Tuliko eka vauva nopeesti,mut toista ei sitten ihan kohta kuulunutkaan?

  • Viestiketjun aloittaja Haaveena
  • Ensimmäinen viesti
Meillä kaksi ekaa tuli kerta laakista ikä eroa pojilla 1 v 2 kk ja kolmatta yritettiin pikkasen auki puoli vuotta... Meinas siinä jo keretä ahdistumaan että mikäs nyt kun ei nasahtanutkaan ihan heti... Mutta sehän taitaa olla paljon todennäköisempää että kestää kuin se että ekalla yrityksellä tulee =)
 
Meitä on tuolla pikkukakkoskuumeiljoissa useita :)

Meillä esikoinen ilmoitti tulostaan yk 4, nyt on kakkosta yritetty jo kohta 8 kk.. Mitään vikaa ei ole tutkimuksissa löytynyt kummastakaan mutta ei vaan ole tärpännyt.
 
...
Esikoinen sai alkunsa melkeen heti, oonkin joskus sanonu että melkein ajatuksen voimalla ;). Kakkosta sitten tehtiinkin reilu vuosi, mutta lähti sitten kuitenkin ns luomusti alulle lopulta. Terolutteja söin jossain vaiheessa kakkosen yritystä pitkään kiertoon, mutta eivät mulla auttaneet. Hormoonit lähti liikkeelle oikein kunnolla vyöhyketerapialla ja kiertokin tuli normaaliksi. Jaksamista yritykseen kaikille kuumeilijoille!
 
Pojat syntyneet -89, -01 ja -07 ja ikinä ei olla mitään ehkäisyä käytetty. Eka poika sai alkuunsa muistaakseni muutaman kuukauden yrityksen jälkeen, seuraavien raskauksien alkamiset sitten vähän kestikin.
 

Yhteistyössä