Tunsin sen itsessäni, se oli minussa, - ihanaa

Olen aina ollut kesäisin maalla. Ihan niin kauan kuin muistan. Aina joskus ennen juhannusta isä ja äiti on roudannut mut Hämeeseen. Siellä on kylä jossa tuntuu, että kaikki on jotain sukua mulle. Isä ja äiti on aikoinaan sieltä lähteneet, omista kodeistaan, menneet naimisiin ja nyt he ovat mun vanhempiani. Kyllä silloin serkkuja ja muita tätejä ja setiä on joka kulman takana. Kivaahan se on. Voi melkein missä talossa tahansa aikaansa viettää. Mummeja ja pappojakin on vielä. On meillä omakin talo, jossa me asutaan silloin kun iskä ja äiti on lomilla, ja muutenkin kun käydään. Äiti sanoo aina, että on hyvä kun kaikki on samassa nipussa, eikä tarvitse matkustella ympäri maata sukulaisia tapaamaan. Ja niinhän se on.

####

Ajattelin nyt kertoa yhden jutun, ja tämä on viime kesältä. Yleensä me kaikki serkukset ollaan pyöritty yhdessä, sillä suuria ikäeroja ei ole, mutta nyt, niin satuin olemaan kahdestaan Ykän kanssa. Olin sillä hetkellä muutaman päivän enon kotona ja Ykä siis on serkku. Ykä on vuoden mua vanhempi ja minä olen nyt viidentoista. Viime kesänä siis olin neljäntoista. Istuttiin vaan kuistilla ja katseltiin kanoja, jotka pihalla kuopi kukkapenkkejä. Isosta hallista kuului jotain kolinaa. Siellä oli Ykän isä ja joku konekorjaaja huoltamassa puimuria. Lähdettiin katsomaan mitä siellä tehtiin.Oli kuuma päivä ja minulla oli vaan farkkushortsit, aika kireät, sillä ne oli edelliseltä kesältä, jolloin ne oli ihan löysät. Lyhyt pinkki toppi johon olin pujottanut nauhan edestä niskan taakse, sillä tuntui, että se oli jatkuvasti valumassa alas ja olisi pudonnut tissien alle. Mulla oli jo semmoiset, aika pienet kylläkin, mutta käytin jo rintaliivejä, vaan en nyt näin lomilla. Jalassa mulla oli varvastossit. Ei siis paljoa päällä ollut. Ai niin, ei minulla shortsien alla ollut edes pikkareita, sillä minusta oli kiva tuntea kovan kankaan painuminen vasten ihoa ja pakaroiden väliin ja muuallekin. Shortseissa ei ollut vetskaria vaan metallinapit. Nytkin piti pitää ylimmäistä auki, välillä kaksikin, sillä ne kiristivät. Ei nyt mitään sentään näkynyt, mutta jos olisi ollut pikkarit, ne olisi kyllä sieltä vilkkuneet. Olin talven aikana naisistunut sanoi iskä. Tullut muotoja, ja siksi shortsit olivat kireät.Kevyesti oli myös Ykä pukeutunut. Kellertävä urheilupaita ja löysälahkeiset uimashortsit ja crocsit jalassa. Oli pakko pihallakin jotain jalassa pitää, sillä kanat kulki missä milloinkin ja saattoi aina astua löysään, - yääk. Kuistilla istuessamme olin nähnyt Ykän hiplailevan shortsien edustaa ja välillä ujuttanut sormeaan vaivihkaa lahkeesta sisään ja ihan varmasti kosketellut kulliaan. Olin sen nähnytkin vilkkuvan lahkeesta ja pussin myös. Ei sen puoleen, ettenkö mä joskus, tai useinkin, huomasin itsekin ajatuksissani pujottaneeni sormen nappien välistä pimpille. Hieman sivellyt häpyhuulia ja semmoista pientä kivaa tehnyt.Kävelimme pihan poikki konehallille ja vilkaisin Ykän etumusta. Kyllä siellä jokin seisoi ja pukki kangasta koholleen vaikka hän oli sitä asetellut ohimennen ojennukseen. Mutta mitä siitä, pukki minun toppiakin nännit, ja se näkyi ihan selvästi. Ykän isä keikkui puimurin päällä ja huusi Ykälle, että heitä se jakoavain takaisin ylös joka juuri putosi. Ykä heitti sen isälleen, Heikki-enolleni. Kiertelin isoa konetta ja sen alta ryömi huoltomies ja nousi seisomaan. Hän katseli minua ja maiskutti huuliaan.

