tuplarattaat sisaruksille?

  • Viestiketjun aloittaja saraheinä
  • Ensimmäinen viesti
saraheinä
Vielä tältä puolelta kysyn kokemuksia tuplarattaista eri-ikäisillä sisaruksilla. Meillä tulee ikäeroa olemaan 2v2kk, kannattaako tuplia ostaa? Jos ostan, kuinka kauan niitä tulee käytettyä? Olisi kiire päättää ostanko käytetyt tuplat vai en?!
 
mamma 00 ja 02
meillä ikäeroa 1v 11kk ja tuplia ei ollut, kun nuorempi oli alle 1v. Seisomalauta riitti meillä niin kauan kun toinenkin oppi kiipeämään rattaista pois.

Tosin nyt kun molemmat erityislapsia ja karkailevat molemmat on tuplat hommattu.
 
Meillä tulee lasten ikäeroksi melkein kolme vuotta, mutta ostin silti käytetyt tuplat. Lenkkeillään paljon koiran kanssa ja liikutaan muutenkin jalkaisin, niin pidin tätä parhaana ratkaisuna. Seisomalautaa en edes harkinnut, sillä tuskin kolmevuotiaskaan jaksaa esim. tuntia seistä (jos nyt sitten istuakaan), mukavampihan se on vaavin vieressä istuksia. Ja vaikka vauva syntyykin talvella,voisi pulkkaa jne. käyttää.
Mieti millainen käyttötarkoitus rattailla on. Jos kävelette vaikka vain lähipuistoon ja takaisin, niin melko varmasti pärjäätte myös ilman tuplia. Toisaalta sit kun on uhmat ja muut, niin eipähän ainakaan tarvitse kiukutella siitä, että vauva on vienyt isomman paikan vaunuista. Ja onhan näillä rattailla varmasti myös jällenmyyntiarvo. Meilläkin käyttöaika jää varmasti tosi lyhyeksi, mutta siitä huolimatta tähän ratkaisuun päädyin.
 

Yhteistyössä