Turvapaikkahakemusten määrä putosi nollaan

vierailija
Kyl se siellä sanotaan.
Näin sanotaan:

Alkuperäinen kirjoittaja Iltalehti:
Ajanjaksolla 19.3.–5.4.2020 turvapaikkahakemuksia jätettiin yhteensä 36. Tuolloin turvapaikkaa hakeneet turvapaikanhakijat ovat oleskelleet Suomessa jo ennen rajojen kiinni laittamista.
Se, että on oleskellut Suomessa ennen rajojen kiinni laittamista (onko tästä muuten todisteita varsinkaan jokaisen kohdalla?) ei tarkoita samaa kuin uusintahakemus.
 
vierailija
On. Se on eri hassua. Edes houkuttelemalla ei enää saada tänne ihmisiä. Niin paljon päin vittua on asiat tämän hallituksen aikana, ettei edes koko maahan haluta tulla
Joo, me tiedetään, korona on hallituksen vika.

Mua alkaa kyrsiin, et ainoastaan persut saa valehdella ja muiden täytyy pysyä totuudessa ja se, et persut saa kuvitella mielikuvitusmörköjä, mut muut ei saa.
 
On se hyvä, että joku jaksaa näinäkin aikoina pitää vielä siitäkin huolta, ettei muut joudu väkivallan kohteeksi. Täytyy arvostaa tuollaista multitaskausta.

Mutta niin, persut on väittäneet, että vihervassarit haalii tänne porukkaa kaksin käsin. Se on vale. Ja nyt yrität väittää omaa valhettasi vastaan. Huh... Pitäiskö sun alkaa kirjailijaksi?
Yritin varoittaa teitä tuosta, ettette keksisi näitä mielikuvitusmörköjä jo paljon aiemmin, mutta ette uskoneet ja nyt sitä niittää mitä kylvää.
Väitätkö, että Ohisalo ja muut vihreät eivät haali tänne turvapaikanhakijoita heti, kun tilanne sen sallii? Al-Hol, Lesbos ja vapaa rajanylitys turvapaikanhakijoille.
 

Yhteistyössä