" Nätti on napa tytöllä," se sanoi.

Tiesinhän minä sen ja hymyilin vaan. Vilkaisin alas ja huomasin, että olin avannut kaksi ylimmäistä nappia ja jos minulla olisi niin paljon karvoja niinkuin esimerkiksi äidillä, vaikka kyllä hänkin niitä ajelee, niin olisi ne näkynyt. Käännyin ja lähdin takaisin Ykän luo, mutta tunsin miten se äijä nipisti mua pyllystä. En ollut huomaavinani, hieman vain taivutin vartaloa eteen paetakseni sitä kättä.

" Mennään Ykä jo ulos," sanoin.

" Joo, mennään vaan."

" Ykä, sano mennessä äidille, että me tullaan vartin kuluttua kahville," huusi Heikki-eno peräämme.

Ykä nosti kättään ja lähdimme taas pihan poikki kohti taloa. Ilman mitään sen kummempaa päämäärää menimme talon päädyn kautta alas kohti rantaa. Mennessä Ykä kurkotti ikkunaan ja kertoi äidilleen Heikki-enon ilmoituksen kahvitoiveista.Kävelimme hiljakseen kohti rantaa ja ihmettelimme, kun on niin hiljaista ja ketään serkuistakaan ei näkynyt. Polku meni tiheän koivikon läpi. Koivut olivat kaikki semmoisia juhannuskoivujen kokoisia, siis aika nuoria. Ja niitä oli tiheässä. Ei oikein läpi näkynyt kuin pari, kolme metriä.

" Sulla Ykä seisoo taas," sanoin rohkeana, "koko ajan vähän hiplaat sitä."

"Niin seisoo, ja ihan sun takia."

" Höh höh, olen mä huomannut, että teillä kaikilla pojilla seisoo melkein aina. Muutkin tytöt on sen huomanneet ja ollaan siitä puheltukin."

" Se nyt vaan on sellaista, kai kaikilla," vastasi Ykä.

" Oletko sä Ykä pannu ketään tyttöä?"

" En," punasteli Ykä, "oletko sä sitten jo pannu jonkun kanssa?"

" No en tietenkään," melkein kalpenin.

" Tekis mieli kuitenkin," naureskeli Ykä.

Mistä se sen tiesi? Todella, olin useikin ajatuksissa ollut siinä puuhassa, ja aina jonkun serkkupoikani kanssa. Samalla vaan sormetin itseäni ja olin aina märkä.


Kävelimme hetken hiljaisuudessa. Minä ajattelin ja olisin halunnut nähdä kaikkien serkkupoikien seisovat kullit. Nuorempana olimme usein yhteissaunassa, vielä ollessani kaksitoista, mutta ei silloin semmoiset asiat olleet mielessä, vaikka silloinkin saattoi jonkun terhakan pippelin nähdäkin.

" Mennään Ykä tuonne sivuun koivikkoon."

" Miks?"

" No mä haluun," sanoin.

" Mennään sitten."

Menimme jonkin matkaa vihreään pilveen ja tulimme suuren kiven luo. Ihan kuin saduissa ajattelin.

" Ykä, nyt haluan, että näytät mulle seisovan kullin."

" Mitäh, nytkö? No näytätkö sä sun pillun sitten?"

" Näytän."

Ykä nosti hieman lahjetta ja pani kätensä siitä sisään ja taivutteli itseään saadaksee kai otteen kalustaan.

" Eikun laske ne shortsit alas," sanoin.

" Ok."

