Tulisko pizzajauhoista hyvää leipää?

Jos taikinaan laittais sekaan juustoraastetta? Tai jos viel hiivan korvais leivinjauheella, et tulis vähän niinkuin juustoteeleipää? Tekis mieli jotain pientä leipoa ja mies toivoi semmoista "leipää" mis on pizzapohja, ja päällä jalapenoja ja juustoa, ni ajattelin, et vähän miedompaa voisin itselleni värkätä...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Loimeri:
Alkuperäinen kirjoittaja tauntaun:
Alkuperäinen kirjoittaja Loimeri:
Kauheeta. Onko olemassa erikseen pizzajauhoja??? :eek: Mä tylsimys vain vehnäjauhoja oon käyttäny :xmas:
http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/tuotteet/jauhot/pizzajauho/
No okei :eek: En mä kyl tiedä tosta takaisin venymisestä, ihan hyvin se on siihen pellille kauliutunu, vaikka ollu ihan tavallista jauhoa. Mutta ei mua tietenkään haittaa jos muuta käyttää :attn: :D
Miusta tuo antaa vaan hyvän maun pizzalle. Siks käytetään =) Parempaa ku vehnäjauhoista tehty.
 

Yhteistyössä