TORTILLALASAGNE
(4 annosta, à 410 g)
Ainekset:
Tortillalasagne
Iso reseptikuva
5894
1 pkt (400 g) kevyt porsaan paistijauhelihaa tai
naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 ps (35 g) Pirkka tacomausteseosta
n. 1 dl vettä
1 tlk (400 g) kidneypapuja
1 ps (8 kpl) Pirkka tortilloja
1 tlk (220 g) Pirkka vahvaa tacokastiketta
1/4 ps (50 g) Pirkka maissilastuja
1 ps (150 g) emmental-mozzarellajuustoraastetta
Lisäksi:
jäävuorisalaattia
1 tlk (200 g) kevytkermaviiliä
1 dl Pirkka guacamoledippiä
1. Ruskista jauheliha paistokasarissa omassa rasvassaan. Sekoita joukkoon hienonnettu sipuli ja hauduta hetki. Mausta jauheliha tacomausteseoksella. Lisää vesi ja valutetut kidneypavut. Anna hautua noin 5 minuuttia.
2. Lado voideltuun piirakkavuokaan kerroksittain tortilloja ja jauheliha-papuseosta. Levitä vehnätortillalle ensin noin 1 rkl tacokastiketta ja päälle runsas 1 dl jauheliha-papuseosta. Jatka, kunnes aineksista tulee 8-kerroksinenkakku.
3. Murskaa maissilastut. Ripottele puolet juustoraasteesta ja maissilasturouhe kakun päälle. Lisää pinnalle vielä loput juustoraasteesta. Gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.Leikkaa lasagne terävällä veitsellä neljään osaan.
4. Suikaloi salaatti. Mausta kermaviili guacamoledipillä. Tarjoa salaatti ja kermaviilikastike tortillalasagnen kanssa.
Vinkki! Voit tehdä kaksi matalampaa tortillalasagnea pellille, jolloin leikkaaminen on helpompaa.