Ykä pani kädet kuminauhalle ja ujutti housut alas. En nähnyt vielä mitään, sillä Ykä oli kumartuneena eteen. Pimpissä tuntui mukavaa kipristelyä, tai oikeastaan koko lantio kipristeli. Hipaisin toista rintaa, ja otti melkein kipeätä. Ykä nousi ylös ja siinä se seisoi, Ykän kulli, kyrpä.

" Ota paitakin pois," pyysin.

Ykä veti paidan pään yli ja pudotti sen maahan. Astui shortseistakin pois ja seisoi alastomana edessäni, vain crocsit jalassa. Kulli vaappui hiljakseen ylös ja alas. Sen pää loisti kireänä, mutta ei aivan paljaana. Ei ihan täysin. Ykä otti siitä kiinni ja venytti nahkaa hitaasti taakse ja niin paljastui koko punertava nuppi. Nyt se oli samanlainen kuin yhdellä enolla ja yhdellä sedällä ja isällä. Heillä oli kullinpää aina paljaana, vaikka en niitä seisovina ollutkaan nähnyt.

" Nyt sä näytät mitä sulla on shortsien alla. Heitä toppis ekaks pois."

Pakkohan minun oli niin tehdä, olinhan luvannutkin. Vedin nauhan niskan takaa pois ja nostin koko pikkuruisen topin pään yli ja pudotin sen Ykän paidan päälle. Hieman epäröiden aloin napittamaan auki loppuja nappeja shortseistani. Katsoin koko ajan Ykää silmiin kun availin nappejani. Ykä seurasi tarkasti ja runkkaili hitaasti kaluaan. Lopuksi keikuttelin itseni ulos shortseista ja potkaisin ne samaan vaatekasaan jossa muutkin vaatekappaleet olivat. Olimme molemmat alastomina parin kolmen metrin päässä toisistamme. Minua hieman ujostutti ja pakonomaisesti peittelin rintoja ja syliäni.

" Mitä siinä ujostelet, näytä nyt reilusti vaan," maanitteli Ykä.

Nojasin takanani olevaan kiveen kädet yhä peittelemässä paikkojani.

" Samperi, mä olen kaiken sulle näyttänyt, nyt saat kyllä sinäkin näyttää," melusi Ykä taas.

Ok, ajattelin ja paljastin itseni. Pimppi kihelmöi ja lantiossa värisi. Nänneissä tykytti ja tunsin kosteuden sisälläni. Koko pimpin ja pyllyn välistä aluetta ikäänkuin poltti.

" Nojaa siihen kiveen ja levitä hieman jalkoja ja avaa sitä pillua. Mä katson sinne," sanoi Ykä.

Ok, ajattelin edelleen ja tein niin. Levitin jalkojani ja olin hieman takakenossa nojaten kiveen. Molemmin käsin levitin hieman häpyhuulia ja koukistin polviakin. Ykä tuli eteeni ja kyyristyi käsi yhä kalulla. Nyrkinsilmästä pilkisti hehkuva nuppi. Katse porautui pimppiini. Melkein se katse sattui ja tunsin miten siellä mehupuro tulvi.

" Sä olet sieltä märkä, se kiiltää ihan," totesi Ykä.

En sanonut mitään, vaan nautin siitä ihmeellisestä tunteesta joka alavartaloani kiusasi. Ihanaa.

" Saanko hieman koskea," kysyi Ykä.

" Saat," kuiskasin ja nyökkäsin.

Tunsin pienen kosketuksen häpyhuulella, sormen hivelyn sen sisäreunalla ja aran tunkeutumisen hieman syvemmälle. Tartuin Ykän käteen, mutta en vetänyt sitä pois. Käsi liikkui hieman ylös ja kosketti sitä nupukkaa joka väräyttää, jopa tekee hulluksi. Se koski häpykieltä.

" Älä Ykä," sanoin ja kiemurtelin.

" Sinulla on nätisti nuo karvat. Ihan tossa ylhäällä vaan ja ei ollenkaan tuolla jalkojen välissä eikä näillä huulilla. Ihan kuin ne kasvaisi tuosta vaon yläreunasta, kuin jostain maljakosta."

" Ei mulla ole paljoakaan," vastasin, "enkä niin kauheasti haluisikaan."

