tulos, joka perustuu oikeisto-omisteisen mainosvaltamedian mustamaalauskampanjaan. Olihan Kiuru syy Sipilän porvarihallituksen terveysjättilähtöisen yksityistämis-bisnes soten kaatumiseen, joka kaatoi samalla myös koko Sipilän porvarihallituksen. Siitä lähtien kokoomus ja kepu ovat olleet Kiurun kimpussa, omistamansa valtamedia propaganda-aseena.

Suomen kolme ensimmäistä korona-aaltoa Krista Kiurun ja nuivan kolmikon terveysturvallisuuslähtöisellä koronapolitiikalla hoidettiin suvereenisti maailman parhaiten Der Spiegelin laajan saksalaistutkimuksen mukaan. Myös talous selvisi EU:n parhaiten tällä ihmishenkiä suojaavalla koronapolitiikalla. Ja Suomi oli ykkösenä myös tartuntojen estämisessä sekä jakoi kakkossijan koronakuolemien pienessä määrässä Norjan kanssa, pienen saarivaltio Islannin ollessa Euroopan ykkösenä.

"Ei huono" sanoisi moni, mutta ei porvari ja koronalinkobisnesten pyörittäjä, joille mammona menee ihmishenkien yli, riskinotto ohi turvallisuuden. Kolmatta korona-aaltoa on kesästä lähtien hoidettu talouslähtöisesti Krista Kiurun sijaan kepun Antti Kurvisen, Mika Lintilän ja Markus Lohen MaRa-lobbauksen askelmerkeillä eikä tilanne näytä lainkaan hyvältä.

HUS:n ex-johtaja Aki Lindén kertoo twitterissä miten 16.6. - 16.9. välillä koronakuolemien määrä ollut Suomessa JO 6,7 kertainen verrattuna viime vuoden 2020 vastaavan aikavälin koronakuolinlukuihin. Silloin ei ollut edes koronarokotetta, tämän vuoden kesäkuusta alkaen jo melko hyvä nouseva rokotekattavuus.

Kaiken lisäksi Lindénin twitterissä kertoma koronakuolemien määrä Suomessa on kuukausittain kesäkuusta alkaen ollut kovassa nousussa kesän ja alkusyksyn aikanakin, entä nyt kun varsinainen koronakausi eli hengitystieinfektiokausi lokakuussa käynnistyi ja jatkuu talven yli ainakin maaliskuun loppuun?

Moni ennustaa Mustaa joulua, eikä STM:n Kirsi Varhilan mukaan edes B-suunnitelmaa ole mietitty, mikäli A-suunnitelma rokotekattavuus/rokotepassi pettää ja käteen jää Musta Pekka. Varhila on sentään sivuun siirretyn Kiurun kanssa tästä huolissaan esim. Martin Scheinin tapaan. Hallinto tuntuu nukkuvan ruususen unta.
 
vierailija
Tässä jutussa on kyl vahva pointti. Miten voikin olla, et kun hoitaa työnsä hyvin, siirretään syrjään? En aivan ymmärrä. Mutta, tämä antanee osviittaa, että toimia tarvitaan. Suomalaiset eivät oke pussissa elävä kansa, joka säästyy koronalta itsekseen.
 

Yhteistyössä