tunnen myötä häpeää

vierailija
Katsoin eilen tarkoituksellisesti ohjelman ja ajattelin että mitähän tämän nuoren naisen vanhemmat, isovanhemmat ja sukulaiset ajattelevat. Tunsin myös aivan hirvittävää myötähäpeää.
 
vierailija
Tuossa jutussa oleellisin kohta on:

"– Ne, jotka ovat eläneet tasapainoisen, kannustavan, rohkaisevan ja tukevan lapsuuden sekä joilla on hyvin terve ja tasapainoinen itsetunto, eivät tunne myötähäpeää. Heille häpeän tunnetta ei synny."

Eli myötähäpeilijöillä ei ole terve itsetunto!
 
vierailija
Minusta terveellä itsetunnolla ei ole mitään tekemistä itsensäpaljastelun kanssa. Yksinkertaisesti ei ole sivistynyttä eikä sopivaa esitellä rintojansa tai mitään muutakaan julkisesti vieraille ihmisille mikäli ei ole pornotähti.
 
vierailija
Kautta aikojen on ollut näitä naisia, jotka ovat halunneet tehdä jotain sellaista mitä kukaan toinen ei ole uskaltanut tehdä riisuutua julkisesti. Mielestäni kyseessä on manifesti, jolla pyritään saavuttamaan jotain. Ongelman ydin tänä päivänä on vain se että lähes kuka tahansa nainen voi tehdä Ciccioliinat eli koko juttu on kärsinyt inflaation. Ei kannata siis olla hölmö ja joutua siksi ihmisten silmätikuksi.
 
vierailija
Ihminen on pieni ja haluaa saada huomiota sekä hyväksymistä itselleen tavalla tai toisella. Kilpailu on kovaa on oltava kaunis, hoikka, fiksu, koulutettu, varakas, suosittu, menestyvä.....
 

Yhteistyössä