" Ihan hyvät ne nyt on."

" Ykä, eikö voitas mennä makuulle tuohon heinikkoon. On niin pehmeän näköistäkin."

" Joo, kunhan ei hyttyset vaan löytäisi meitä."

" Ei ne, tänne koivujen sekaan."Makasimme suuren kiven takana vierekkäin. Koivujen lehdet pitivät tuulessa pientä ääntä. Kohottauduin ja siirryin aivan Ykän viereen ja panin pääni hänen rinnalleen. Kasvoni olivat kohti hänen kaluaan.

" Ota käsi pois kulliltasi. Haluan katsella sitä ja koskea sitä myös," pyysin Ykää.

Kulli makasi ikäänkuin selällään Ykän vatsalla. Karvoja oli kummallakin puolen ja se liikkui ja nyökki hiljaa. Nahka oli taas hieman luiskahtanut kiiltävän terskan päälle peittäen sen alareunaa. Se oli aika paksu, se koko kulli. Poski vasten Ykän rintaa näin piukan kivespussinkin hiljaisessa liikkeessä kalun juurella. Otin varovaisen otteen varresta ja nostin koko komeuden pystyyn. Esinahka luiskahti taas alas ja loistava nuppi kiilteli kireyttään. Liikutin kättäni varrella hitaasti edestakaisin ja esinahka luiskahti aina mukana ylös ja alas. En koskaan aikaisemmin ollut koskettanut pojan, tai miehen kalua. En tiennyt mille se kädessä tuntuu. Nyt tiesin. Se oli kuuma ja kulmikas. Hivelin sormella sen päätä ja tunsin pienen painauman sen kärjessä. Se tuntui liukkaalle ja sormenikin kastui hieman. Tunnustelin kiveksiä ja leikin niillä hetken. Miten ne noin muljahteli ja olivat koko ajan pakenemassa sormiani? Hauskat. Milleköhän tuo kulli maistuisi ja tuntuisi suussa? Tiedän, että yksi tyttö mun luokalta on imenyt kullia. Se on nainutkin, siis oiken pannut. Voi olla, että on muitakin. Mutta minä en. Olen neitsyt ja hiukan kai pelokaskin koko touhua kohtaan. Verta ja kipua. Ei. Vaikka ei kai se niin kauheata olisi, sillä olen minä monta kertaa työntänyt pimppiini hiusharjan varren, syvällekin ja leikkinyt, että nyt panen.Olin siirtynyt lähemmäksi kullia ja poskeni oli Ykän vatsalla. Kun painoin kullin hänen vatsalleen, niin terska loisti tulitikun mitan päästä nenästäni. Tunsin sen tuoksun. Olin siirtänyt pyllyäni ylemmäksi ja tunsin miten Ykän käsi vaelteli pakaroilla ja sormi koukki niiden välissä. Vaistomaisesti siirryin niin, että hänen kätensä ylettyi seikkailemaan koko lantiollani ja puikkelehtimaan reisieni väliin saaden minut kiemurtelemaan. Olin valuttanut itseäni niin, että tunsin reisienkin yläosan märkyyden, mutta mitä siitä. Kannattelin kivespussia kädessäni ja tunsin sen supistuvan ja laajenevan. Se oli pienessä liikkeessä koko ajan. Se eli.

" Ykä, mä taidan antaa suukon sun pippelillesi."

Ykän käsi pysähtyi seikkiluissaan.

" Anna vaan, olen sitä odottanut."

