"Trump määräsi taloustukia muun muassa työttömille ja opintovelkaa maksaville"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
YLE:

"Trump määräsi taloustukia muun muassa työttömille ja opintovelkaa maksaville
Trump lupasi leikata palkkatulon ennakonpidätystä, jos hänet valitaan uudelleen presidentiksi.
Donald Trump
9.8.2020 klo 01.13
Presidentti Donald Trump lehdistötilaisuudessa Bedsminsterissä New Jerseyssä.Jim Watson / AFP
Kai Jääskeläinen

Jaa artikkeli:
Jaa artikkeli Whatsapissa
Jaa artikkeli Facebookissa
28
Jaa artikkeli Twitterissä
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump allekirjoitti lauantaina asetuksia taloustuista koronapandemian vuoksi taloudellisesti kärsivien yhdysvaltalaisten avuksi.
Trump ilmoitti Bedminsterissä New Jerseyssä lauantaina pitämässään tiedotustilaisuudessa, että hän määräsi muun muassa asetuksen, joka takaa verohelpotuksia alle 100 000 dollaria vuodessa ansaitseville. Lisäksi hän valmistelee asetusta, joka takaa työttömille 400 dollarin lisäyksen viikottaiseen työttömyystukeen. Lisäksi esimerkiksi opintolainojen korkojen lyhennyksiä lykätään.
Trump lupasi myös, että palkkatulon ennakonpidätystä leikataan pysyvästi, jos hänet valitaan uudelleen presidentiksi.
Trump vannoi perjantaina, että hän aikoo käyttää presidentin toimivaltaa, jotta amerikkalaiset saavat tarvitsemansa tuet koronapandemian keskellä.
Yhdysvaltain kongressin neuvottelut koronatukipaketista tyssäsivät eilen ja Trump väitti demokraattisen edustajainhuoneen puheenjohtajan Nancy Pelosin ja senaatin demokraattijohtajan Chuck Schumerin pitävän koronatukipakettia “panttivankinaan”."
 
vierailija
Saispa Suomessakin köyhät jotakin,mutta kun ei vappusatanenkin kutistui olemattomiin...ym.ym...keppiä vaan.Näin vois työttömätkin Suomessa päästä jaloilleen.Mutta Suomen poliitikot EI ymmärrä elvytyksestä mitään.Kurjuuden keskeltä on paha mitään yrittää......SUOMI nousuun/tai sitten EI...