Trumpin toivotaan vievän korkeinta oikeutta yhä konservatiivisempaan suuntaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Trumpin vahvimpana ehdokkaana monet pitävät Amy Coney Barrettia, siis naista. Ilmeisesti myös demokraatit pelkäävät häntä, koska demokraattilehtiin on alkanut ilmestyä artikkeleita, jossa häntä kuvaillaa epäilyttäväksi tai ristiriitaiseksi. Hänen kuulumisensa uskonnollisesti pieneen People of Praise-ryhmään puhuttaa. @Echo tietänee kaikenlaista pahaa ryhmästä, koska se käsittääkseni on kuitenkin katolinen.
Njaa, en oo tienny tuosta ryhmästä aiemmin, mutta netissä oli että siinä on kulttimaisia piirteitä. Siinä vannotaan elinikäinen uskollisuusvala sille ryhmälle (tämmöisiä uskollisuusvaloja ei löydy Raamatusta. Uskollinen ei tartte olla seurakunnalle, vaan Jumalalle).
Miespuoliset jäsenet on vastuussa sanomisistaan ja tekemisistään jollekin äijäjohtajalle ja naiset naisjohtajalle. :unsure:


...siis USA:n kristillistä kenttää kuvaa se, että raamatullista mutta järkevää kristittyä ei löydy.
-Jos on innokas konservatiivi, niin se sit kannattaa kuolemantuomiota tai homojen tappamista (asia erikseen on vielä sairaat lahkot),
-tai sitten on menestysteologi-rahasaarnaaja jostain megaylistysseurakunnasta ja joka lupaa joka illalle ihmeitä
-yks sektori on mustien seurakunnat jotka on rentoja ja maanläheisiä, mutta liian liberaaleja.

Uusinta uutta on katolinen karismaattisuus. Siis tätä tarjoillaan Suomeenkin. Karismaattisuus on hyvä juttu, mutta yhdistettynä katolisuuteen...äähhh. Eli ylistyslauluja Marialle?
 
  • Vau!
Reactions: m1es

Yhteistyössä