Otin kalusta taas otteen ja hivuttauduin lähemmäksi sitä. Huulet törröllään lähenin varovasti terskaa ja tunsin huulieni koskettavan sitä. Se oli suukko. Jos nyt näinkin tein, niin miksi en voisi hieman avata huuliani ja ottaa sen ihan niiden väliin. Puristaisin huulillani terskaa. Päätin niin tehdä. Avasin huulet ja nyt suutelin kunnolla kuumaa pallukkaa. Tunsin sen hampaillani ja liikautin terskaa niitä vasten. Sehän olikin siis kunnolla huulieni välissä. Miksi en raottaisi hampaitani ja tunnustelisi sitä hampaitteni kärjillä. Ihan kuin hiukan purren. Tein niin. Auttamattomasti silloin myös törmäsi kieli terskaan. Maistoin jotain suolaista. Tukeva ote varresta piti kullia otteessani ja hallinnassa. Siirtelin kullia hampaiden välissä ja kieleni kiersi terskaa. Kuin huomaamatta oli koko kalu jo aika syvällä suussani ja kieli kiersi jo varttakin ja pompotteli terskaa. Tämä ei enää ollut suukkoa pippelille, vaan imemistä, suulla runkkaamista, pientä näykkimistä ja mitä kaikkea. Olin hengästynyt. Otin kalun suustani.

" Oli aikamoinen pusu," huokaili Ykä, "pelkäsin, että kohta tulee sun suuhus ihan kaikki."Makasin selälläni ja Ykä istui verelläni. Pidin kättäni hänen reidellään ja hivelin sitä hitaasti polvesta ylös kohti nivusta. Hitaasti liikkuva käteni tunsi reiden karhean karvoituksen. Ei sitä paljoa ollut, mutta käteni sen aisti. Ykän käsi tunnusteli rintojani ja pieniä kovia nännejäni. Ne olivat herkät ja antoivat ihania tuntemuksia kun vieras käsi niillä leikki. Vaikka selälläni olinkin, niin rintani olivat selvästi kohollaan, joten minulla oli ne. Tässä iässä jo semmoiset, jotka nauttivat kosketuksesta ja ne kuumottivat.

" Sulla on ihan hyvät tissit," Ykä vaan totesi.

" Sä voisit kyllä hiukan ottaa niitä suuhusi, suudella niitä," pyysin.

Ykä kumartui ja nojasi toisella kädellään lantiooni. Hänen huulensa osuivat nänniin joka jo niitä odottikin ja kaipasi suudelmaa. Kiemurtelin hiljakseen ja painoin kädelläni Ykän päätä lujempaa vasten rintaa. Tunsin hänen kielensä kiertävän nänniä ja kovan nipukan sujahtavan hampaiden välistä syvemmälle suuhun. Hän imi sitä, lähes kipuun asti.

" Toinen myös," huokaisin.

Lantioni nousi ja pyöri. En voinut pitää sitä paikoillaan ja Ykän käsi hakeutui samalla syliini. Sormi ui märkään vakoon ja upposi syvälle. Se tuntui ihanalle, taivaalliselle. Vikisin hiljaa ja puristin aina vaan Ykän päätä vasten rintojani. Sylistäni valui märkää ja kuumaa alas kohti pyllyvakoa. Olin märkä ja maa otti vastaan kaiken mikä minusta tuli. Avasin silmät ja näin Ykän katsovan kasvojani. Hän tuli lähemmäksi ja suutelimme. Suutelimme kuin aikuiset, ensimmäistä kertaa, koulutyttö ja -poika. Mutta olimme aikuisia. Olimme toki pussailleet aikaisemminkin, mutta emme toisiamme. Tämä oli uutta ja niin erilaista. Ykä irrottautui ja siirtyi alemmaksi levittäen jalkani kauemmaksi toisistaan.

" Taidan antaa sulle pusuja nyt tuonne," hän sanoi ja taputti hellästi pimppiäni.

