Touko/kesäk. reissuun, minne???

borgnäs
Mallorcan Alcudiaa voin suositella, olimme siellä touko-kesäkuun vaihteessa muutama vuosi sitten. Hyvä ranta, helppo lapsikohde. Lento 3,5 tuntia, kentältä matka vajaa tunti hotellille. Paljon katsomista, autoilu helppoa. Lämpöä riitti ainakin silloin kun me siellä olimme.
 
Onhan noita vaikka kuinka. Kreetalla voin suositella juuri Plataniaksen aluetta tai Rethymnonia, siellä on myös paljon pikku kyliä, joissa hyvät rannat. Kreikassa on myös lukuisia muita saaria, joilla hyvät rannat ja matka lentokentältä hotellille ei ole pitkä.

Kyproksella hyvä kohde juuri tuohon aikaan on Ayia Napa, vielä ei nuoria hirmuisesti bailaamassa, joten viihtyisä paikka perheelle silloin, itse ollaan oltu toukokuun alussa. Pafos Kyproksella on myös tosi ihana lomakohde, kaupungin rannat eivät kuitenkaan ole niitä parhaita, mutta nähtävää siellä on paljon!

Turkissa löytyy myös vastaavia kohteita, samoin Italiassa. Suosittelen selaamaan matkaesitteitä, niin ehkä sieltä joku paikka kolahtaa enemmänkin.
 
Haniassa oltiin Agia Marinan kylässä! Aivan mahtava reisssu. Toukokuussa sielä oltiin ja mukana oli tuolloin 1v 3 kk vanha pikku neiti! Taatusti oltas nytkin lähetty jonnekkin päin kreikkaan ja just toukokuussa, kun ei ole vielä tuskasen kuumaa, mutta kun ois tarkotus synnyttää tuossa touko-kesäkuun vaihteessa :LOL:
 
Tuli ekana mieleen Kreikan Samos ja siellä Pythagorion.
.Lento on about 3 ja puol tuntia, lämpöä varmastikin riittävästi ainakin toukokuun loppupuolelta eteenpäin, ranta on ihan mukava ja lähistöltä löytyy ihan hienohiekkasiakin rantoja jos niitä kaipaa, ja ennenkaikkea bussikuljetus kentältä hotellille kestää ainoastaan viitisen minuuttia.
 

Yhteistyössä