turvaistuimista

  • Viestiketjun aloittaja ei jaksa viritellä...
  • Ensimmäinen viesti
ei jaksa viritellä...
miten toimitte istuinten kanssa, kun lapsenne on hoidossa esim. mummolassa. Irrotatteko aina koko kapistuksen irti(siis sellaiset jotka viritetään penkkeihin vaikeasti kiinni), vai onko teillä joku siirrettävä varaistuin.
 
Ennen irrotin, mutta nyt mulla on ostettuna mummalaan turvavyöistuin jonka käyttösuositus on 3,5v ja poikani on nyt 3v. Noin 2v8kuisesta on mummalassa istunut tossa vyöistuimessa joka siis tulee meille sitten aikanaan käyttöön, kun kokorajat virallisesti tulee täyteen tossa pojan omassa turvaistuimessa (18kg ja 4v).

Mut siis kyllä mä irrottamista kannatan, ei siitä niin paljoa vaivaa ole vaikka "vaikea" olisikin.. Ajattele niin päin et jos jotain tapahtuisi muutaman minuutin vaivan takia niin antaisitko itsellesi anteeksi?
 
Meillä on yksi "varaistuin" vanhemmalle, mutta nuoremmalle irrotetaan aina! Ja niin irrotetaan vanhemmallekin, jos pitemmälle on menossa.
Eikä nuo istuimet ole nyt niin vaikeita vaihtaa autosta toiseen, etteikö irrotettais. Kyse on vaan siitä, että monesti mies on töissä, istuimet autossa ja siksi on sitten varaistuin... (ja monesti nämä hoitojutut tulee yhtäkkiä yllättäen...)
 
Saska
Jos menee pidemmäks aikaa kun pariks tuntii niin sit yksinkertaisesti vaihdetaan autoja. Ei oo mitään järkee käydä istuinta kampeemaan irti, tokko sitä enää osattais takasin laittaa.
 
juu
kyllä irrotetaan istuin aina. tosin me ostettiin toiset vyöt, eli ne jotka tulee etupenkkiin kiinni. näin ollen ei tartte niitä vöitä joka kerta virittää vaan riittää ku penkin irrottaa ja vaihtaa vaan toiseen autoon. vyöt makso jotain 20 euroo. meistä ei ollut kalliit kun vähän elämää helpottaa
 
Tiina
Meillä on niin helposti kiinnitettävä istuin ettei vaihtaminen veisi kuin hetken, vaikka alavyötkin siirtää. Yleensä ei vaihdeta, koska lapsi on ollut max 1 vrk hoidossa ja sillon ei ole ajettu. Ei kun ajettiin kerran, mutta oli vielä kaukaloikäinen.
 

Yhteistyössä