Tuota tuota.. Jos puhelin on ollu pesukonees...

Toimiskohan se vielä, kun kuivuu |O menin sitten krapuloissaan pistämään pesukoneen päälle, ja vähän ajan päästä kävin etsimään puhelinta, jonka tajusin uiskentelevan pesukoneessa housujen taskussa -.- avasin luukun niin siinä se nökötti valot päällä niin kauniisti, otin käteen ja pimahti koko luuri.. IHANAA LAUANTAITA :headwall:
 
äiti*3
Alkuperäinen kirjoittaja Miä:
Vessanpöntössä käynyt puhelin toimii ainakin kuivuttuaan, kysy vaikka miun mieheltä |O :D
Juu mutta siellä vessanpöntössä ei ole pesuaineita. Pesuaineet hapettavat piirit, joten aika ostaa uusi. Voi toki toimia vielä jonkin aikaa jos purat ja kuivattelet vaikka föönillä. Tai kiikutat pikapikaa huoltoon ultraäänipesuun...
 
Meillä esikko vuosi sitten jätti kännynsä untuvatoppiksen taskuun (suljettuun) jonka tunki koneeseen ja mä ajattelemattomasti panin koneen päälle. Sit pesun aikana etsittiin kissojen ja koirien kanssa kännyä ja kuis ollakaan muksu muisti sen sitten kun otin takin kuivumaan :headwall:

Otin kaikki irto-osat irti kuivamaan ja oletin että entinen luuri, mutta kuis ollakaan, toimi entisenlailla 2vrk kuivattuaan, ja tuosta siis vuosi aikaa ja edelleen sama känny toimii kuin ei olisi pesussa käynytkään. Mietinkin olisko se takin untuvatäyte suojannut suljetussa taskussa kännyä, kun luulisi että 1000kierr./min. linkouskin olisi jo sen särkenyt, saati vesimäärä.

Ja oli siis Nokian aika peruskänny.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Härski Kottarainen:
SE TOIMIIIIIIIIIIIIIII :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :D :D :D :D :D ei miul muuta :xmas:
varaudu kuitenkin siihen,että äänesi kuulostaa muiden korvaan "avaruusääneltä" ja sitten soittoääni saa uusia säveliä :whistle: niin kävi tytön puhelimelle vko sen jälkeen,kun tuli pesusta :D
 

Yhteistyössä