torni palikoista

Meillä poika, 1v 5kk, on rakennellut pieniä torneja muutaman kuukauden ajan. Aluksi parin palan. Nyt pysyy jo isompikin torni kasassa. Parasta on kuitenkin ehdottomasti kaataa koko hökötys ja mitä isompi sen parempi. =)
 
RouvaHuldaHuoleton
jaa'a, enpä osaa sanoa osaisko meidän 1v6kk rakentaa vai ei kun ei ole missään vielä palikoihin päässyt käsiksi. Duploja kyllä laittaa kiinni toisiinsa ja alustaan, muttei torninrakennusmielessä vaan ihan muuten vaan sikin sokin.
 
Meitin neuvolassa annettiin kolme palikkaa kun poika 1 v 3 kk. No, poitsu on kyllä jo jonkin aikaa rakennellut ja rakentelee vieläkin torneja jos jonkinlaisia, vaikkei hänellä kunnon rakennuspalikoita olekaan. Ja neuvolassa nakuteltuaan paria palikkaa hetken yhteen, teki kolmesta palikasta tornin sen suuremmin tuumailematta. Neuvolassa myös pyydettiin kuvasta osoittamaan esim. koira ja kukka ja jotain muuta tavallista. Kukka oli vähän hakusessa, perhosta poika osoitti, mutta eipä tuo varmaan kovin vaarallista :)
 
Meillä poika 1 v 5 kk kyllä rakentelee torneja. Sellaisista nurin päin pinottavista kupeista on jo jonkun aikaa tehnyt (2-4 kupin) torneja, ja nyt tuossa eilen innostui pinoamaan videokasetteja.
 
yökukku
Hmm. Tornin rakennus taisi alkaa vasta vähän puolentoista ikävuoden jälkeen. Neuvolassa annettiin eteen palikoita ja pari pehmoa, mutta tyttöä kiinostivatkin enemmän tätin nimilappu ja kynät yms. Eli ei siellä mitään tehnyt, mutta eipä tuosta mitään huomautettukaan. :D
 
Huhtihippusen äiti
En oo huomannu ennen että tyttö (1v7kk) osaa tornin tehdä.

Oltiin mummilla yks päivä ja ne oli just tullu kaupasta. Pöydälle on jääny ruokakermapurkkeja, joilla tyttö leikki ja huomasin että osaa tehdä tornin =)

Niitä purkkeja kasaili monta kertaa ja hajoitti välillä. Voi olla että omassa huoneessaan on myös tehny, mutta nyt vasta omin silmin näin.

Ei meillä muuten neuvolassa pyydetty tekemään tornia, kaverin poikaa taas pyydettiin.. :/
 
poika oli 1v2kk ku touhus jotai ja tuli hakkaa jalkaa ja Ö Ö Ö ja ku katoin oli väsäny 7 palikast tornin ja äitee oli nii ylpiä nii ylpiä :saint: en sitte tiedä mikä on selllaen ikä millo pennut väsää noit tornei etc
 
poika oli 1v2kk ku touhus jotai ja tuli hakkaa jalkaa ja Ö Ö Ö ja ku katoin oli väsäny 7 palikast tornin ja äitee oli nii ylpiä nii ylpiä :saint: en sitte tiedä mikä on selllaen ikä millo pennut väsää noit tornei etc
 

Yhteistyössä