Ei minulla sitä vastaan mitään ollut vaan annoin Ykän siirtyä jalkojeni väliin ja kumartua alas kohti syliä. Suljin taas silmät ja annoin kaiken tapahtua. Ykän pää oli reisieni välissä jotka olin nostanut pystyyn polvia koukistaen. Tunsin Ykän kädet allani nostamassa minua irti maasta ja sylin nousevan hänen suutaan vasten. Käteni oli taas Ykän hiuksilla ja puristin häntä itseeni, kovaa.Ykä jatkoi pimppini imemistä. Alkukankeus ja arkuus oli poissa hänen nuollessa, tuikkiessa kieltä syvyyksiin. Hän oli löytänyt herkimmän kohtani. Hän oli sen huomannut minun aina inahtaessa ja värähtäessä hänen siihen osuessaan. Nyt hän imi sitä, häpykieltä, nuoli ja hyväili. Puristi sormin häpyhuulia yhteen aivan klitoriksen kohdalta ja huulten välistä ulospilkistävä herkkä kosketin sai taas suukon, nuolaisun ja kevyen imemisen. Herrajumala miten nautin. Olin taivaassa. Näin ihanaako se seksi onkin?Tuli yllätys. Tunsin salamoiden säihkeen ja kouristuksen. Puristin Ykän hiukset nyrkkiin ja tahtomattani revin niitä. Melkein huusin ja työnsin Ykän pään sivuun. Kihelmöinti ja polte koko pillun alueella oli valtava. Se tuntui pyllysssä asti. Jäykistyin ja puristin reiteni yhteen. Kaikki kesti hetken ja sitten vaan huokailin, se oli se orgasmi. Aivan toinen kuin itse hiusharjanvarrella aikaansaatu. Otin Ykästä kiinni ja vedin hänet päälleni. Suutelimme.Olimme kiinni toisissamme ja Ykän poski painoi omaani. Katselin Ykän olan yli taivasta ja olin kuin unimaailmassa, onnellinen, nautin siitä pienestä ihanasta sykkeetä joka levisi jostain pyllyn ja pimpin puolivälistä. Välilihako se on? Voisi sillekin kauniimpi nimi keksiä. Tunsin Ykän pienen liikahtelun päälläni ja kovan kullin painavan häpyluutani. Vaistomaisesti avasin jalkojani ja Ykä liukui hieman alemmaksi. Kivespussi luiskahti lämpimälle ja avonaiselle pillulleni ja hetken kuluttua tunsin sillä kullinkin. Liikuttelimme itseämme ja hieroimme itseämme toisiamme vasten. Kova kulli liukui vaossa ylös ja alas terskan vilahdellessa välillä häpykummun päällä. Se hankasi herkkää klitorista ja aloin taas hengästymään. Kivespussi painautui märälle pillulle. Ykä kohottautui ylemmäksi ottaen käsin tukea olkapäitteni takaa. Tunsin miten hän nosti takamustaan ja kulli irtaantui ladultaan ja nyökki nyt aivan pillun suulla. Odotin silmät suurina mitä tapahtuu emmekä puhuneet mitään. Olin aivan paikoillani ja aistin terskan liikkeet aukolla. Nostin polveni enempi pystyyn ja tunsin miten kulli avasi tien sisääni. Se lipui hiljaa ja Ykä katsoi minua. Emme puhuneet vieläkään. Ei kyselty lupia, ei vastattu sitä eikä tätä, vaan molemmat ottivat kokemuksen aivan uutena ja ennen kokemattomana juttuna. Pelkäsin kipua, mutta sitä ei tullut. Päin vastoin, tuli vaan hyvänolon tunne.

" Ihanaa," kuiskasin.Ykä liikku sisälläni ihanasti. Tunsin muutaman kerran töytäisyn syyvyydessä. Ei kipua, mutta jumalattoman ihanaa tunnetta. En jännittänyt vaan hyväilin Ykän kupeta. Nostin lantiota vastaan kun tunsin Ykän työnnön. Välillä kiedoin sääret hänen selkänsä taakse ja painoin näin häntä itseeni.

" Ykä, tämä on ihanaa, mutta ollaan varovaisia."

" Mä olen, kohta multa tulee."

Ykän työnnöt muuttuivat nopeammiksi ja jotenkin jännittyneemmiksi. Pian hän veti lantionsa irti minusta ja nosti kalunsa ylös ja antoi kaiken tulla vatsalleni. Karvoitukseni kastui ja sitä valui alas häpyhuulille. Katselimme molemmat miten viimeiset tipat putosivat sykähdyksittäin ulos terskan päästä. Se oli kaunista, ainakin minusta. Ykä nousi jalkojeni väliin istumaan ja katseli kun levitin sormin vielä kuumaa spermaa vatsallani ja kastelin sillä myös nännejäni. Katsoin myös tarkkaan sormessani olevaa, jo hieman jähmettynyttä siemennestettä. Haistelin sitä ja sitten nuolaisin sormeni puhtaaksi. Ei se oikein hyvälle maistunut.

