tuli hullujenpäivien kuvasto,mitä meinasit hakea??

äiti täälläkin
Alkuperäinen kirjoittaja Pastori:
Alkuperäinen kirjoittaja Frank:
Kerran muistaakseni 13-vuotiaana olen noilal päivillä käynyt ja tuskin menen enää koskaan.... Aikamoista hysteriaa!
Samaa mieltä :whistle: En ollut menossa tälläkään kertaa :D
En mene minäkään. Joskus meinasin sinne vaunujen kanssa mennä, mutta käännyin ovelta takaisin. Siis väkeä oli kuin pipoa.

Minusta tuolla ei ole ollut koskaan mitään jättimäisiä alennuksia esim. lasten vaatteista. Nyt meille ei ole tullut vielä mainosta, joten tästä vuodesta en tiedä.

Jos siellä nyt sattuu olemaan joku superedullinen juttu, niin voin toki käydä, mutta enpä usko.
 
En moneen vuoteen ole pystynyt käymään. Inhoan tungosta kaupoissa, eikä tuollaissa isoissa alennusmyyntijutuissa ole koskaan mulle mitään.. Kaikki vaatteetkin jotain xxxl-kokoisia. Muutenkin meen aina shoppailemaan hiljaiseen aikaan, että saan katella rauhassa =)
 
Taare-
ja myyjät on helisemässä kun rekkakaupalla kaikenmaailman krääsää sinne ajetaan ja asetellaan esille :kieh: samaa paskaa suunnilleen saa muistakin kaupoista halvemmalla ku tuolla hulluilla päivillä ostetaan hysteerisenä vain sen takia että on stokka
 
toisen kaupan täti
Mielenkiinnolla oottelen niitä päiviä; Meinasivat, että tää tänään alkanut ylityökielto vaikuttais heille tosi paljon eli jos siellä on ennen ollut porukkaa ja jonoja, niin mitähän se nyt on kun ei saa teettää ylitöitä...?
 

Yhteistyössä