Turun puukotusiskun tekijä oli poliisin rikollisuuden uhri

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Poliisin sisällä on ollut alusta saakka tiedossa, että Turun puukotusten tekijä oli kauan saanut kärsiä poliisin elektronisesta häirinnästä ja muista rikoksista. Poliisi suorittaa luonnollisesti ulkomaalaisia kohtaan tarkkailua. Suomeksi tämä tarkoittaa häirintää älypuhelimiin ym. laitteisiin. Tämä puukottaja päätti sitten kostaa poliisille yhteiskuntaa vastaan. Suomen poliisihan on jo ihan pahin rikollisjärjestö joka vielä löytyy tässä läpimädässä maassa.
 
vierailija
Se on jo aika harhainen joka luulee enää Suomen poliisia luotettavaksi. Rikollisempaa poliisiorganisaatiota ei löydy koko maailmasta.
Jos ei olisi rikollisia ja kaikki noudattaisivat lakeja tunnollisesti ei tarvittaisi poliisia mutta kun on ihmisiä, jotka ottavat oikeudekseen käyttäytyä ja tehdä laittomuuksia niin poliisi on viranomainen paikallaan. Tämä yhteiskunta suojelee rikollisia eikä tuo näiden pärstäkertoimia näkyviin mutta väärin toimineen viranomaisen kyllä. Rangaistuksia kovemmiksi ja tiukempia otteita koska nätti puhe ja päähän silittäminen ei paatuneeseen rikolliseen tehoa.
 

Yhteistyössä