" Meidän pitäisi kai pestä nyt paikat," sanoin, " mennään rantaan ja pestään siellä."

" Tehdään niin."

" Pääseekö tästä koivikosta suoraan rantaan? Ei kai me voida mennä laiturille, joku voi nähdä."

" Pääsee tästä ja on ihan pusikkoa siinä laiturin välissä. Ei sieltä kukaan näe."

Otimme vähät vaatteet kainaloon ja painelimme läpi viidakon rantaan joka ei kaukana ollutkaan. Kahlasimme veteen ja kurkimme laiturin suuntaan jota ei edes näkynyt. Rauhassa uimme ja hiukan koskettelimmekin toisiamme. Suudeltiin ja sen semmoista. Oli onnellinen olo. Olin kokenut semmoista, mitä ei ihan kaikki minun ikäiseni vielä ollut. Ja oli se eka kerta myös Ykälle. Ajatuksissani päättelin, että meiltä kahdelta kokemattomalta onnistui kaikki niin hyvin siksi, että saimme olla rauhassa ja oli aikaa ja tunsimme niin hyvin toisemme. Ja ennenkaikkea, halusimme sitä molemmat.Kävelimme hitaasti käsi kädessä pois rannasta. Olimme päättäneet tulla joskus taas ihan samaan paikkaan ja tehdä sitä mitä hetki sitten olimme tehneet. Emme aikoneet kertoa muille, sen päätimme. Mutta niinhän siinä kävi, että sen kaikki loppukesästä tiesivät, tai ainakin aavistivat. Siis serkut. Eivät aikuiset. Emme kai osanneet olla niin toisistamme piittaamattomia kuin olisi pitänyt, ja pikkuhiljaa salaisuutemme mureni, ainakin osittain. Ykällä ja minulla oli hauskaa, kun ei ihan varmasti tiedetty, olimmeko olleet sillälailla vai ei. Muutenkin kesän aikana alkoi erilaisia salaisia kohtaamisia olemaan muillakin. Oikein serkkujen kesä.Tulimme pihaan, emmekä käsikädessä niinkuin hetki sitten vielä koivikon kätkössä. Kaivon kannella istui jo pari serkkua ja ihmetteli missä olimme olleet. Muut serkut olivat menneet kylän kioskille katsomaan, löytyisimmekö sieltä. Kerroimme vaan käyneemme rannassa ja hiukan siellä kahlailleet.

" Vitsi, sulla melkein näkyy tuo toosa," sanoi Markku, yksi ikäiseni serkku. Katse hänellä oli shortsieni napituksella ja kahden auki jätetyn napin antamalla paljaalla iholla. Ei Markku aavistanut, että sillä paljaalla iholla oli jokin aika sitten kellotellut Ykän kalu.

####

Niin, tämä tapahtui siis n. vuosi sitten, viime kesänä. Silloin tapahtui myös kaikenlaista muutakin. Olen talvellakin ollut erään pojan kanssa, rinnakkaisluokan Petterin kanssa. Hän oli kerran meillä yötäkin, kun iskä ja äiti kävivät Tallinnassa. Leikittiin avioparia. En edes muista miten monta kertaa me rakasteltiin talven aikana. Eri paikoissa, kiireellä ja välillä rauhassa. Mutta niin sekin juttu vaan lopahti.Nyt on kesä tulollaan ja innolla odotan aikaa serkkujen luona. En vielä pääse edes kesätöihin, joten olen koko kesän tätien ja setien ja enojen riesana. Molemmat mummit ja papat haluaisivat, että olisin aina siellä, ja varsinkin heillä. Odotan serkkujen näkemistä ja sitä kaikkea mitä heidän kanssaan tulee tehtyä. Voisin vaikka kokeilla jotain uutta.

####

Ai niin, mun nimi on Kirsikka.
 

Yhteistyössä