tunteet Out

  • Viestiketjun aloittaja mököttäjä
  • Ensimmäinen viesti
mököttäjä
Nyt ihmiset hjelppiä,mitä teen? meillä kaksi yhteistä lasta ja yksi ex-mieheni. Meillä menny huonosti siitä asti kun nuorimmainen syntyi,eli 8kk.Haluaisin lasten isän muuttavan pois,tappelemme joka sekuntti,emme luota senttiäkään toisiimme,ollaan nukuttu puoli vuotta eri huoneissa.Puhumme vain lapsista jos jotain tosi vakaavaa on kyseessä.Meillä ei ole tunteita enää toisiamme kohtaan.Olen pitäny isukkia tässä,että hän saa maksettua auton-lyhennykset/vakuutukset.Mutta nyt enään jaksa,raha menee kaikkien edelle,lapset näkee/kuulee tappelumme joka hetki.Eikä itsekään kestä tätä tilaa.Isukki ei lähde,olen pyytänyt/käskenyt hankkiin oman kämpän,mutta ei.Mitä teen?Joudunko itse lähteen kolmen pienen lapsen kanssa?V#&%)! hieno joulu tulossa \|O
 
mököttäjä
Niinpä en ymmärrä miten piokakaverini sietää mua,koska olen väsynyt,kiukkuinen melkein koko ajan,jo hänen näkeminen saa karvat nouseen.Helpompi olisi erota ja olla ystäviä!
 
Hei! Meillä on kolme yhteistä lasta...jokaisen synty6män jälkeen ollut jonkunlainen kriisi ja ero on käyny mielessä monesti...kannattaa miettiä tosissaan haluaako jäädä yksin lasten kanssa ja miten tilanne parantuu jos eroo, ja olisiko mitään tehtävissä suhteessa. meillä tosiaan (varsinkin ) viimeisimmän jälkeen kamalia kriisejä. suosittelen irtiottoa arjesta kahestaan ja koittaa puhua asioita halki.( mieskään ei ilmeisesti halua erota jos ei suostu muuttaa pois eli kyllä tunteita löytyy). ja kuitenkin hormonit jyllää raskauden jälkeen pitkäänkin eli kannattaa miettiä tarkkaan ennenkun tekee mitään. voimia ja jaksamisia kaikille!
 

Yhteistyössä